MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
Membervot see viimane postitus ammendas mu uudishimu – tänud
MEE
Membersiinne rahvas ei tegele mitte fitnessiga vaid on hambaarstid
MEE
Memberno seda tarkust oleks ma ka selle foorumita teadnud…… huvitab pigem nende VÄÄRTUS ehk inimkeeli öeldes ca kui palju kcal süsivesikuid jne….
MEE
Memberjärgmine ajuhiiglane….
MEE
Membersamas väikese sõrmega pole ka ju midagi teha
MEE
Memberma vaatan, et meil siin tõsine trennimees…. teed silmad kõigile ette juba
MEE
Memberenne loe läbi artiklid ja foorumi postitused ja siis räägime edasi
MEE
Memberpäris hea rahakott on sul – 3 shake päevas ! tglt infot palju ja jutt pikk!1 sõna sulle – otsing!
ma ei ütleks et rahakott üle ääre ajab – aga nu 4 sheiki tuleb ikka ära küll. (btw – sheigid on odavamad kui osta toitu ja seda valmistada – kala, kana vms)
MEE
Membernalja teed v @ ära läheb ainult kõhurasv. See aparaat ei põleta rasva, vaid peaks treenima lihast. Ja see kui sa teed kas selga või kõhtu või jalgu või tagumenti see ei tähenda, et sellest piirkonnast rasv läheb. Rasv läheb piirkonniti, tee sa mis tahes kehaosa. Muidu võiks me kõik ju teha kõhulihaseid ja lihased oleks välja joonistatud mis sest et selja peal ujub ja kintsul pole jooni nähagi.
Niiet see väide on küll LAME!
MEE
Membera ) 6 korda nädalas on sulle liialt palju (ei taastu nii hästi kui oleks vaja)
b ) 2-2,5h mõttetult pikk trenn, üle 1h rauaväänamist ei ole üldse soovitatav, siis ei ole mõju enam sama suur.
MEE
Membermidagi ei pea tarbima, söö korralikult, maga korralikult ja rohkemat pole vajagi-vähemalt nii lühikese ajaga mingi asi mõjuma ei hakka,kui siis ehk rasvapõletajad
MEE
Memberrapsi vähem…… ja tee aeglaselt ning keskendunult…. siis tunned, mul oli alguses sama jama siis ei tunnetanud lihast. Nüüd teen üks 3 x 8 keskendunult ja väga aeglaselt ning selline tunne, et lihas tahab õhku lennata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Memberrind “kannatab” siiskui naise rasva % langeb…
MEE
MemberKalkunis on palju vähem rasva ja maitse pole nii hea kui kanal
??:”>MEE
MemberÄrgem unustagem, et pähklites on need “head rasvad”
AutorPostitused