MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
MemberIse ikka Tallinnas….. suurem osa kohti kus on ujula.. peab võtma veel 110 asja…. a la jõusaali kaardid ja mida imet veel. A ma tahan lihtsalt ujuda ja siis sauna v midagi sinna suunda. Ja kus jumala eest poleks nagu millimallikaid vees:P
MEE
MemberMul pole ka sissesaamisega probleeme
??:”>MEE
Memberto: enemykäimistrennis?
??:”>ähäh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – kohal KÄIMISEGAMEE
Membertrennis käimisega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Member7-8h öösel. Siis olen loengus ka inimene. Päeval kui veab siis 1-2h aga seda harva
MEE
Memberlet the man talk:P Tsensuuri meil ju pole. Las räägib kui tahab:P
MEE
MemberMa ei pea yldse päevikut – proovin meeles pidada, mida ja kuidas.Kuid see enam nii lihtne pole… sassi hakkab minema. Kuid päeviku pidamine on liiga professionaalne lähenemine juba.
MemberPole proovinud veel enne trenni tunnike magada. Kuid olen enam kui kindel, et pärast ärkamist läheb mul veel tunnike, et aru saada – mis päev on , kus kell on ja mis asi see trenn veel on
Memberkala?
Memberäääärm….et siis nagu Spordi koha pealt on vist tegu sexiga.
Anna siis oma number!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Memberirwe…. ei nii hull asi ei ole. juu mul siis lihtsalt nahk väga elastne kuna nu nahka saab kehast ikka tublisti eemale tõmmata:P Maha võetud 3-5 kg kuskil ainult:D
MEE
Membermiks just alati minimaalse soolaga? Ma sain aru, et sool on hea talletab vee lihastes or smt.

MEE
Member/me naerab kõht kõveras @ viimane lause
MEE
Membervaevalt… räägi Kiivikaga äkki too oskab sind aidata.
MEE
MemberKuup loe nüüd kõik korralikult uuesti läbi ja sa saadki teada kumb ta on kas naine v mees;)
-
AutorPostitused