MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
MemberTIJI alal on… ermm.. ahsoo
MEE
MemberNo kui mina veel väike olin siis mängisime ka konsooli peal Mortal Kombatit.Uskusime ka et asi on “Read Deal” ja tegime sõpradega kuskil seda järgi.
Kuigi jah lõpuks sai selgeks, et kaklemist praktiseerides saab selle paremini käppa kui arvutimängu mängides.

seega kõik mehed õue kaklema?
MEE
MemberMinu arvates ei ole siin midagi eksitavat.Kuskil pole ju öeldud, et BodyCombat õpetab kaklema… Või on??
See mida inimene ise arvab on tema enda asi.
On ju olemas ka inimesi, kes mängivad arvuti peal Colin McRae rallimängu ja arvavadki, et nad on nüüd autoroolis vähemalt sama osavad kui Marko Märtin.
PS. samas tuli meelde, et põhikooli ajal oli mul üks klassivend, kes käis aeroobikas ja millegipärast oli just tema klassis üks kõvemaid löömamehi
MEE
MemberMa tänan sind põhjaliku hinnangu eest. muide sa ei ole esimene kes nii arvab. mu töökaaslane õpetab võistluskunste(põhjalikuks ma seda küll ei peaks aga seisukoha mõõdu võiks ta välja võtta küll.
Ohoh, kes teil seal LV-s nii aktiivne on. Annaksid äkki nime saaks ka uurida
MEE
Membertoon ühe põhimõttelise vahe rühmatreeningutel, mida viivad läbi fitness keskused ja nende vahel, mis toimuvad spordisaalides. Ühes kohas hüppavad kõik ühes taktis ja karjuvad hurraaaaa! teises taob su kaaslane sulle jalaga või käega piki su keha või pead… kumb on kumb võib ise järeldada
– sõnu pole… kohe üldse pole..
MEE
Memberpropageeritakse neid rühmatreeninguid ju kui “combat” või misiganes, mis viitab nende võitluslikkusele. Endalgi paar sõbrannat, kes räägivad mulle, et nad treenivad võitluskunstide valdkonnas. Küsimuse peale, et millega siis tegu öeldakse, et mingi ühisõppus jala viskamises a la kankaan ja palju õnne… ja siis ollakse seisukohal, et ega nüüd enam pimedal tänaval käia ei kardagi

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Osaliselt on tegu ka tarbija eksitamisega, mis on aga täiesti teine teema

MEE
Membersiiamaani, kõik need üldsusele mõeldud rühmatreeningud, mis väidavad end sisaldavat “võitluskunsti elemente” (või isegi Jokeri viide Taipoksi populaarsuse rühmatreeningus) siis ma julgen siiralt kahelda kogu selle ürituse tõsiduses.
Kõik need bodycombat jms sellised kahtlased hübriidid ei oma küll võitluskunstide koha pealt mittemingisugust väärtust (veelvähem enesekaitselist). Kuna ma ei tahaks uskuda, et rahvaspordiks võib saada niivõrd .. kuidas öelda.. valurikas ala (või alad). Need, kes vähegi tunnevad kasvõi taipoksi olemust siis selle alaga tegelemiseks on vaja fetišit valu suhtes.
Niisama vehkida nad seal rühmatrennis ju võivad aga sellisel juhul kasutada nime nagu Taipoks or smt oleks tõsine spordi lörtsimine ja tuleks sellistel tegemisel silm peal hoida.
See on minu subjektiivne arvamus, tuginedes minu tagasihoidlikule kogemusele antud valdkonnas.
MEE
MemberTibid on kobedad kuid jalkast nad küll kottigi ei jaga
thats not the point
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kui tahaks palli mängida või seda vaadata siis vaataks MM või taoks õues palli aga vaata see mäng.. see mäng… on silmade puhkamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
MemberAga aftekat ei tule siis kuskil w
MEE
Memberma kaldun arvama, et siis mõned meist ei lõpetakski mängimist
MEE
MemberNõustun täielikult, nii vähe kui meil seda ilusat aega on, peaks ikka väljas võimalikult palju veetma.Kuidas muidu see talv üle elada?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tore, et jagad minuga arvamust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Egle… talvel on samad rajad just suusatamise ja sörgi jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vene eriväed on oma hullumeelse vormi saanud just talvel metsas treenides.. tõsiselt hea vorm.
MEE
MemberSuured tänud sulleUurin erinevate vanusegruppide, samas meeste ning naiste treeningharjumusi. Uurimistööd teen nii tööalaselt kui ka isiklikult huvitab. Töötan tervisedendajana:) Proovin saada ülevaadet mis meil Eestis on olemas ja millistest treeningutest on puudus. Kellele tuleks rohkem tähelepanu pöörata jne….
kui tahad tõesti aidata, siis lükka välitrennide võimalusi – rulluisu, jalgratta jms rajad. Inimese peaks saalist välja värske õhu kätte saama!
MEE
Membervideos räägiti selle vidinaga treenimisest 6 minutit päevas. huvitav, kas on siis mingit kasu sellest, see 6 mintsa on ju treenimise mõttes päris lühike aeg…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no proovi hoida suruhaamrit maas 6 minutit ja sellele peale pressida… tükk rõõmu ikka.
6 minutit päevas hoiab toonust ehk, kasvatamise eesmärki seal otseselt ei saagi olla.
PS! kasu on alati, isegi kui varbaid liigutad istudes.. action – reaction, cause – effect
MEE
Memberma usun, et asi täitsa töötab (st lihast ta treenib aga kaalu ta küll ei kaota
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>), oleneb muidugi intensiivsusest kui kõvasti see vidin raputab.Mingi analoogia on sellel ka selle güroga, mida ka fitness.ee pood müüb.
Kuigi jah, naise käes ja sellises asendis seda näha võib tõesti panna fantaasia tööle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaks veel: samas kui võtta arvesse kaevurite tugevad ja massiivsed käed siis need on samuti treenitud ennekõike löökhaamriga töötamisest ja see vidin osaliselt imiteerib seda tegevust.
MEE
MemberMa ei teadnudki, et Naistekas meeste seas nii populaarne on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nagu näha siis pole mitte naistekas populaarne vaid vastaja…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused