mees232
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mees232
MemberLähenev pensipõlv ?HAAHAHA
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veel mitte,olen 22amees232
Memberteemaalgatajale: Ei saa sa siit ühest vastust, et kunas sa võid pitsat ja burksi süüa …mina võiks iga päev süüa ja ei muutuks mitte kui midagi sellest, kõik on INDIVIDUAALNE! Pead ise oma keha jälgima mitte teiste foorumiarvamuse järgi talitama ..me ju ei teagi, milline on su ainevahetus,kehatüüp, kehakaal jne ..kehatyyp:endo-ja mesomorfi vahepeal,kaal 112kg pikkus 189cm,ainevahetus ei ole kiire!Samas ei ole ta väga aeglane ka,keskpärane usun.
mees232
Memberaga korra nädalas ntx iga 7mes päev..korra kuus on pikk aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mees232
Membertäitsa pees,nii hullud lood!
mees232
MemberLOOTUS pimedaks jääda???? Sa pead mõtled vast ikka kas on oht pimedaks jääda?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oht ikka
irw,mitte lootus,seda mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mees232
Memberarvan et 0,2-0,5%
MemberIlmselt oleneb vanusest paljuski, mille järgi saaks öelda, iga mitmes söök võiks* lasanje olla vms, jms.Siin sellest juttu veidi:
Vananedes muutub ...
...seedesüsteem vähem efektiivseksWTF?mis kass siia puutub?
MemberMa käin ise ka korra paari kuu jooksul Hessburgeris ja manustan ühe megaeine ära. Ja midagi ei juhtu. Samas ma pole trennimees kah.Aga kui nüüd tõsisemalt rääkida, siis korra kuus ei juhtu nüüd küll midagi. Muidugi ei tasu asjaga üle pingutada. On siin onud inimesi, kes võtavad kaalust alla, korra kuus teevad oma ‘cheat-day’ ja siis selle korraga suudavad endale niikõvasti saasta sisse manustada, et kaalunumbrid tõusevad üle originaali. Nii et kui plaanid pitsat ja säärast sisse ajada, säilita kaine mõistus.
Panen juurde ka huvitava lingi, mis räägib lähemalt, mis juhtub inimajuga kui ta ühe hea doosi jäätist, burksi või pitsat saab.
tänks mään!
mees232
MemberVahel lihtsalt kisub pitsa poole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja ma arvan ka et 1-2x kuus ei tee midagi halba.
jah,nii on palju lihtsam teha oma toitumis kui harva annad järgi,saad ka elu magusat poolt maitsta
mees232
Memberkahju et olen vana
MemberMa arvan et pole mõtet, nagu tereummikust ütles et vahet pole kas lähed kell 8 magama ja ärkad kell 4 või lähed kell 12 magama ja ärkad kell 8 , ainuke asi mis sa teed sellega on et harjutad oma keha teise reziimi peale , pm nagu koliksid USA-se elama näiteks , ega selle pärast tervis ei parane , sa lihtsalt harjud suht kähku ära et siis kui neil on päev on meil öö jne, reziim muutub.vb on sul õigus kuid minnes ntx enne 12 magama ntx kell 9 siis on uni nii magus ja lisaks kosutavam uni kui minna magama alates 12nest.Vb hea asi selle reziimi juures ongi uni enne kella 12,igatahes olen läinud 9st magama,mitte 12 ja see on mõjund paremini.Umbes nii magades 8 h alates kella 9st on sama kosutav kui magada kella 12st 9-10h.Arvan nii
mees232
Memberhetkel teen seda proovi.Raske on nii vara magama minna ja raske yless tõusta.Aga hullult puhand olen pärast tõusmist.Eks paari kuuga selgub kas mõtetu või kas natuke annab midagi,ega arvatavasti midagi erilist ei tule aga vb tiba ikka.
mees232
Memberilus:) see maks lihas mis naisel ilus,yle selle on juba meesnaised
MemberAlates 192-st sentimeetrist on raskem.võib isegi nõustuda,kuid samas on vendi pikemaitki ja kõva lihas peal.Ntx Ralf Moeller(pikkus 197cm)kehaehitaja Saksamaalt.
mees232
MemberZelluloos on nii lähedal hinnad ka suht normid,mis sellest arvata kas jõusaal on hea,keegi käib?
-
AutorPostitused