MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 27, 2006 at 6:13 p.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89699
MEE
MemberMilleks üldse trenni teha… Parem pane heroiini ja oopiumit palju parem on ju… nahhui sa savuga aega raiskad.Kuradi narkomaanid raisk. Maha tuleks teil lasta kärvata. Maksumaksja kulul elustatakse raisku.
“>järgmine koomik, eks kanepist jah elustatakse jubedalt kedagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.S ise ei kasuta
MEE
MemberMilline näeb välja Nader press? Leidsin googlest ainult, kuidas keegi härra Nader pressiga suhtleb.
MEE
MemberEestis sellist “nalja” (peksmise näol teha ei saaks) liiga vähese rahvaarvuga maa. Isegi kui 400k populatsiooniga linnas nimega Tallinn sellist lollust teha siis siinne tänavakultuur tasakaalustab kõik selle. Et siis kui mõni loll proovib – suure tõenäosusega satub ta esimese kolme ürituse peal mõne inimese käpa alla kellega kohe kindlasti ei tasuks füüsilist diskussiooni pidada.
aga üldse, löömine ja vägivald in general on väga kole tegevus. Parim võitlus on see mis pidamata jäi
MEE
Memberminu arust on kõhulihaste nähtavus ületähtsustatud ja ajendatud just sellest, et naistele väidetavalt jubedalt meeldib six-pack.
Ei jaga arvamust
MEE
MemberOsadel inimestel on pärilik tundlikkus NaCl suhtes, ehk teisisõnu, nad on soolatundlikud inimesed. Nende inimeste hormonaalregulatsiooni iseärasuse tõttu areneb hüpertoonia, kui toidus on rohkesti keedusoola.mina olen soolamaniakk, harva läheb mööda mõni toidukord kui ma sinna soola ei lisa (pean tõdema, et mitte vähe) samas, tervisega küll mingeid jamasid pole. Mis puutub keha veetasemesse siis selle saab alati normaliseerida trenni tegemisega ning suure hulga vee joomisega
MEE
MemberTere! Olen noormees, septembris saan 17, pikkus 182 cm, kaal 66 kg, rinnalt surun 70 kg, . Tahaks hakata tegelema trenniga.Treenida tahaks tervet keha, eriti aga käsi, selga, kõhtu, rinda, õlgu. Septembrist hakkan käima 2-3 korda nädalas jõusaalis. esialgne plaan oleks lihasmassi suurendamine. sooviks saada nõu toidulisandite kohta. peale söögi koguse tõstmise, võix ka neid võtta, kuid ma ei tea mis on mis
. palun seletage ära, mida kõik need lisandid teevad. ja kas ka neid tohib segi võtta? olex soov neid osta.. palun andke nõu! AITÄH!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ole nüüd hea poiss ja löö foorum lahti ja hakka otsast lugema

nendele samade küsimuste üle on metsikult palju arutatud..
alusta näiteks sellega, et löö amazoni pood lahti ja loe mis seal toote kohta kirjutatakse. Siis kui leiad midagi huvipakkuvat, kriba see otsingusse ja palju õnne – as easy as it is
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Memberäkki oskab keegi koduseid harjutusi soovitada neile kehaosadele?muidu olenemata kahest lapsest,juurde võtnud pole,aga vormist veits ära nagu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jalgadele parim on kükk, käärkükk.
Kõhule jalgade tõsted
MEE
Membermilline on jutumärkides valge mees?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> värvitud?MEE
Membermis kate sul sealt kangilt maha tuleb ma ei saa aru……, osta ikka 20 kg ja roostevabast terasest kang. Siis ei kooru selle pealt midagi maha. Tartus lõunakeskuses müüakse vist, mina ostsin sealt kunagi 400.- nüüd maksab vist 1000.-. Kettaid müüakse ka seal.mis kate, mis kate … metall koorub maha või whatever sulam sinna peale “keevitatud” pole… No omaaruga ostsingi täismetallist kangi aga seal powermanis härra kukk ja tädi kana ei tee vahet ( või neil polnud kavas seda öelda )
anyway, sealt kogemus olemas – nüüd võtan mujalt
MEE
Memberkirstu ees või kirstu sees….pigem kirstu sees kui voodi all
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
MemberFakt on see, et kui teie koju tungib varas, siis tegutsete te hetke emotsiooni ajel. Teid ei huvita Karistusseadustiku 28. paragrahv, vaid teete kõik võimaliku, et see situatsioon lõppeks õnnelikult teile endale ja teie perele mitte aga vargale, seejuures vahendeid valimata.eks ta ole neh… “minu koobas on minu kuningriik”
aga mis puutub tegudesse siis mjaaah….vahendeid ei valiks, parem vana mättasse lüüa ja kinni minna kui istuda pärast paari kirstu ees
Memberäi jõua vaielda

tehku iga mees nagu oskab, kes ei oska lendab kinni ja kes oskab lööb raisa maha ja saab veel “aitäh” ka politsei käest
Member§ 28. Hädakaitse
(1) Tegu ei ole õigusvastane, kui isik tõrjub vahetut või vahetult eesseisvat õigusvastast rünnet enda või teise isiku õigushüvedele, kahjustades ründaja õigushüvesid, ületamata seejuures hädakaitse piiri.
(2) Isik ületab hädakaitse piiri, kui ta kavatsetult või otsese tahtlusega teostab hädakaitset vahenditega, mis ilmselt ei vasta ründe ohtlikkusele, samuti kui ta ründajale kavatsetult või otsese tahtlusega ilmselt liigset kahju tekitab.
“Eestis tohib kaitsta ennast nii tugevalt, kui vastane sulle ohtu kujutab. Et siis kui relvadeta pätt tuleb sulle vargile, siis keelab seadus sul püssi, noa, kirve, kurika jm asjaga vastu hakata. Vastasel juhul võid ise krõbeda karistuse saada õige kaabaka asemel”
Seadust oskan ise ka lugeda aga Sa seda tõlgendada oskad? Sa tahad mulle öelda, et Sind karistatakse selle eest kui vanal pole relva, ja Sa oled invaliid või on tegu relvitu narkomaaniga kes Su pisitütre tuppa just läks ilmselges narkouimas siis Sul pole õigust talle nuga selga visata või kurikaga jäsada selja tagant?
Kui pole asja õppinud, paluuuun ole nii kena ja jäta rahva eksitamine mölaga. Seda, et tead mis lk lugeda seadust Sa juba tõestasid. Mõned õpivad lugema ja arvavad, et on, teised õpivad seda ülikoolis 5a ja rsk ikka veel pole. Get the point?
MemberEestis tohib kaitsta ennast nii tugevalt, kui vastane sulle ohtu kujutab. Et siis kui relvadeta pätt tuleb sulle vargile, siis keelab seadus sul püssi, noa, kirve, kurika jm asjaga vastu hakata. Vastasel juhul võid ise krõbeda karistuse saada õige kaabaka asemel.kust Te võtate selle möla? vaata KarS kommenteeritud väljaannet ( Sootaki oma ) või loe mõni seda teemat puudutav Riigikohtulahend läbi. jeez….
Kui ei tea – ära räägi !!
Memberrelva omamisega suured riskid … nimelt uurisin seda ja selgus et …. allilmal on politseis käpp sees … nad saavad inimeste nimed kellel on relv … varastavad relva ja teevaad sellega roima …. ja ongi kõik relvaomanik jääb süüdi … uskumatu aga nii pidi see toimuma… seda siis olen kuulnud mitmelt inimeselt kes on praegu politseis või on olnud miilitsas kunagi ammu …. seega minu relvaomamise soov kadus koheselt….
See jutt on täielik absurd
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui asjad oleks nii lihtad vaid.. puht juriidiliselt on selline skeem suhteliselt võimatu, kui relvaomanik just täitsa sooda pole.ainuke relv mida võiks omada on nö gaasipüstol nagu et on täpne koopia pärisrelvast laseb gaasibalooniga kuid haavleid… algkiirendus on samas mis päris relval … seega 5 m pealt on päris valus:P:P:P …. aga see selleks olen ise sellisest lasknud ja tean et selle ette jääda ei tahaks … endal seda veel ei ole kuid maksab umbes 2000 peale ….. relva omamisega nimelt mega vastutus…..
mul ka neid mänguasju olemas.. paraku aga ka seda ei tohi kaasas kanda ( iga kord kui jama pole ju mänguasja käepärast ) seega pole selle vidina enesekaitse mõttes suurt midagi teha kui ei taha just pidevalt riskida sellega, et vahele jääd.
kui lased inimest kellel relva pole siis jääd ise süüdi … kui annad nuga kellegile kellel pole külmrelva ega tulirelva jääd ka ise süüdi .. samamoodi ei tohi kurikat kasutada ….. seega eestis on asi suht paha …. rusikaid võib ka ainult niipalju kasutada et teine pikali oleks ja siis peab teda hoidma nii kuni politseid tuleb …….. seega enesekaitse eesti on suht keeruline asi ….
see ka rumal jutt… ei ole see midagi nii must-valge. Seni kuni tegu on hädakaitsega nii reaalses mõttes kui juriidilisest aspektist võib nii kurikat kasutada kui ka relvast lasta või isegi nuga anda.
AutorPostitused