MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
Memberuus noor tüdruk foorumis, noortel poistel kohe silmad sära täis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>niiet tulete enne trenni siia teemasse – saate kõva testosteroonilaksu kätte ja kangi alla…
siit järeldus: rohkem noori naisi foorumisse, kes näitavad enda vähese riietusega pilte
MEE
MemberJah, MEE. Olgem ausad, isegi Sinule kuluksid mõned ilualased nipid marjaks ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>irwe, eks ma olen jah eriline ilu etalon, niiet minul on neid nõuandeid eriti palju vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Memberilu?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Memberparem pakkumine = odav?
MEE
Memberma teen pohmaga aeroobset (reeglina rulluisku) kui võimalik pole siis seks ja koikusse… 2h ärgates uus inimene… aga jah.. vesi see kõigeparem ikka + askorbiinhapet nii 1000mg kanti
MEE
Membermul enamus olemas, mis DVD-na välja antud on. Kuigi kas Sul sellest kasu ka on… laenata võin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Memberno nii üksüheselt ma seisukohta võtma ei hakkaks. Selleks oleks enne vaja teada Sinu treeningkoormust ja toitumisharjumist vähe täpsemalt kui Sa kirjutasid. See “toitun tervislikult” on väga suhtline. Proovi rääkida näiteks Marek Kalmusega (tal alafoorum siin foorum, kust küsida võid aga asjaliku vastuse saamiseks soovitan kirjutada võimalikult täpselt ja asjalikult, et oleks võimalik analüüsida probleemi põhjuseid)
ise treeneripabereid ei oma niiet valju häälega tarkust ei jaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! vabandust, eksisin M.Kalmuse alafoorumit polegi.. kirjuta mõnele spetsialistile, kes resideerub “küsi spetsialistilt” all.
MEE
Memberminu arvates, liiga palju süsikaid.
MEE
Memberteate… aeg-ajalt tahaks öelda, et kuradile teie krt kavadega! miks? algajad võtku ja tehku klassikalist kolme – kükk, tõmme ja surumine. Söögu kõht täis puhastest toitainetest ja magagu nagu nooruk ikka magab ja poole aasta pärast pole enam häbi ka peeglisse vaadata.
liiga keeruliseks aetakse see keha arendamine, pole ju tavatreenijal vaja 20 eriharjutust ühele või teisele lihasgrupile. Treenigu endale baas alla – õppigu oma keha tunnetama ja siis ronigu seda lihvima.
MEE
Memberkuulge jätke see tühipostituste tegemine! teema algataja tuli küsimusega, andke talle siis midagi lugeda ka peale omavahelise kraaklemise, kes on targem, ilusam ja osavam.
.. ei jõua ega taha päev läbi teie vaimukusi kustutada.
MEE
Membera le coq premium või äärmisel juhul Johnny Walker Black Label
MEE
MemberImetlen selle tüüpi agarust ja pühendumust.Vihake mind, aga ma ei saa seda mainimata jätta. Tasub vastasel aint 1 kick anda ja ta oleks audis ju.
ma arvan, et seal kohalduvad need reeglid, et teda käsitletakse kui “põlvili olevat” ja MMA reeglitest üks on, et põlvili olejale näkku lüüa ei tohi (jalaga või põlvega siis). Kehasse aga küll…
MEE
MemberVideos ise ütles, et on olnud enne maadleja ka, tegelnud sellega edasi siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jep, sellele ma viitasingi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Membersiinkohal tahaks rõhutada, et palun olla väga tolerantne ja kaaluda tõsiselt mida siia kirjutada selle teema koha pealt, kuna antud teema on väga sensitiivne.
isiklikult arvan, et tubli et püüab ja proovib ja müttab aga kahtlen tema edus antud valdkonnas. Maadluses oleks tal võimalik saada paremaid tulemusi, kui MMA-s.
MEE
Membermp3na läheb üles, laiv striimi veel plaanis ei ole.samas miks mitte enne igat UFC-i or smt avada live stream ja arutlege seal a la Mike Goldberg + Joe Rogan. Eesti fännil oleks hea kuulata ja tagamaid teada..
IT poolest raske ka pole ja erilisi ressursse ei nõua
just a thought..
-
AutorPostitused