mees232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mees232
Member20g päevas, ai ai, Kas üleliigne kreatiini tarbimine neerusid ei kahjusta?seda ka,aga laadimisel nikunii 4x5g päevas!
mees232
MemberSellised saated on lahedad vaatamiseks. Kui neid saateid poleks, siis ei olekski midagi vaadata. Vaatame siis Reporteri ära ja telku kinni v? Hea, kui midagi tuleb.nõustun sinuga
mees232
Memberkui kreatiin sind juba agresiivseks teeb, huvitav, milline mõju siis steroididel sinu puhul oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siis kindel vanglasse minek
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mees232
MemberSeksuaalselt olid agressiivne?selle jätaks enda teada,eks
MemberKreatiin peaks dihüdrotestosterooni tõstma.minul ajas kyll kunagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> räigelt ikka,naine jättis sellepärast mahagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ausalt.Olin agressiivne nagu loom ja käitusin samuti.Muidugi kühveldasin rohkem kui vaja seda sisse,päevas kuskil 20g.mees232
MemberÄra räägi asjadest mis pole meditsiiniliselt tõestatud !ega ma nii väga ei teadnutki olin kuulnud lihtsalt
MemberOleks jah päris naljaks olnud kui Ader seal laamendama oleks hakanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>irw,seda vaataks kyll,ja kyll oleks kõmu.Argo ader peksab kõik segamini kuna Ott võitis
Memberagressiivsuse tõus mis on steroididest
MemberKui hõbemedal pole piisav….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ausalt öelde kuradi lollakas ikka,närvi ajab.2ne koht ju norm värk.Vabsee vend ikka,kujutage ette kui meie võistlustel seda esineks.Ega albaanias on kõik võimalik.
mees232
MemberRoid rage
mees232
Memberok foorumlased olen piisavalt infi saand,ajan oma asjad korda ja eks siis tahe tahtmata tuleb ramm tagasi
Membereks võib kõike natuke olla:stress,unereziim sassis ja söön vb väheke vähem.Eks ma paranda neid kõiki siis saab korda.
mees232
MemberMis kellast ülesse tõused siis?3x nädalas kooli pärast 7 muidu kell 12 tõusen ylesse
mees232
MemberArvatavasti. Ebaregulaarne unerežiim viib rööpast välja..selles ongi asi!!!!vähemalt arvan.Mul oli perfektne reziim 10 alati uinusin,nyyd olen magama läinud 1st,2st ja vahel ka kolmest.
mees232
Memberkas hilisem magamaminek umbes kella 2st on ka näitaja kui varem läksin 10st?
-
AutorPostitused