MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
Memberesiteks pole meist siin keegi hetkel härra Antson
teiseks mis kuradi ajast vastavad ja VÄIDAVAD need kuradi tolkamid kes tõesti asja ei jaga? Kui teemat ei valda, mokk maha! Pole siis ime, et niipalju kogu aeg küsitakse sama asja kohta, iga tolkam kes arvab, et mõnest kuust jõusaali kangide uurimisest aitab kukub kohe vastama, et tee ikka nii ja tee ikka naa ja et mõne mehe arvamus on üldse mööda. Mis sest, et see mõni mees on nagu asjasse kauem pühendunud olnud kui mõni 16 aastane.
Härrased! Ärgem eksitagem meie uudishimulikke lugejaid ja info kvaliteedi otsijaid. Hoidkem VÄITED oma ala inimestele ja muidu ARVAMUSED, tagasihoidlikus vormis.
“>tänan tähelepanu eest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NB! mõnele pikema juhtme süsteemiga inimesele selgitus (jutt oli “st”-st)
MEE
Memberheh…. toidulisandeid peaks kindlasti tarbima kui toidust vajalikku kraami piisavalt kätte ei saa. Ega see sulle viga tee. Ennekõike pane plaan paika ja kava ning jälgi toitumist, tee trenni keskendunult ja woila lihas hakkabki arenema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Membernagu liiga palju erinevaid lihasgruppe pole v?
Jaota kava 2 erinevaks vähemalt siis… et sa ei teeks kõike läbisegi… kaotad aega ja (võimalikku) lihast nii.
MEE
MemberKui tihti peaks mitte väga hea treenitusega naine Bodypumpis käima?Kui tihti peaks mitte väga hea treenitusega naine Bodypumpis käima?
jutt ju naisest:P Milleks siis tal Biitseptsile ja Triitseptsile trenn?
Memberma kaldun arvama, et suurem osa tahab suuri lihaseid selleks et välja näha tugev ja tunda end tugevana ning muidugi tervislik keha. Seega oleks ju just teretulnud natuke rohkem vastuvõtlik olla ka kriitikale. Kõik siin K.A mina olen suhtunud ja suhtun siiani valgu maitsesse halvasti. Kuid makes no difference, joon seda ikka edasi ju.
Lühidalt öeldes: milleks see foorum on siis kurat küll kui mitte küsimiseks ja arvamuste avaldamiseks. See, et siin vanemad tegijad ja asjasse pühendunud võistlejad ennast solvatuna tunnevad kuna teised, ei tunne sama patriootlikkust kulturismi vastu kui nemad?
Rahu härrased, ego suurus ei ole voorus
MemberEga kreatiin kehale paha tee, isegi kui tarbida seda enne kui oled jõudnud selle raskuspiirini. Tuleb teha kuuridena lihtsalt, et organism ära ei harjuks. Ise kasutasin kreatiini 2-3 kuu pealt ning ei saa öelda, et midagi halvasti oleks:)
Niiet minu arvates võid sa seda siis süüa kui tahad, paha ta ei tee:)
MEE
Memberma olen teinud enamasti seljale….. ja tagasi ei tule, alustan nö soojandusest, et rohkem tehnikat jälgida ja siis alles puhkan 30 sec maksimum ja siis tõstan raskust kas siis 5kg kaupa või kümne, oleneb kuidas päeval jõudu on.Kui jõuan haripunkti st maksimumraskuseni minu jaoks siis teen sellega 1 mõnikord ka 2 kordust.
Biitseptsile soovitan baasharjutusi rohkem, hiljuti just oli artiklite all. Et endal enamvähem sama kava ja mõjub:))
MEE
MemberSüsivesikud, süsivesikud ja veel kord süsivesikud. Ja valku ka… kuid mitte sama palju. Proovi 6-8g süsivesikuid süüa kehakaalu kohta ja 1-2g valku kehakaalu kohta. Proovi nii kuu aega….. kui ei mõjunud siis kisa Otile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
MemberMuscle-Tech tooteid tarbides on Jay Cutler jöudnud Mr olympia finaali. Tehke ise omad järeldused
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eintz: Rosinasaia ja teed juues on Rebasest saanud IT mees ning foorumi admin (kellel õigus inimesi pännida ja muidu siin foorumis jõmme ahistada). Nii et võid kah järeldusi teha….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need ‘mul on pikem kui sul’ jutud hakkavad üle viskama tasapisi
tolerantsi härrased! freedom of speech! Ei pea ju ainult Tai Kane hea olema, võivad olla ka muud. Arusaadav, et Te esindate seda .. kuid ei tasu selle mainet alla viia ka, selle teema bannimisega või kuidas?
no offence härrased rauaneelajad
MemberSeega on mõtekam tasa ja targu…. st et ma kaotan kuus ca 2kg. Et kas pidurdada seda siis? Kuna mul küll ei ole huvi pärast veel vähem süüa
Memberoleks nad Chipid ja asjad olnud siis poleks sellel mõtet ju…. nad saatsid ikka pretty nasty sõnumi edasi sellise paroodiaga:P
MEE
Memberei ole tulnud juurde….mingi 2a tagasi jätsin maha. Tõmbasin vist kõva 7a. Nüüd hea olla….. kopsud naudivad, hingamine parem, haistmis ja maitsmismeeled tugevamad. Nahk läks kohe paremaks ja hambad läksid jälle lumivalgeks:P
Niiet SAY NO!
See pa*k pole tervise rikkumist väärt.
Memberirwe…. paroodia
MemberMa tegin katse mingi aeg ja sõin ca 4-5 rasvata kohupiima päevas. st siis ca 1kg ja areng oli tuntav:D Kuid rsk kalliks läks lõpuks…. 1pakk = ca 10kr seega 50 krooni päevas läks sellele….. paar kuud elasin nii siis võtsin puhkuse jälle. St kana ja liha peale üle
MEE
Memberosta siis parem juba jõusaali aastakaart, kasulikum ja hind enamvähem sinnakanti ka:)
AutorPostitused