MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
MemberJa mis aine see diureetikum on? Kahju, et meil nii tehakse…..
MEE
Membertänan teid härrased, kindlasti proovin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Member3-4 korda päevas? -mõttetu !!! 2 korda nädalas on asjalik, 150-200 kordust. Alumisi keretõsted ning pingil istudes pane hantel kahe jala vahele pahkluude juurde(?) ning tõsta jalgu keha ligi ja samal ajal ülakeha jalgade juurde tuues… mõjutab alumisi ja ülemisi. Ülemistele on mõtekas suurema kraadi all ning raskusega teha. Söö valku, kuna kaalu sul kuidagi vähevõitu. Kõhulihased kaua puhkust ei vaja niiet minutist piisab.
NB! tegija ei ole aga ühtteist tean ikka:)
MEE
Membersoojemalt riidesse äkki? Vitamiine söö
Memberma tänan, neid harjutusi tean aga mure selles, et yhte kätt ei saa absoluutselt üles tõsta.. see teeb asja keeruliseks… hetkel teen masinatel.. aga need mõjutavad väliseid lihaseid… ristamine ongi ainus hetkel mida saan teha… mõtlesin proovida veel jalad pingile ja kätekõverdusi… idee järgi peaks ka töötama:

MEE
Membertänan teid härrased… veel ideid?
Memberrenku – mon ami, nagu ma juba kirjutasin siis ma ei saa kasutada mingit moodi surumist, ei kaldpingil ega horisontaalsel, selles see kogu jama ongi… et oleks vaja leidlikust ja kogemusi inimfüüsise vallas:)
MEE
Memberplah…. ma kysin mis harjutusi teha ja üldse võiks vastata keegi kes vähe pädevam…. treener rääkis mulle ühtedest harjutustest aga minu puhul nad kahjuks ei sobi (vigastus) niiet mul oleks vaja enam kogenud isikuid mitte geeniteadlasi:)
MEE
Membertahad Sa mulle öelda, et mul ei ole võimalik rinda ümmarguseks treenida? Kahjuks ma selle vastusega ei lepi.
MEE
Membervaatasin su video ära ja jõudsin arvamusele, et ma ei tea:) aga soovitan sul proovida sedamoodi teha kätekõverdusi ja küll siis tunned kust lihased valusad , sealt ka mõjus:)
MEE
Memberjõudu on tulnud – lihase kohta vara öelda:)
MEE
MemberKusjuures ma teen siiamaani oldfashion moodi ka – kätekõverdusi:)
MEE
Membernu mul julgelt 7-8 000 kuus nii toidulisad kui toit.
MEE
Memberise kasutan Fasti Whey+ ka kreatiini , massat ka. Tulemustega olen rahul, kuid ma ei annaks eelist kummagile Ei Tai Kane ega Fast .. ühelt söön Whey+ ja kreatiini teiselt jälle Retiboli.
-
AutorPostitused