mees232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mees232
Membertore, et vähemalt püüad, aga teinekord püüa, et mõttest oleks aru saada.isiklikult arvan, et kui eesmärk pole just sumo, siis tuleb toituda ja ka treenida tasakaalustatult, pole ju mõtet olla lihtsalt suur ja siis, kui pead ntx trepist 5. korrusele ronima, seal hingeldades ja higistades 5 minutit taastuma.
miskipärast tundub hästi sümpaatne see teema: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=23192
yle 110kg ei tahakski,120kg oleks palju.Olen 189cm pikk ja kaalun 103kg.Seega ideaal 7kg kaugusel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 28, 2009 at 9:54 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #222797mees232
Memberveidike OT,aga miks kutsutakse Kaido Leesmanni rusikaks-kas see est et suur käsi või tegus poksis.Niisama huvitas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mees232
Memberloe palun viimane lause uuesti läbi ja ütle, kas sa ise ka aru saad, mida kirjutad?eesti keel jätab mul soovida jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mees232
Memberkui rasvapall on hea olla, lase käiaMa ei mõtle paksu,rohkem pidasin silmas massiivsust,kui sixpäkki ei näe siis pole probleemi
mees232
Memberkui kulturist pole et võistlusteks vaja trimmi siis võiks ju aasta läbi massiperiood olla,mis sellest arvate?
mees232
MemberPirita majandusgümnaasiumi jõusaal, õpilasele 200 .- kuukrt see on kyll odav!kas õpilase alla läheb õhtukooli õpilane,vanus 21 ja kaart on:)
september 28, 2009 at 7:32 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #222774mees232
Memberpeaks märkima et tõepoolest näed noorem välja ja kaal on sulle kui loodud.
mees232
MemberPaha ei teeks,kui teemaalgataja ütleks, kuskohas peaks too soodne jõusaal asuma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sorry.minu juhmatus,jõusaal peaks asuma tallinnas,hea kui kesklinna kanti võin ka natuke kaugemale minna aga kesklinn parim;)
september 28, 2009 at 6:30 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #222756mees232
Memberkui pikk Kaido on?
mees232
Memberpealegi leian et füüsilit tööd tehes saab palju rohkem vatti kui 50 min päevas jõud.Nii et kui töötad ja liigud fyysiliselt palju siis leian et 3x nädalas trenni on kyll ja kyll aga siis kui tööd ei ole võtta ja passid telkari ees päevad läbi siis on ju 50-60min päevas naljategu.
mees232
Memberparim arenguaasta oli siis kui tegin yhe lihasgrupi päevas!peaks hakama uuesti tegema nii,ei tea olen proovinud kyll et 3 trenni nädalas mõjus hästi kahtlematta aga kaugeltki mitte see mis oli iga päev 1h 1 lihasgrupp.Eks inimesed erinevad aga mul nii sobis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui teha ligi tund aega 45-60 min jõusaali päevas ei tohiks ju liig olla,mis arvate foorumlased tahtsin just uut teemat sellega alustada aga siin oli sama.
mees232
MemberNatuke kummaline küsimus, aga igasugune kehaga toimuv muutus on igal inimesel väga individuaalne. Keha areng sõltub treeningust, toitumisest, elustiilist jne. Olen näinud inimesi, kes on spordiga tegelenud aastaid tagasi, aga ikka on heas vormis ja samas olen ka näinud kuidas noored inimesed 2-3 kuuga väga pehmeks ja lodevaks muutuvad.olen ka märganud nimoodi,onu ntx terve elu spordiga tegelenud,mõned aastad nyyd ei ole aga ikka vormis,samas noorte puhul,naq mina läheb areng kergesti kaotsi kui ei hoia.Ju siis et teatud aastaid olenud treenituses hakkab lihas vormi hoidma.
mees232
Memberaga kumb annab paremini võhma juurde kas näiteks 40 km kõndimist või 10 km sörki?nojaa 40km kõnni jaoks pole aega,kui just matkamas ei ole,muidu krt ei oskagi öelda,sama äkki.
mees232
Membermulle meeldib katsetada,proovin mingi kuu,kas on kuidagi erinev.Enamus asjad katsetan oma kehaga kuidas parim.Katsejänes
“>mees232
MemberAga mis kell ta magama läheb? Eks sellest oleneb peamiselt, millal ärgata.sain aru et isegi 20:00,päris vara
-
AutorPostitused