MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
MemberNeid kirjavigu on siin valus lugeda, eriti kui tegemist on treeneri või mõne muu tähtsal ametikohal isikuga. Õppige mata vorm selgeks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, (kogemata,tegemata jne…)midagi asjalikku öelda pole siis jäta rääkimata, selleks on “grammatiknurk”
MEE
Memberaind pysti mul just meeldib. ei meeldi maas pyherdamine ja maadlemine kui kaks higist meest koos…reaalses elus ju ka asjad pannakse paika löökidega mitte ei maadelda ega pyherdata reeglinano siis kallis sõber pole Sa väga palju tänavavõitlusi näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja teadsa, pärast seda kui ise sain piki päid ja jalgu ( trennis muidugi ) tüübi käest kes minust ca 25kg kergem siis minu maailmaperspektiiv martial art -is väga muutus kui mõelda sellele, et mis siis juhtub kui kogenud lööja maha viiakse ja maasvõitlus on talle tundmatu ala.Alahindad maadlejaid ja jitsi mehi – veri veri vrong muuuv
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
MemberMis kasu ta sellest on saanud?Ma ytleks, et enemy n2eb terve ja aktiivne v2lja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Joogid, mis ma maha laidaks on igatsugu pakimahlad ja soft dringid aga roheline tee?? M6ni sisaldab kofeiini v2heke palju… Eks tule t2psustada, millise teega on tegu.
ma tänan Aile
Memberkuue aastaga sellisesse vormi….. krt seda teab. Kuigi kaldun olema skeptiline ja arvan, et tegu on mõningase “keemia” abiga.
Samas ei tea tema kaalu aastal 2000 ja 2006 siis oskaks ehk rohkem öelda, mitte lihtsalt spekuleerida
Memberto Oldman….
vana hiinakad ja japoneesod juba e.Kr ajal kasutasid rohelist teed just nendel eesmärkidel ning ravimiseks….. ja no kui panna küsimuse ette kõik need Oldmani lingid ja “omad kogemused” siis ma kaldun ikkagi jääma seisukohale, et see aeg ja kogemus ning teadmised mis vanahiinakatel ja japoneesodel on kogunenud on autoriteetsemad kui hr Oldmani heietused
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(ise joon ca 1,5-2l rohelist rafineerimata teed päevas )
MEE
MemberArvan et ei tohiks üldse tõmberihmu kasutada.jagan arvamust
MEE
Membermul arenevad talupojakõndi tehes
MemberSelline asi siis, et hommikuti nagu kuidagi ei ole seda isu et süüa. Leidsin siit poest FAST-i sokolaadi (100g) mis sisaldab:Toitainete sisaldus 100g kohta:
Energiat 1650Kj/400Kcal
Proteiini 30g
Süsivesikuid 41g
Rasva 12g
Magus läheb hommikuti sisse kyll. Niisiis hommikusöögiks üks väike võileib, see sokolaad ja kohvi. peaks kuidagi läbi ajama küll või mis te arvate?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>proovi pigem regulaarselt hommikuti endale sooja toitu teha…. mul ka polnud alguses isu aga siis organism harjus.
Pole mõtet keemiat endale näost sisse ajada, eriti hommikusöögiks mis on päeva tähtsaim söögikord !
MEE
MemberLahja kohupiim – Millega seda asendada[helesinine pakend], kuna minul seda suht võimatu süüa, ei lähe alla. Võimalus ka, et millegi heaga segada.Roheline tee – Kas rohelist teed asendab Nestea Green Tea või on Nesteast juba parimad ja vajalikumad ained kaduma läinud?
Ning, millist salatit soovitate poest osta, Salvesti salatid näiteks.
Tänud!
tee olukord endale lihtsamaks – JOO kohupiima !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui ma rauda liigutasin massi saamise eesmärgil siis läks miskine 8 pakki kohupiima päevas ( insane ! i know ) aga tegin nii, et viskasin blenderisse 2 pakki kohupiima ( 500gr ! ) ja keefirit üks 200-400 gr viskad pähkleid sisse või siis miskit moosi ( ilma suhkruta ) ja palju õnne… valgu ja “heade” rasvadepomm mõnusa maitsega !2 pakki kohupiima kuivalt ära süüa on piin, i know aga juua on seda jube kerge – proovi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis puutub rohelisse teesse siis unusta see nestea ja muu poejama – need on rafineeritud teed ( kõik mis vähegi looduslik välja imetud ) mine osta spets teepoest ( natuke kallim a mitte hull ~ 50.- /50gr aga seda teed ei lähe palju. Ise joon ca 1,5l rohelist teed päevas toidukordade vahepeal.
MEE
Memberpeaks ka ära käima ja vaatama mis tase on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ( kuigi pean tõdema, et igav on tavaliselt K-1 vaadata… seal ju ainult püsti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )MEE
Memberma julgeks väita, et oleneb täiesti iseenda vajadusest @ MMA
Kui tahad olla agressiivsem ja rohkem poksida või muay thai-d teha siis on loomulikult suurem võimalus saada endale katkine huul või sinine silm. Aga MMA-s on suuuuuuur osatähtsus ka maadlusesl ja jiu-jitsul mis on maasvõitlus ja seal küll sinikaid ja veriseid huuli ei näe
MEE
MemberMMA peaks siis vist sobima. Siin foorumis on ka paar selle spordiala harrastajat.rohkem kui paar
MEE
MemberMinu tagumenti aga torgib küll ja palju. Mina ei saa unustada, et “vabastajad” minu pere ja paljud teised eestlased mitte millegi eest Siberisse saatsid.Hauarahust nii palju, et kui rahulik neil laipadel seal trollipeatuse all ikka on.
no meie erinevus ongi selles, et mul kedagi ei saadetud seega väga ei oska kaasa tunda või paanikat tekitada. Ja ega küsimuski ole niivõrd “unustamises” kui “aktsepteerimises”
Aga mis puutub hauarahusse siis selle mõte ei ole mitte “total silence ” vaid viimase puhkepaiga puutumatus.. olgu seal peal kasvõi krt rock cafe ( surnud eeldatavasti ei kuule )
MEE
MemberKui haud: las seisab (hauarahu ikkagi )
kui ausammas vabastamise eest: ei tea keda nad ja kelle eest küll vabastasid?!
kuipalju see minu tagumenti torgib: mitte raasugi
Niiet lugupeetud, kui teil just keski sugulane seal all ei puhka siis jätke see demagoogia..
MEE
Memberkui suhelda tahad ja suhteid luua, mine klubisse või loomaaeda, jõusaal on ikka treeninguks!kulla inimene, Sa oled lauspuust ju. Koos ikka toredam treenida
AutorPostitused