MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 21, 2007 at 10:20 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107190
MEE
MemberKõik räägivad ja räägivad ja väidavad ning väidavad a ma pole siiamaani mingit kaalukat fakti kuulnud, et miks nad siis nii kuramuse halvad on?
pensionäridel on ka põhjust valida KE-d kuna pensionit (k.a invaliidsus pensionit ) on nad tõesti südamest tõstnud mis on igati hea… see, et nad endale ka raha taskusse kühveldavad…. no kes neist seda ei teeks @ poliitikud
veebruar 21, 2007 at 9:35 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107179MEE
Membermitte võttes arvesse poliitilist demagoogiat siis kui mõelda sellele, et nö “tegijal ikka juhtub” siis arvate, et kui enam Kesk pole pukis siis teiste must pesu ei hakka välja ujuma v?….. eks tähelepanu ole ikka sellel kes teeb, kes ei tee ei saagi nö lollusi teha. Minu poolest olgu või RefE või IRL või kes iganes seal eesotsas aga lollusi sajab anyway edasi.. ( seda on näidanud ajalugu, kes tahab vaielgu ise “temaga” )
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 21, 2007 at 9:15 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107174MEE
Membermitte miski pole lõpmatuseni halb.. k.a Keskerakond…. ok, oletame siis, et KeskE. võetakse maha a kes siis valitsuses oleam peaks? Kes oleks see veatu alternatiiv ?
post scriptum! ise olen apoliitiline aga diskuteerida võiks küll
MEE
Memberirwwwww…… venelased ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
MemberNo lavastatud või mitte… siiski on ju huvitavam vaadata kuidas higised poisid matil amelevad nagu päris maadluses.no loe kuidas tahad aga muigama panev varjund on juures
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MEE
Memberkuskil 5k
MEE
MemberTere, ega pole siis wrestlinguga tegelejaid/huvilisi? Kuna tegu on väga huvitava ja nõudliku alaga siis oleks ju tore kui ka Eestis see mingil määral päevakorras oleks. Ameerikas praegu see sport esikohal. Tegelikult oleks vist õigem öelda spordi-meelelahutus või nii, kuna alal on omad nipid/saladused ka.Lihtsalt tahtsin küsida, või ehk on Eesti pinnal ka treenereid või midagi, seda parem.
sel teemal oli just siin foorumis ka juttu ( kui Sa pead silmas WWF-i stiilis šoud ), pane otsingusse või vaata Fightclub läbi
MEE
MemberLugesin su blogist et sõidad ratast ise olles paksult riides. Kas see aitab kuidagi paremini rasvu põletada???keha kaotab vett palju rohkem (higistad rohkem ) ja sellega kaal kukub
MEE
Memberse joonejooksu värk sis on kulturistil ikkagi eelis sest seal on vaja ju kiireid ja tugevaid plahvatuslike liigutusi ning seda kulturistil on.lubagem kahelda…. no ei suuda kuidagi uskuda seda et 110kg vend end kiiremini liigutab kui 80 ( ma mõtlen kulturist vs sprinter ) seda massi annab ikka vedada ju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Membereks tegelikult tegu eksitava reklaamiga ole…
MEE
MemberMitte, et ma seda proovida mõtleksin, aga lihtsalt huvitab, kas selline asi on tegelikult üldse võimalik? Teleturu moodi lubadused justkui. http://www.roosmarii.ee/?id=820nonsense…
MEE
MemberNiiet kui pulss on pikka aega kõrge, siis tekib esmalt (!) okserefleks?kus Sa selle “esmalt” välja lugesid?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
MemberTegemist oli üsna teatraaalse videoga. Vaevalt, et tippkulturistid oksendavad sagedasti. See oksendamine oli lisatud kunstilistel eesmärkidel, et oleks uhkem film või nii. Oksendama ükepingutus kül lei aja, pigem võtab korraks pildi eest kui on sobiv konditsioon.teeme ikka nii, et kui ei tea millest Sa räägid siis parem ole üldse tššššš eks?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oksendama võivad ajada mitmed asjaolud nagu näiteks pulss on nii taevasse aetud ja ta pole intervallis vaid ongi pidevalt üleval [ kiiruisutajana olen selle hullusega paar korda hakkama saanud kus väntan pulsiga 190 ja nii paarkümmend minutit – enda mahalaskmise tunne on, siis õhupuudusest (vist ) hakkab kõht krampi kiskuma ( ma ei räägi pistmisest ) ja hakkabki vaikselt oksemaik suhu tulema. Teiseks olen tähele pannud, et kui liiga vara teha trenni, i mean kui alles on söödud siis võib sama asi juhtuda, et tuleb välja kui koormus on suur ( olen ka paar korda okse kurku tõmmanud ette kallutatud kangiga vastu kõhtu harjutust tehes ) a see kõik oli siis kui vähe rumalam sai oldud ja mõttetu enesepiinamisega sai tegeletud, nüüd vähe targem ja enam selliseid jubedusi oma kehaga ei tee )
MEE
Memberoot oot…. a miks ma ei kuule kiidusõnu kalamaksaõli kohta ?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise kasutan praadimiseks võid (taluvõi)
salatites extra virgin oliiviõli
iga hommik kohustuslik annus kalamaksaõli
muid õlisid ei kasuta
PS! eesmärk ei ole kulturism !
heietused jätta endale, ootan “spetsialistide” arvamusi just

MEE
Memberhttp://en.wikipedia.org/wiki/Colombian_necktienii nüüd saavad kõik teada mis see on … ja kuidas seda võõras keeles kirjutatakse …
ma arvasin, et M.M teab asjast ja järeldasin see Golumbia on italioni mafiosi nimi
Aga ok, teinekord tuleks ikka kahelda raualiigutajate geograafilistes teadmistes
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja pealegi, vaevalt see Itaalia “tava” on kui ta nimetus on Kolumbia lips….
-
AutorPostitused