MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
MemberOi kas tõesti…? Näe ise ei pannudki tähele – selleks oli vaja 11 postitusega n00bi, et meile seda öelda.Diskussioon on diskussioon ja kui see on asjalik ja inimesed omavahel normaalselt suhtlevad, siis pole ju NII oluline, mis teema all see toimub. Mingit otsa pidi oli teema inspiratsiooniks ja arenes edasi ja…
vot kurat, loen ja imestan. Enesevalitsus, mitte provitseerida laskmine, klassikaline mees ja muu trallalaaa.
Fakt on selline, et loodus on ülesehitanud kõik süsteemis “eat or be eaten”
ise elan Koplis ja nu ole või vanarahu ise, siin küll sellise taktikaga kaua tervena ei kõnni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teod peaks olema loomulikult kaalutletud ja nagu kunagu mu treener ütles siis “parim võitlus on see mis pidamata jäi” aga üldiselt kui keegi ikka mehe püha kotta sisse tungib kus ta lapsed ja naine magavad… no andke andeks aga ma võtaks kirve, noa, kurika ja AK ning läheks lööks vana mättasse, ei hakkaks küll uurima mis rõõmu pärast tema mu majja tungib ( on tal siis detox või muidu kõht tühi )
Üks vanimaid õigusi on õigus elule ning oma elu kaitse.
Tsiteeriks Hobbesi siinkohal ” bellum omnium contra omnes”
P.S jätkan teemast kõrvale kaldumist ( tundub, et siin tahetakse rohkem rääkida ellujäämisest kui Kalmusest
)MEE
MemberMulle meeldib väga fat burner.Loen siin,kes joob seda enne trenni,kes pärast,kes tahab kaalust alla võtta.Mina trenni ei tee ja rasvaprotsent mu kehas on olematu.Jama aga selles,et tunnen,et olen sellest joogist täitsa sõltuvuses.Tunnen,et ta annab mulle energiat ja see annab ka hea enesetunde.Aga vot aru ma ei saa,kui ma seda joon (nt.avalikus kohas)kohas,siis inimesed vaatavad pika pilguga ja väga viltuse näoga ja kõik tuttavad mainivad ka ikka ära,et mida sinul ka põletada on (minu kaal ju aint 40-45).Sellest küsimus ka,et kas ma teen sellega endale liiga kui joon rasvapõletajat.Kust midagi võtta pole,sealt ju pole.Joon hea maitse pärast,energia pärast eriti ja üleüldse annab ta ju ka päevase vitamiinivajaduse.Joo kui maitseb. Vitamiini vajadust ta Sul küll ei korva, sest tegu on nö sünteetiliste vitamiinidega, need on poole vähema väärtusega kui “päris” vitamiinid ( puu- ja juurviljad )
Halba ta Sulle ei tee, niiet kui meeldib siis joo ja ära pane teisi tähele.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
MemberMarek Mozoroviga oli kunagi jalatrenn, aga see oli võistlusteks valmistumisel, et mitte selline heavy workout. Muidu võiks olla küll, aga varsti hakkavad vist tegijad otsa saama. Mõned ehk on veel Jokeril plaanis, aga mis edasi, kas samad mehed uuesti jälle?üks võimalus oleks minna nüüd mitte kulturistide treeningut filmima vaid võtta näiteks poksija? kickboksija? maadleja? jiu-jitsu mehe jõutrenni…
see on ju ikkagi fitnessi foorum ( tervis, jõud, ilu ) niiet kõik peaks sobima, peasi, et on sport ja see annaks jälle laiema teadmistepõhja ka teistele kes ei huvitu vaid suureks saamisest.
Herr Joker äkki kaalub seda mõtet
Memberilu on mitmesugust… seega mehed mina ütleks, et naise kõige ilusam lihas on SÜDA
MemberSu arvamust võidakse ju aktsepteerida aga anna andeks mu otsekohesus aga kuidas saab üldse väita, et kui on probleem siis selle asemel, et sellele otsa vaadata pööratagu selg. Täiesti vastutustundetu minu arust.
Ükskõik milise probleemi puhul on mingi huvigrupp kes eeldab, et sellele jamale otsitakse vastust. Sellist suhtumist, et “niikui nii asjad ei muutu” on küll vale propageerida. Miks? Näiteks narkootikumid eks, sama asi – me ju teame, et seni kuni on frustratsioon olemas ja sotsiaalkihid ei võrdsustu ning majanduslik lõhe ära ei kao on ikka inimesi kes põgenevad teise maailma. Kes pudelisse kes süstlasse. Aga samas see on vastuvõetamatu, isegi kui tegelikult teatakse, et see probleem on palju laiema kui arvatakse ning jagu ei saada.
Mida ma öelda tahan on see, et püüdma peab ikka paremuse poole, isegi kui ei õnnestu kohe või 10a pärast aga kunagi ikka. Ajalugu näitab, et kes ikka väga tahab see ka saab.
Aga mõned aspektid olid Sul täitsa huvitavad mida võiks sügavamalt mõelda…
MemberRööbaspuudel rinna treenimiseks kasutatakse seesthaaret…ehk siis peopesad väljapoole…
seda harjtust hindab kõrgelt ka üks meie tippkulturiste Andrei Abrossimov, kes on kuulus oma suure rinna ja suurte käte poolest.
ma siin mõtlen ja mõtlen ja välja ei suuda mõelda kuidas Sa seda harjutust mõtled teha peopesad väljapoole, päris mõnus painduvus peab ikka olema…
Memberjrx – palju sa jaksad jõutõuse järjest teha?Rööbaspuudel treenimine teeb siiski rinnalihaseid ka, aga mitte eriti suurel määral. Triitseps mängib suuremat rolli.
eksid, kõik oleneb kaldest. Kui teed sirgelt siis rohkem triitsal rõhk ja kui ette kallutatult siis töötab rind ka väga hästi.
Memberi couldnt agree more @ “Võitlusspordialadel tehnika ja intelligentsus võidavad alati raskuste tõstmise ja steroidid. Alati.”
Member/me irwab… fuck the lihas, jõmmid kukuvad suurema matsuga lihtsalt
MemberSellest ei saa ikkagi aru , milleks rangemad karistused dopingainete omamise , kui narko eest. Vabaduse piiramisel on ka piirid ja isiklikult arvan , et see piir on praegu juba ületatud. Eestis tundub olema dopingu kasutamine väga kitsa ringi teema ja mind see alsoluutselt ei puuduta ega häiri.Kui nii võtta, siis terve elu on võitlus koha eest ja igal alal leidub neid , kes keelatud vahendite ja meetoditega üritavad võita , kas äris või spordis, milles iganes , inimloomus on selline ja ükski seadus seda ei muuda.mõte oli pigem, karmim karistus peaks olema kui praegu narko puhul. Usas on hea non-tolerant süsteem. No see kõlab juba nagu demagoogia @ vabaduse piir on ületatud.
btw – seaduse kuulelikke inimesei on rohkem kui neid kes seda rikuvad, seega kuidas on lood selle seaduse ja inimloomuse suhtega?
MemberEks ta jama ole, aga hea on see, et kohe ei pöörduta steroidide poole – vot siis oleks asi halb.praegu on infopuudus poisil lihtsalt. Hiljem kui saalis käinud pikemalt ja “saalisõbrad” tekivad siis kindlasti jookseb kokku ka mõnega kes kasutab ja seda kiidab jne jne jne…
MEE
MemberRääkides steroidide edasimüügi/vahendamise/omamise keelustamist on suure lombi tagant hea näide võtta.USAs on paljud kulturistid saadetud seesuguse tegevuse eest saadetud rootsi kardinate taha ntx Milos Sarcev, Dave Palumbo etc. Paljud on läinud kohtuvälise leppe peale ja saanud tingimisi ntx Craig Titus enne Jaguari veretööd.
Samas tuleb tõdeda, et USAle kui maailma politseiniku jõud, nii maailmaareenil kui üksiku jõusaalu jõmmi tasanadil, tuleneb “keelatud võttete” kasutamisest. USA on dopingu maa nr.1, hoolimata kriminaliseerimisest on seal “maiustamine” ülimalt levinud ka tavaharrastajate seas.
Eestis võib täheldada tendentsi, et steroide kasutavad pigem madalama haridustasemega jõmmkärakad, seda siis harrastajate tasandil. Mõneti on see mõistetav kuna metakas ja no.1 on ühest hinnaklassist ning kummast on rohekm “kasu”?Eriti on see levinud maapiirkondades ning rohkem vene jõmmide seas. Parandage mind kui hinnangud ei ole korrektsed/on kallutatud.
Samas ükspäev rääkisin ühe soome jurakaga ja ta rääkis, et Soomes on “panemine” hoopis aktiivsem kui maarjamaal.
Räägides meedia loodud lihaseliselt ja laiaõlgsest soovunelmast, siis pigem kaldun arvama, et androgüünid ning präädpittid on rohkem meedia rambivalguses ning soosingus, lihalisus teatud kvalitattivsest ning kavntitatiivsest mõttelisest ning kaduvast piirist on meie kultuuriruumis veidi halvamaiguline, seda arvamust võivad olla ka suuresti mõjutand kulturismi ja steroidide “sümbioos”
eks no fakt ole ka see, et ega riigi täitevvõimul on muudki teha kui dopinguga äritsejaid ja panijaid püüda, kui nad ei saa isegi narkotrade-iga korralikult hakkama… seega järeldus, et kui see teema pole aktuaalne laiemale ringile ning ei kõdita kellegi “tähtsa onu” ribisid siis ega keegi hooli sellest probleemist mida noored mehed jõusaalis teevad…
Kuigi kui judos või suuskamises ( Eestis ntx) oleks dopingu skandaal siis leiaks see kindlasti palju laiemat kõlapinda..
MEE
MemberUSA-s see täpselt nii ongi ja kasu mitte midagi, ainult n…kutakse mõtetult inimesi . Tarvitajaid on seal ikkagi väga palju. Paari metaka karbi eest võid USA-s saada sama laksu nagu heroiini eest , mõtetu.Tahad veel rangemaid karistusi , kui narko eest, no tere tali. Ükskõik , kui loll üks keemik ka on , ta ei tule mu automakki varastama või vanaema käest käekotti rebima. Kõike ei saa ja ei ole vaja ära keelata , sellega tehakse kõigist seaduserikkujad , ma ei pea silmas ainult dopingut vaid üldist printsiipi. Meie reliikvia on vabadus!vabadusel on piirid kui Sa pole tähele pannud… ja vabadust peab ka piirama, muidu inimene hakkab piire lükkama. Et ühiskond toimiks peab valdava enamuse arvamus peale jääma, muidu tuleb riigipööre

Bullshit excuses. Võtad, siis oled konksu otsas ja kõik
enam täpsemalt ei anna öelda
Memberjuhul kui võtad juba koos süsivesikutega siis see võib olla tegur mis ajab südame pahaks – nõrgema kõhuga on tühja kõhu peale suhkur suht julm!kreatiini kogus peaks olema 5 g peale trenni ja mingit 4 korda päevas nagu see enemy rääkis pole vaja!
kõike mõõdukalt ja järjepidevalt!
muide see iiveldustunne tuleb siiski tavaliselt sellest et ei sööda üldiselt õigeid asju ja kui tunned tõesti et kreatiin sulle ei sobi siis vaata kuidas liha mõjub – kalalihas palju kreatiini!
parimat…
ärmmm…. kui võtta arvesse, et üks tl ongi 5gr ja ma soovitasin tal veerand tl võtta neli korda päevas siis ongi nagu 5g koos
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mõte oli säästa kõhtu mitte kohe litakas kirja panna kõhuleP.S aga whatever makes it work, mina ei kannata ntx korraga tl täit korraga ja eelistan läbi päeva saada koguse kätte kui üks kord
MEE
MemberKeelustamisest ei ole kunagi kasu. See on fakt, isegi kui see lülitada sisse riigi põhiseadusesse ja muuta see rangelt karsitatavaks, näiteks miiinumum 10a lihtsalt omamise eest. Isegi see ei kaotaks setoride täielikult, just nooretele ja mitte nii “teadlikele” muudaks see asja veel hullemaks, sest siis oleks ka steroide ja nende kõrvalmõjusid puudutav informatsioon raskesti kättesaadav, kui üldse..Ja nagu juba siin öeldud on, keelatud mari on alati magusab ja tõesti tänapäeva ühiskonnas tahetakse kõike kiiresti ja ruttu ning see on juba lihtne põhjus miks steroidid jäävad.
Ehk siis, kõige targem on jagada maximaalselt informatsiooni ja uskuge mind, kui ikka inimesed üsna täpselt teaksid mis täpselt juhtuda võib, siis enamus ei sööks lihtlabast metaani sisse ja seda veel tohututes kogustes. Steroidi on ja jäävad aga informatsiooni kõrvalmõjudest saaks ja peaks kõvasti rohkem olema. Ma julgen arvata, et see vähendaks steroidide kasutamist või vähemalt nende liigset ja tervisele kahjulikku tarbimist.
loll jutt suhu tagasi!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>esiteks ei saa seda põhiseadusesse panna, kuna ta juba on seal ( tegelikult )… ja keelamisest on kasu, kui poleks ühiskonda reguleerivaid norme siis oleks anarhia mis ei saa olla kuna inimene on homo economicus ja eraomandi tunnistamine anarhias on võimatu.. aga see selleks.
Info ja keelustamine ei välista ega garanteeri teineteist, see väide oli Sul küll igati kohatu.
Ja btw steroidid ei garanteeri veel kiiresti ja palju – ka neid peab oskama kasutada niiet iga lammas ikka tulemusi ei saa ( toitumine, trenn ja puhkus peab anyway paigas olema )
P.S nagu Oldman enne toonitas siis pole siiamaani väga kindlalt teada steroidide kõrvalmõjud… kõik on alles uurimisel veel ( see on aga kindel, et ega nad kehale ja vaimule head ei tee pikas perspektiivis )
-
AutorPostitused