MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
MemberMida siis süüa enne magaminekut
“>Ei jõua ju koguaeg kanafileed närida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Memberma olen viimasel ajal ?eigi peale magama läinud. Mahl + valk.
MEE
Memberma loen ja imestan. Mehed soovitavad nagu oleks vanad profid.alla 72h pole soovitav? St et üle 2-3 korra nädas trenni teha ei tasu v? komöödia
“>MEE
MemberKüsimuse esitas naissoost isik minu arust – temale ma küll jõutõmmet pähe ei määri. Ise aga teen küll … niiet võta rahulikult ja lase õhk välja
MEE
MemberProovi õlgade kehitamine käsikutega. Mul mõjus
MEE
Membernii hullult vahutab siis?
MEE
MemberVõta tempo maha jah. Trenni päris jätta vast mõtet ei ole a koormusega tõmba koomale. Ning nagu Tankki ütles palju magamist ja puhkust.
MEE
Memberirwww – good point @ vendv
oktoober 25, 2004 at 9:13 e.l. in reply to: Kas peaks rohkem lihastreeningut tegema? Pepule!!! #41331MEE
MemberNu siis lihtsalt rohkem aeroobset, vähem rasva ja süsivesikuid.
MEE
Memberpalju maksab? oleneb treeneri tasemest. Siin lehel on ka olemas treenerite nimekiri. Vaata uuri , vali välja, võta ühendust ja küsi. Eks see hind kuskil 250kr/h ole. Asjalik treener i mean. Samuti on kindlasti jõusaalides treenerid kes nö eratunda annavad.
MEE
Member4 kuud on väga algaja….
oktoober 24, 2004 at 7:11 p.l. in reply to: Kas peaks rohkem lihastreeningut tegema? Pepule!!! #41319MEE
MemberAlati võid ju proovida lisada rasvapõletajaid. Tablette või midagi sinnakanti. Siis tulemus ka kiirem tulema:) ja tee sirgete jalgadega jõutõmmet – tõmbab tagumendi kenasti pringiks