mees1234
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mees1234
MemberRakvere lähedal suhteliselt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mees1234
Memberei asu Tallinnas kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga proovin teha nagu samuil soovitasmees1234
Membersamuli tänan nõu eest proovin ära selle kindlasti
mees1234
Memberning pähkleid.. ja hapukoort kohupiimale juurde
mees1234
Memberumm üldiselt üritan teha esmaspäeval biitsa triitsa ning rinda (esmaspäeval teen ka surumist siis) kolmapäev selga ja kõhtu reedel jalgu
söömise kohapealt üldiselt:
hommikul kas omlett puder või siis pakk kohupiima + veel miskit
lõuna koolis siis (kodust midagi kaasa ei võta)
peale trenni siis kreatiin koos viinamarja mahlaga koju jõudes siis
mune ning riisi ja kana või midagi enne magamaminekut siis veel pakk kohupiima kas vanilje või lahja 0.01%
ah ja…aegajalt söön ka puu ja juurvilju
mees1234
Memberlisan ka et ma tegin väikese pausi rinnale aga peale sellest polnud ikka abi

mees1234
Memberno alla selle mul pole..niiet kõik korras aga seda on küll hea teada et nõrgendab kaitsesüsteemi ja värki… jälle pisut targem
mees1234
Membermu 70 st kilost mis ma kaalun on ikka lihast piisavalt aga rasva kohta peaks nii olema mida vähem seda uhkem..aga see ainult minu teooria olnud
mees1234
Memberno jah ma ei püüagi alla võtta vaid pigem rasva % alandada ja valkude söömisega ka kõik korras
Memberma usun et täitsa algaja ma pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga tänan nõuande eest igaljuhul
mees1234
Membertänan
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kui nüüd vähem süsivesikuid sööma hakkan kuidas selle hommikuga siis jääb?
asendan oma pudru mingikohupiima või asja vastu ? või söön siis hommikul endiselt süsivesikuid kuna trenn alles õhtul..
1asi on hea kohupiima ma suudan lõpmatuseni süüa kuigi ma siiski ei tee seda …kalorid
Membera ja 1 asi veel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui lõpetan trenni kell 8 õhtul siis kas on mõtet süüa pakk kohupiima (200g) vanilje või vahest 0.1 % oma hapukoorega segatult ja rosinatega?
või peaks ehk midagi muud viimase toidukorrana sööma?
või peaks hapukoore või midagi ära jätma
Memberolen jooksnud igapäev ja teinud füüsilist tööd ning toitunud soovituste järgi ja kaal 66.5 hetkel …..suht üllatav endalegi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>igatahes jätkan kätekõverduste ja muude asjade tegemisega ossin toidulisandeid ka ma ei tea kas see oli tark idee aga ma siiski proovin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mees1234
MemberJa ära keskendu numbrile… ma olen 169 cm ja 74 kg hetkel, vaevalt, et keegi minu kohta arvaks, et ma paks olen:)ma ka ei arva et väga paks olen aga kõhupealt tahaks ära saada selle jama mis mul veel veits on ja peeglist ka tulemusi pole eriti näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mees1234
Membersöögi kohapealt: paljud räägivad et ei tohi peale kella 7 süüa…
aga ma käin kell 8 jooksmas siis umbes 9 läbi lõpetan
ja siis räägitakse et peaks peale jooksu kindlasti midagi näksima
mis siis teha sellekohapealt?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused