MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
MemberAh, et siis naised, kes sobiks kangi turvama ei sobigi partneriteks?
Noormees! Te olete valinud endale vale portaali selliseks avaldusteks.
Milles asi? Kardate, et ta l88b?
Aile in action

Aile on meil feminist v
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
MemberEeldatavasti on selle lipsu värv seksikalt ilus punane:) aga tõsiselt rääkides, siis sellise lipsu sõlmija pannakse normaalses õigusriigis istuma. Aga seal pidid ka jõusaalid olema:)misasi see “normaalne õigusriik” on
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minu teada õigusteooria väidab vastupidist, et mida rohkem on riik “õigusriik” seda segasem seal seadustest kinnipidamine on 
MEE
MemberOn üldlevinud Itaalias maffiate (perekondade) poolt sooritatud kättemaks. Eriti pop oli see eelmise sajandi esimesel poolel. Ehk tehakse see nendele isikutele, kes liiga palju on suud pruukinud. “Golumbia lips” – lõigatakse lõua alt kõri läbi ja keel tõmmatakse vahelt välja.vot krt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma igast asju lugenud aga pean tunnistama, et seda pole veel näinud/kuulnud.MEE
Membertõsta koormust, milles küsimus
MEE
MemberTreeneriga poleks sa ehk egomaniakiks muutnud,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MEE
Memberta ju ise ütles, et its not about weights its about mental tuffness !
seega on põhirõhk ikkagi tahtel mitte lihasel
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
MemberMa võin teha sulle “Golumbia Lipsu” kui soovid.kes imeloom see Golumbia on?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ( natuke sõbralikku tögamist ) 
MEE
MemberÄra räuska.Algaja koht on jõusaalis,kuna seal on treener.
Ja ei ole vaja mulle seleteda kodus treenimise võimalikkust – mul omal kodus jõusaal sisustatud.
ema Sul rauskab
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teadsa ma ilma treeneritagi hakkama saanud ja päris hästi niiet ära ületähtsusta seda eks 
krt egomaniakk

MEE
MemberÄra raiska aega ja mine heaga jõusaali.loll jutt suhu tagasi, kodus annab vägagi hästi endale lihast kasvatada, sama mis jõusaal pm ainult tegu on pidevalt vabaderaskustega treeninguga.
MEE
Membermul kliendikaart olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Memberma teen ka kodustes tingimustes aga no see varustus mis Sul on ikka väga puudulik…. kangi oleks hädasti vaja ja raskusi palju palju palju rohkem
MemberOlen 110kg ja 180cm pikk……..parajad sangad juba kylgedel…plaan oleks nyyd hakata nosima mingisugust rasvapõletajatMissugune põletaja kõige efektiivsem????
Kas on ka kahjulikud???
parim rasvapõletaja on trenn ja sportlik toitumine…. niisama imet ootama pole mõtet jääda @ tabletid.
MEE
MemberKuid ainult ühe matši.KAHJUKS ainult ühe matši… aga ega juuni kaugel pole ( ma julgen öelda, et siis tuleb Eestis võimsaim võistluskunstidega seotud šou/üritus )
MEE
Memberka seekord saab FN-il MMA-d näha
Memberselle kohta on väga tabavalt öeldud, et: “mehed, jätke oma egod ukse taha kui jõusaali sisenete !”
keha peab tunnetama..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused