MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
Membervett, vett ja veelkord vett!
MEE
Memberega see pidev piki kolu saamine hästi mõju jah… vähemalt ei soovita seda nendele, kes kunagi ajudega tööd teha kavatsevad.
MEE
Memberoeh……
kokkuvõtlikult: tee ükskõik mida, peasi et madalal pulsisagedusel(120-140) ja tee ca 45 min ( mitte alla 30 min). Selleks tegevuseks võib olla kiirkõnd, jooks , rattasõit, aerutamine, uisutamine, ujumine, kargamine, roomamine, lendamine .. mis iganes su südame kiiremini tööle paneb. Jälgi toitumist ja peakski asi normis olema….
NB! täpsem info – OTSING, kui huvi on suur siis küll ka aja leiad
MEE
Member?okolaad sulle maasi ei anna – annab sulle puhast rasva ! Kuna süsivesikud pole kvaliteetsed ja rasva on palju… edasi pane ise 1+1 kokku
MEE
Memberloo hobby hall lahti ja anna minna…..
MEE
Membernagu ma olen aru saanud siis sa toidulisandeid ei kasuta.. saad kõik puhtalt toidust kätte? siis seda ka, et palju kordi nädalas trenni teed ja kui palju valku sööd? St kas samamoodi nagu kulturistihakatised et 2-3g/kg kohta?
Ja kui saad siis võiksid kindlasti oma toitumise ja dieedi täpsemalt välja tuua. Väga suur huvi oleks su toitumise vastu just. (ma ise ka kulturismi ei harrasta, aga fitnessi koha pealt pean sind suureks eeskujuks)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Memberkõik kolm ikka….
MEE
Membernagu huvitavaid teemasid saab ikka korra kuus lugeda!said 15 aga kas tead et eesti juunjoride meister + 100 rebib 240?
ma saan aru kui sa räägid ameerika kaaluühikust bound , siis on teine asi – kui aga kg siis arvan et …!
aga edu sulle !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pound vast ikka…..
MEE
Membersiin pole midagi keerulist
a ) vaata üles seal on eraldi riba “treenerid” sealt vali endale kõige meelepärasem
b ) treenerile räägi oma situatsioon ära, las teeb sulle treeningkava ja räägib sulle toitumisest ka + las teeb sulle toitumiseplaani
ja ega muud polegi kui tee nagu öeldakse, kui tahad infot niisama siis võta amazoni foorum ette ja hakka lugema, seal piisavalt infot, et ise alustada. (kuigi see võtab suhteliselt palju aega)
MEE
Memberja miks need imenoored küll ei võistle…
MEE
Membermõned korrad nädalas aeroobset on vähe – ma soovitaks teha nii 4-5 korda nädalas
MEE
Memberei arvaks seda @enemy, kuid enne, kui esitada korduvaid küsimusi, võiks natuke foorumites ringi vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> no offence!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei no mis mul offencida
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> noortest kahju kes laisad on – muud ei midagi.MEE
Membersuurt midagi ei juhtu. Kõik ei imendu lihtsalt ära….
MEE
Memberma vaatan, et see foorum muutub aina vaenulikumaks uute vastu… rahvas mis toimub?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Memberotsi foorumist… juttu olnud juba
-
AutorPostitused