MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
MemberTellisin endale GYM Quick Fitness liblika Quelle kataloogist.Täna sain kätte ja lugesin,et üht padjakest saab kasutada kuni 30 korda.Et padjakesi osta saab sealt kust selle vidina ostsid.Aga uurisin kataloogi ja seal pole küll mingeid padjakesi eraldi müüa.Ehk oskab siin keegi öelda kust ma neid osta saaks.Soovtavalt Tartust nt.(ise eln Valgas)Kui ehk jäi arusaamatuks,millest jutt,siis seda vidinat reklaamib ka teleturus,kinnitad kehale,liblika kujuga…Ja kui keegi siin on seda kasutanud,siis huvitab mind,kuidas tulemus oli?siin foorumis suhtutakse väga negatiivselt nendesse seadmetesse kuna lets face it – nad ei mõju. Aga kust saab ja kuidas – have no idea.
Ega Sa ometi arva, et paned liblika peale ja saadki endale reklaamitud keha?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MEE
MemberKeegi ei taha enam vaeva näha… ja aega kulutada oma keha peale….on olemas ju:
* solaarium – et saada pruuniks 10-15minutiga 1-2tunnise päevitamise asemel
* elektrotrenazöörid (“kõhuväristajad”) – paned peale ja ongi 6-pack valmis
* steroidid et kiiresti lihasesse ajada ennast – makstes selle eest siis tervisega..
aga keda huvitab see et sureb 80 asemel 60 aastaselt – milleks see 20aaastat vandadust ikka hea on.
lihtsam on ju saada noorelt ruttu ilus keha ja palju naisi rabada…
ja üldse… igaüks mürgitab ennast kuidagi….
kes ei tarvita steroide… see suitsetab või joob…. tarvitab narkootikume jne….
näiteks süütu vesipiip… mis on tegelt “saatana tööriist”
või veel näiteks.. kes harrastab riskantset suguelu ja mängib vene ruletti AIDSiga
Ehk siis mis ma tahan öelda viimase aja mentaliteet tundub olevat
Ela kiirelt – sure noorelt!!!
rsk ma siis täitsa inglike:P
ei suitseta, joon üliharva, narkotsi ei pane, dopingut ei pane, ringi ei tõmba
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga anyway….. mis oleks see õige karistus siis dopingu kasutamise eest? selle müümise eest? selle vahendamise eest? selle ostmise eest?
MEE
Memberjah… suured rahad seal. Julm ikka mida inimesed teevad oma keha ja reputatsiooniga… omamoodi kultus lausa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
MemberMiks see ainult kulturismi kohta peaks käima?hea mõte … võtta probleemi laiemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kuigi laiemalt ta vast nii levinud pole, sellepärast ei hakanudki kustutama tuld seal kus teda ei näi olevat )MEE
MemberKreatiin paraku nagu ei kipugi kahjuks eriti lahustuma vedelikes.no mis jutt… lahustub ja väga hästi lahustub. Esiteks tasub võtta koos süsikatega ja teiseks pole väga soovitav tühja kõhu peale ning ärge laduge seda lusikate kaupa. Veerand lusikatäit korraga ja 4 korda päevas peaks asja ära tegema… süda paha on liialduse märk. Minul oli nii vähemalt
MEE
MemberKui tahetakse korralikult võidelda kasutamisega, siis tuleb karistused ikka kriminaalkaristuse tasemel riigi seadusandlusesse sisse kirjutada. Täna teeb üks liiga karmid reeglid, homme sünnib uus organisastioon – ja mitte kottigi ei muutu. Muutusi ei saa oodata mingilt konkreetselt liigalt just nendel samadel Oskari postitatud artiklis toodud põhjustel.no riiklikul tasandil seda teha… sel juhul peaks see probleem olema ka väga suur ja kulturism peaks olema riiklikult suur probleem ja tunnustatud spordiala… seni kuni ta selline ei ole, ei saa ka asja päris seadusesse kirjutada… saaks reguleerida muidugi nii, et riiklikul tasandil või üldse ei tohi anda tiitilit maailmameister or smt… st reguleerida neid tiitleid ja karikaid:P mitte tegevust kui sellist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Legislatiivsel tasandil on seda keeruline teha… kuna see on suht-koht eraelu puutumatuse piiri peal mängimine. St põhimõtteliselt seni kuni isik on teovõimeline ja täisealine ei tohiks tal keelata oma eraelu ise korraldamast ja otsustamaks. Kindlasti tekivad küsimused ka “hea tava” üle..
Dopingu materjali müümine ja omamine peaks olema KarS-is (karistusseadustik) keelatud, nagu narkootikumidki, aga rangemad karistused.
v mis te arvate?
MEE
Memberkui on tõsine soov see dopingu jama ära lõpetada siis asi lihtsaks – seadusega keelatuks, et kui kasutad siis 2-3a ban
MEE
Membervot nüüd on see debatt asjalik. Jõudsime lõpuks kohani mille üle tsiviliseeritult väidelda.
Head teemad on mis arutlevad selle üle mis on inimkehale loomulik, mida ta ise toodab ja mida loodus toodab ning kas seda tohib/saab panna ühele pulgale koos sünteetilise kraamiga ja üdini keemiateadusel rajanevate medikamentidega?
Küsimusi kindlasti tuleb rohkem kui vastuseid aga meie sporlasühiskonna huvides võiks siin ka asjalikke arvamusi kirja panna, et kujuneks some sort of foorum ja ehk saavad ka täitsa algajad targemaks ning v-o muutub ka mõne “kasutaja” arvamus asjast. St ma loodan, et kõikidel on ikka üks ja sama eesmärk – puhtab ja nauditavam sport. Sport oli viimati ikkagi keha ja vaimu tugevdamine pikas perspektiivis

Aga härrased asjaarmastajad, professionaalid ja muidu algajad võtkem sõna ning jälgigem mängu :
MemberKallid foorumlased, vaadelgem asja veelgi laiemalt. Alla ei käi ja ei kuku kokku mitte ainult kulturism, kogu sport on seda teed minemas. Ja kui veelgi laiemalt vaatata siis mis toimub maailmas üldse. Reostus saast, kõik see aina suureneb. Suuriigid nagu näitex USA aina lähevad tõusvas joones loodusele tekitava kahju poolest, (kasvuhoonegaasid) olgugi , et ise on vaat et suurim manitseja selles suhtes. Venemaast ei maksa vist rääkidagi. Veel ehk mõned sajad aastad ja pole enam puhast õhku mida hingata, sest metsad võetakse maha ja seegi puhas õhk mis on mürgitatakse selleks ajaks lõpplikult. Kui inimeseloom ei kohane selle ajaga sellises saastas elama, siis on minek kindel. Minu arvamus on selline, et elu maal ei lõpe, kuid inimene hävitab enda liigi sellise priiskamise ja saastamisega ära. Seejärel saab loodus aega ja võimaluse ise jälle vaikselt taastuma hakata. Tore ju olex kui see kõik nii ei läheks aga vaevalt.
kapitalism ja industriaalühiskond on süüdi
Memberpalju ebatervislikud ( s.t ebapopulaarsed asjad ) on inimeste poolt kas ühiskondlikult tabuks tembeldatud või kaugemale mindud ning lastud legislatiivvõimul ohje hoida.. miski nii tervist kahjustav ei saa kaua aega kardina taga olla – lõpuks ikkagi valdav enamus jõuab arusaamiseni, et aeg on muutusteks ( ajalugu räägib enda eest, on ta siis vana Kreeka või Maarjamaa muinasjutud )
MemberEnemyle ja enemy sugustele ei jõua see jutt niikuinii kohale. Aga tekst mille Oskar on tõlkinud ja ülesse pannud peab 100% paika. Olen ise kõikedel nendel teemadel mõtisklenud ja jõudnud enamasti samadele järeldustele. Kuid nagu väike enemy ütles siis Kalmuse sõnavara on väääääääga pisike ja arvatavasti sellepärast ei olegi ma suuteline asjas sellise põhjalikkusega kaasa rääkima. Ehk siis omi mõtteid siin mustvalgelt kõigile väljendama. Aitüma OSKAR poiss!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nagu eelnevalt on esimeses postituses mainitud siis jõud peitub TERVISES. Mul ei ole midagi ühegi spordiala vastu – vastupidi, sport on ülim
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis aga minu ribisid kõditab on see, kuidas sporti tehakse. Ma olen konservatiivne selles suhtes, sport olgu puhas nagu alguses – ainult siis on spordil selline mõte nagu tema algne kontseptsioon oli.
MEE
Membernö aeglast valku oleks parim enne magama minekut neelata
MemberTahad olla suur nagu õige mees, siis söö ka nagu õige mees!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tegelikult aitab ka vähemastki, nt 1kg liha on juba u 200g valku. Päeva peale jagatult koos taimse valguga on see piisvalt (ma arvan, ei tea ju kui mürakas oled). Jagades 5 portsuks on see ainult 200g liha. Mu 5 aastane õde jaksab ka selle ära süüa (koos kartulite ja salati vms), et see pole küll vajadus miks valgupulbert osta. See 10kg liha näide oli jah ülepakutud, kuid isegi päevas nt 500g valgu söömisega poleks probleemi (peale selle et kõhus kõik roiskub ja plahvatab, kuid sama oleks ka toidulisanditega).
irwik @ plahvatab

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma teen šeigi ainult pärast trenni.. muul ajal saan toidust kõik.
P.S šeigis on 70% kohupiim ja 30% valgupulber
MEE
MemberMul on selle kohta üks erakordselt vahva tabel kus on umbes miljon harjutust ja raskused on antud suhtes kehakaaluga. See on mul pooleldi tõlgitud – stay tuned.mulle ka, mulle ka – saaks ka targemaks mis puudutab raskuste liigutamisse
Membermõlemad on “rasked” süsivesikud ( kamas on muidugi päris palju valku ka )… nendega küll väga dieeti ei pea. Kui süüa neid siis hommikul või post workout.
-
AutorPostitused