MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
Memberloll jutt.
milline on? – löö toitumise foorum lahti ja loe
MEE
Memberok- ma valgustan sind siis, kuigi ma pole kindel, et see postitus ära ei kustutata.
Miks ta nii ütleb…. no proovi ise välja mõelda miks.
Miks ma nii väidan – võta kas Weideri või kelle iganes carnitiini tabletid – igal pool on soovitus võtta 2-3 tk päevas (jaotatuna) ja tavaliselt on ühes tablestis nii 300-500mg carnitiini sees.
Edasi arvuta ja mõtle ise, kumb on suurem autoriteet turul ja kus mis juttu räägitakse ja mis ajenditega….
MEE
Memberma väga nõus poleks. Samas on see ka individuaalne kindlasti… ma vajan kogu aeg trenni mille intensiivsus tõuseb. Muidu pole huvitav ju, jõuad teatud tasemeni ja siis võtad hoo maha ja pärast püüad jälle sama taset.
MEE
Memberno võib kõike aga arvesta sellega, et siis jäävad su selg ja jalad arengust maha… Mõtekas oleks ikka kõiki teha… käsi, jalgu,selga, rinda, kõhtu…
MEE
Memberkui tihti tuleks kasutada ?
Vastus: kuna pudelis on 3000mg carnitiini siis arvestades sellega, et paremini omandab keha väiksemate doosidena ja jaotatult siis tuleks jaotada see pudel ehk 2 päeva peale – ehk siis umbes 6 korda kokku.
Kas aeroobse treeninguga mõjub paremini?
Vastus: loogiline, kuna aeroobse treeninguga põletad sa rasvu niigi ja tee ekstrakt ja carnitiin aitavad ju kaasa. Kokkuvõtlikult mõjuvad paremini koos kui ainult carnitiini juues ja oodates rasvakadu.
MEE
Membermul tõmbab ilusti…
MEE
Memberdieet !!
tee neid lihaseid palju jõuad a kui rasvakiht on peal siis pole neid näha lihtsalt. niiet toitumine korda !
MEE
Memberselga pead siis treenima
MEE
MemberTribulus….. midagi andis, samas jätkama ei hakanud
MEE
Memberno selleks ongi olemas kapid mis lukus käivad …
MEE
Memberkõige levinum on spordiklubides mõõta,seal on spetsiaalsed aparaadid olemas.Võib ka apteegis… kuigi need ei mõõda nii täpselt – nii vähemalt väidetakse
MEE
MemberIse oli mul sama häda, aga nüüd kui olen aasta ja 2 nädalat aktiivselt trenni teinud ja hoolikalt toitunud olen kaotanud pea 30 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no nii ebatervislikku dieeti küll kellelegi ei soovitaks.30kg kahe nädalaga on tervise tapmine…
MEE
Membermis asi see hematogeen on üldse?
MEE
Membernaisel peab olema treenitud tagumik ja jalad … muu võiks olla “treenitud” aga mitte pumped. Ja täiesti kuiv ei tohiks ka olla – muidu kallistad nagu meest
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (naine peab pehme ka ikka olema)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Membermis asja sa neid venelasi nii väga kardada… ega sa sinna suhtlema lähe vaid trenni tegema.
AutorPostitused