MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
Member4) kangi surumisel rinnalt sa küll biitsepsit ei kasuta, triitsepsit ikka.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled Sa ikka kindel, et harjutusel biitseps koormust ei saa?!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Memberno imesta või siiliks end vaadates mis jaburdusi ikka kokku aetakse…. 0 teadmised aga postitama ronib küll
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2007 at 4:50 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107505MEE
Memberto enemy, re:Opaa, ei maksa nii kurjalt kohe, ega ma paha pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no siis vabandused ka minu poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2007 at 3:23 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107501MEE
MemberAl Capoune polnud ka loll mees, asju ajada ta oskas.Ka Lenin ja Stalin olid targad mehed, võib-olla isegi geeniused. Armastasid ka rahvast, no vähemalt avalikkuse ees.
jällegi on raske neid kõrvutada kuna üks on Gangster ja teised riigipead mida Savisaar ei ole ega saa ka kunagi olema. Peate Savisaart liialt võimukaks, pole ta midagi nii jube kui kõik arvavad, kõigest parteipea ja mitte enam kõige noorem if i may add… seega on lähitulevik juba temata
veebruar 23, 2007 at 2:53 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107499MEE
Memberto enemy, jällegi:Kui sul midagi öelda ei ole siis ära ütle midagi, seda oskab üks kultuurne noormees sulle öelda.
apoliitiline TÄHENDAB seda et poliitika ei koti, aga sind paistab kottivat.
jube valjult haugud nii noore kutsika kohta
veebruar 23, 2007 at 1:37 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107485MEE
Memberto enemy:Tore et sind erakonnad ei liiguta. Erakonnad sind liigutavad küll ja kuidas veel.
Aga apoliitilise inimese kohta on sul kuidagi kahtlaselt suured teadmised päevapoliitika kohta.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>apoliitilisus – poliitilisest elust kõrvale hoidmine ( “VS” 1999, lk 45 )
see, et ma, tean kuidas maja ehitada, ei tee minust veel ehitajat:) ja pealegi elementaarseid teadmisi ühiskonnast peaks iga endast lugupidav noormees teadma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See ju kultuursuse küsimus..ja mis puutub erakondade kõigutavust minu elu suhtes – loe eelnev jutt läbi, mulle ei meeldi enda sõnu korrata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2007 at 12:42 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107477MEE
Memberselline tühine lause tuleb minu 2 päriselust võetud näite kohta või ? …. ma olen küll pettunud….vanemaid peab austama ….. jahh peab kuid mix peab võõras asutama kui omad ei austa …. hakkame sellest peale et vanamad peavad oma lapsed nii kasvatama et lapsed hoolitsevad vanamate eest kui nad ise enam ei suuda …. see pole riigi kohustus …. veel vähem võõraste kohustus…
allpool siis minu subjektiivsed kogemused keskmise penskariga…………. (ütlen ka seda et oma vanemaid ja vanavanemaid asutan ma küll ….. ja ütldiselt suhtun vanematesse inimestesse lugupidamisega … kuid …)
ma ei tea palju sa sõidad ühitranspordiga kuid tüüpiline vaade on see ……. peatuses kõik vanad inimesed jube haiged … eriti ei liigu ja kurdavad et valutab siis ja sealt ja noored on hukas jne … nohh tüüpiline jutt …. siis tuleb troll … ja imeväel enamustel läheb selg sirgu ja hakatakse trügima et saada istekohti … kui uksed avatakse hakkab 3 meetri jooks kus unustatakse liigesed ja valud … ainult selleks et saada endale istekoht….. kui saavutatakse soovitu siis kurdetakse edasi et noored on hukas ja elu on halb…
teine asi on see et ma ei mäleta millal ma ühistranspordis istusin … isegi kui on tühi ma ei istu ….. olen korduvalt näinud et tuleb penskar peale ja hakkab manguma mõnelt nooremalt oma istekohta …. algul kommenteerib vaikselt … siis kõvemini jne … 1 korral juhtus nii et ümber olevad penskarid ühinesid ja hakkasid sõimama seda vaest noort poissi hiiglasliku spordikotiga ……
ise ma seisan nagu aru võib saada ….. tavaliselt kõigile istekohti ei leidu ja nohh mõned jäävad püsti …. püstijääjad ei ole võimelised ennast kinni hoidma ja kõõluvad ja toetavad pidevalt minu vastu see on rõve kui mingi kortsus vanainimese lõhnaga paks mutt ennast sinu vastu hõõrub … kordan see on vastik …. ok jään viisakaks üritan eemale astuda ….. kuid kuna tal on nii mugav minu peale toetuda siis ta tuleb järgi … olen lugematu arv kordi pidanud trollis ringi liikuma mingi haige hõõruja pärast …….
sa tuled mulle rääkima selliste austamisest …. sorry …. mu taluvuse piir on väga kõrge ja ma ei ütle ega tee midagi …. kannatan ja astun eemale … kuid see on rõve …. seda enam et vinguvad et raha pole ja elu on kehv …. jube paksuks on ennast küll söönud …. söögu vähem seisavad trollis püsti ja jääb raha üle …..
Sa oled tõstetanud huvitava sotsioloogilise probleemi -i give u that.
Seda ei saa kahjuks nii küüniliselt või isegi sarkastiliselt võtta. Ise sõidan ka suhteliselt tihti ühsitranspordiga ja olen täitsa tuttav ülalnimetatud käitumisega – ei lase end segada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No las ta olla silmakirjalik ja las ta olla paks ( kusjuures, tead iks nad paksud on – mitte et söövad palju vaid, et söövad just odavaid asju mis on paraku rasvased ja mitte just kõige pikema süsika ahelaga – really, mine vaata ntx mis Baltijaama turul toimub ) ma imestan, et nad üldse liiguvad endale seda saasta näost sisse ajades. Tallinnas on asi keerulisem, üürid, kom. kulud ja veel toit otsa … üksikul pensionäril ei mängi alati välja et süüa nagu näiteks maal süüakse, juurviljad ja puuviljad – ja rohkem füüsilist tööd.Mis puutub sellesse, et kasvatus PEAKS olema teine, siis mul on väga hea meel, et Su vanemad Sind kasvatasid nii, et Sa pead hoolima ja nende eest hoolitsema ja kindlasti õpetad oma lastele ka sama. AGA siin on reaalsuse konflikt, nimelt Eesti ühiskonnas on vene kultuur juba nagu subkultuur USA-s ( valged vs mustad ) meil siin on aga eestlane vs venelane ( ja põhjendatult if i may add ) aga kahjuks vaesus sünnitab vaeust ja ei unistada on ilus, et kõik PEAKS olema nii, et noorem hoolitseb oma vanema pärast – see on fiktsioon ja seda ei juhtu senikaua kuni on multikultuuriline ühiksond nagu Eesti.
Greenu kui aega saad loe F.Fukuyama raamatut ” Suur vapustus” see peaks Sulle huvitav olema ja nii mõneski asjas silmaringi laiendama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2007 at 12:35 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107476MEE
MemberEnemy, sinu poolt võiks tõesti over and out olla, võiks ka olla1.nokk kinni
2.saba lahti
3.vesi ahjus
4.tuli takus
Kesikute pooldaja mõttetut lahmimist ei soovi näha ega kuulda avalikus foorumis mille eesmärk on edendada sporti.
Palun väga, lahmi midagi selle postituse kohta ka nüüd. Ma olen 15 aastane, see peaks sulle toreda argumendi andma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>paistab, et ei saa rahu ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> no mida ma ei jõua enam toonitada mu kallid treenijatest kolleegid – ma olen APOLIITILINE INIMENE ei liiguta mind ükski krt erakond…. ma olen harjunud oma elu ise juhtima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ole või 60, peasi et sodi suust välja ei ajaveebruar 23, 2007 at 11:54 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107468MEE
Membersaviets “hoolitseb” vanurite eest ainult sellepärat et tegu on “lollikarjaga” <--- paluks mitte võtta seda solvanguna nagu et haritud inimene oskab lugeda ridade vahelt ja teha omi järeldusi ... keskmine vana inimene on nagu öeldud vana .... loogika puudulik jne ... kerge nende hääli püüda ..... näiteks see kuulus kampaania et igale penskarile 500 eeku .... jube lahe .... penskar kohe õnnelik et näe mida meie rahvaisa teeb annab meile 500 eeku ... kohe hääletame tema poolt ... lõpptulemus oli see et 500 eeku anti aastas ... mitte kuus .... ja selle saamiseks pidid minema eraldi valla või linnavalitsusse ja tegema eraldi avalduse .... esimesel aastal pärast selle väljakuulutamist võttis oma 500 eeku välja ainult pisike protsent penskaritest .... väga odav viis hääli meelitada .... kogu seda jama ei öeldud kusagil .... ja keskmine penskar ei olnud võimeline aru sama et tegu oli jamaga .... kui savikas tõesti hooliks penskaritest siis oleks ta teinud selle kõigile penskaritele aastase väljamaksena pensionile lisaks või midagi taolist .... ta teadis et saab sellise kuulutamisega hääli kuid samas ta teadis ka seda et paljud ei viici sellele rahale järele minna ... ta teadis et tegu on lollikarjaga kellega saab manipuleerida ... <--- näed sa penskarite eest hoolitsemist siin .... tegu on mõnitamisega ....praegune kampaania et politsei ja arst ei tööta pärast seda kui reede maksuvabaks tehakse …. tegu on siis laimava kampaaniaga konkurendi vastu kus idee on tulumaksu vähendada 22% —> 18% peale ….. sisu on selles kui see alandatakse siis jääb eestis politsei ja perearst rahast ilma ja enam ei tööta …. jälle on tegu lollide püüdmisega ….. eesti eelarve on ~76 miljardit … sellest tulumaksust tuleb ainult ~6 miljardit … kui sellest ~6 miljardist võetakse ära 4% siis on ~240 000 000 …. ~76 miljardist on see ~240 miljonit kõigest ~0,3 % ……. sellega et inimestele jääb kuus 4 % rohkem raha kätte kaotab eesti riigieelarve ainult ~0,3 % …. see on nii tühine võrreldes kogu eelarvega et ei mõjuta seda peaaegu üldse … 4% palka rohkem kuus mõjutab leibkonda aga päris palju …. keskmine idu ei tea seda ja ei uuri seda vaid mõtleb et oiii perearsti juures tahaks ikka käiia… eino hääletame siis keski poolt…. siin tulebki see et vähese haridusega ja seetottu vaesemad valivad keski …. kõrgema haridusega ja tänu sellele tihti ka paremal elujärjel olevad inimesed näevad keski läbi ja ei vali seda
peale selle majanduse seisukoha pealt on penskar mõttetu …. kasulik osa ühiskonnast on töötav inimene mitte see keda tuleb üleval hoida …. ja penskarite eest peavad hoolitsema tema lapsed mitte riik …. need kes vinguvad et ei tule pensioniga välja need pole lihtsalt omi lapsi kasvatanud nii et need vanemaid aitaksid …
Greenu, oleks ses vaid kõik nii lihtne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga pensionäre niimodi küll materdada ei tohi….. vanemaid peab austama…. isegi kui nad pole Sinu vanemadveebruar 23, 2007 at 11:53 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107466MEE
MemberAljoosha on juba kultus. Ja seal ei käi enam ammu anult need kellel on sellega seoses mingi mälestus.Isiklikult mind solvab ja häirib see kuju nagu valu per$es.
Ja vaadates su keskerakonna lembust, hakkab mulle tunduma, et su enda puhul tegemist tiblaga.
Äkki panend oma hoovi isakesed Lenini ja Stalini kujud koos punalipuga kah püsti.
Sinu ja minu vahe ongi selles, et mul on ka haridus mitte ainult “kaja” pea sees… aga mis puutub tiblasse või venelembuselisusesse siis moi daragoi baran, mõ takih kak võ na zavtrak habali !!
Sinu kohta võiks tõesti öelda, et Sa oled tüüpiline jõusaalis käija stereotüüp, ja lugeda ma vaatan Sa ka ei oska
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>post scriptum! häbi on selliste kõrval seista lihtsalt.. minu poolt selles teemas over & out
veebruar 23, 2007 at 9:56 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107433MEE
MemberPime mees koperdab mööda kaubanduskeskust ja põrkub pea iga inimese vastu, kes läheduses seisab. Ise aga pomiseb, et mida te pimeloomad passite siin valedes kohtades.nice try
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2007 at 9:52 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107427MEE
MemberMinu arust täiesti kontekstisisene, eriti vaadeldes positsioone ja aeguno siis Sa ei tea ajaloost suurt midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2007 at 9:46 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107420MEE
MemberPolnud ka Päts loll mees, aga vabadus läks mühinal.see võrdlus oli küll väljaspool konteksti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> a) meeste positsioon b ) aeglammas ja zebra kõrvuti ei käi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2007 at 9:13 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107413MEE
Memberall aside… aga valitsuse valib ikkagi rahvas. Kui KE-l on selline fanclub siis peab midagi ikka õieti olema( no igale häälele, ei saa ju asju jagada )
Mis puutub valmiste vajadusse siis see on minu arust kahe otsaga asi…. valimine on puhtalt demokraatlik aspekt, mis peaks näitama inimese valikut. See on põhimõtteliselt volitus, millega Sa volitad oma valitut tegema enda eest otsuseid ( põhiliselt siis mida teha maksudega ja mis peaks olema siseriiklik signaal ja välisriiklik signaal ) Ok, peab tõdema, et prageu Eesti riik ei saaks kurta, majandus on hea ja eelarve ainult kasvab. Idee poolest “i would give more credit” Savisaarele, mees pole lollide killast ja asju ajada oskab. Ja mis põhiline, selle ta täidab mis ta erakonna siseselt lubab ( eriti tugev argument minu jaoks on see, et ta hoolitseb vanurite ning ka invaliidide eest, kus teised ei teinud midagi peale rääkimise ) Ma ei laida ega kiida heaks KE-d vaid püüan vaadata asja objektiivselt ( no kohe mitte ei viitsi siin 60% lambaga kaasa minna kes pläkutab puhtalt sellepärast, et meedia arvab nii – get an opinion ok?!? )
Mis puuutb Aljošasse siis üldselt ma ütleks “fuck him” aga vot see krt “hauarahu” aspekt ei anna mulle asu…. kuna see sümbol seal on siis las ta olla… mis tast ikka torkida ( bad blood ) ja pealegi sümbolid kujunevad meie endi jaoks meie endi seest. Ärge olge silmakirjalikud ja demagoogid – üks ütles MÄÄ ees ja teised MÄÄ järgi… paljudel teist ikka on otsene seos “Aljošaga” Jätke see sümbol kus see ja teine, selle juures käivad ju vaid need kelle on otsene seos või mälestus.
Ja üldsegi… annate liialt võimu erakondadele oma elus, tehke ise otsuseid ning muutke oma elu ise. ( erakonnad saavad seada ainult raame, mida hulluks ei saa ajada kuna ühiskond tõstab kohe kisa ) seega pole ju millegi üle väga muretseda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> poliitika on poliitika… see vajab rohkem oskusi kui Te arvate. Andke rohkem respecti… nende “musta pesu” pestakse avalikult, a kui Te enda musta pesu üle vaataks – palju meist siis oleks “puhtad poisid” – VÄHEM SILMAKIRJALIKKUST !veebruar 22, 2007 at 8:24 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107228MEE
MemberNo ma tean, et ta kuulus Keskerakonda, aga kas ka praegast, seda ma ei tea.Siit ka küsimus Otile:
Millega või kui suure rahaga Savisaar su ära ostis? Või oled põhimõtteliselt Vabariigi vastane?
ossa kurat kus on alles suured sõnad ja niiiiiii väikese poisi suust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> demagoogiat aretad v?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused