MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
Memberma selle ala peal (kiiruisutamine) 12a juba…. v.hea cardio ning jalalihaste toniseeria.
Suviti sõidan 5 korda nädalas ca 30km
MEE
Membervanus: 22
haridus: ülikoolipinki nühin
amet: inkasso/juristi hakatis
PS! ei süvene väga enam vastamisse, siin nii läbuks ära läinud. Jube palju tühja juttu ja valesid soovitusi (algajatelt)
MEE
Membertavai ma korraldan !
MEE
Memberno täits p*****, nüüd soovitavad kõik juba…. ja veel sellise jutuga- 2,5kg mõne tunniga?! efedriini neelasid v?
MEE
Memberja siis imestatakse, MIKS peetakse kulturismiga tegelejaid rumalateks. üks loll mää ees ja teised lambad mää järele. Sõnu jääb väheks või, et rusikaid vaja? minge kooli või tehke endaga midagi – häbiväärne !!!
MEE
Memberdiskrimineerimine!

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Memberminu arust on just õlg täitsa hea ning ülaseljal pole viga
MEE
Memberpeale 16:00 ei söö??
MEE
Memberdragöödia?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
MemberKas sutsetamine mõjutab oluliselt jõu ja lihas treeninguid?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>suitsetamine ajendab veresooni, mis on väga halb
mitte ajendab vaid ahendab ikka…. parandan, et poleks arusaamatusi
MEE
Memberloe ülevalt…
MEE
Memberseda on niiiiiiiiiiiii palju siin arutatud juba….. pole vahet mis nimi neil on, tööpõhimõte on kõigil sama. Ja enamuse arvamus oli – ÄRA OSTA IGAST PAHNA KOKKU JA MINE TRENNI PAREM!
MEE
Memberirwe…. no siis saad sa küll maitseelamusi
MEE
Memberpoolteist kuud ja kapiks? …. smt new
MEE
Memberok muc
ma saan sinust aru, teooria on muidugi hea – aga tahaks uuringuid näha mis nii ka väidavad, seni jään ma selle teooria juurde mida vanad olijad räägivad ja põhjendavad sellega et suurfirmad teevad nii ja kogemused juurde. Nõuan uuringuid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
AutorPostitused