MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
Memberei mingeid krt linke a la “tõmba siit”. Illegaalse jamaga me siin ei tegele !
MEE
Memberstepper on alakehale väga hea (eriti tuharatele), kui teha harjutusi piisava intensiivsusega. Hea cardio trenn
MEE
Member7.1 for me
MEE
MemberTallinna inimestel on selles suhtes hea, oktoobri lõpust avaneb huvilistele vaatamise võimalus Tallinnas (saab vaadata nii UFC-d kui TUF-i HD-s) . Sellest juba täpsemalt oktoobri lõpu poole.
september 17, 2009 at 5:59 e.l. in reply to: Audioeelvaated UFC’dele ja muu Eesti MMA raadio #220082MEE
Memberirwe…. no küll käib ikka pushimine. Aitab ühest aadressist küll.
MEE
Memberkäidud, nähtud…
MEE
Membernuff said
ma naersin ka seda. Eilne ekspress right?
MEE
MemberKuidas Sa seda taunimist ja selle mõistlikkust korealasele seletad? (Ma pean siis silmas just koeraliha söömist, mitte koerte piinamist.)maailmas on üldlevinud tavad.. see indialaste ja moslemite viide on ju puhtalt religioosne teema.
Kultuuriruumid on küll erinevad aga no koerte söömine…not right. Tee mis tahad, see ei ole õige.
MEE
MemberMismõttes kõike? Kui me ise teeme analoogset asja (tapame ja sööme erinevaid loomi), siis on ikka väga jabur minna rääkima korealastele, et koeri ei tohi süüa. Moslemid tulevad ütlevad, et siga ei tohi süüa; hindud tulevad ütlevad, et lehma; vegaanid, et loomset toitu…kuhu me siis täpselt jõuame? Mille alusel keegi ütleb, et ei tohi?mõistlikkuse?
btw, ma ei räägi keelamisest, ma räägin sellise tegevuse taunitavusest.
MEE
MemberLäheme korealastele õpetama, kuidas nemad elama peavad? Kas aktsepteeriksime ka seda kui nemad meile elu õpetama tulevad? Edu!einoh, muidugi. Laseme kõikidel teha, mis nad tahavad ja vabandada seda välja “kultuurilise erisusega”.
MEE
MemberSinu jaoks parim sõber, minu jaoks võib-olla ka. aga korealase jaoks söök. Ma ei mõista, miks peaksid mingid ameeriklased või eurooplased korealaste ellu oma nina toppima – mida nad söövad jne. Meil on erinev kultuur ja erinevad põhimõtted. Indialased võiksid samamoodi keelustada lehmade söömise üle maailma, sest lehm on neil püha loom. Juudid (judaistid) keelaksid sealiha söömise, sest neil on keelatud seda süüa jne.no eks vaatame suurt pilti, tsiviliseeritud maailmas ei sööda koeri.. Eesmärk on liikuda kõrgemale mitte madalamale, seega võrrelda end II või III maailmaga ei ole mõtekas.
MEE
MemberIFBB määruste järgi on armide, vistrike, tätoveeringute olemasolu miinuseks.Nii et võistleval kulturistil ei tasuks end tätoveerida.
vot see küll on huvitav… i mean, mis puutub nahatüüp (vistrikud või mitte) sellesse? kas see ala on siis tõesti ainult esteetika peal väljas? spordis peaks olema hinnatav ikka töö tulemus, mitte see palju sa krt oled raha kreemide peale kulutanud.
nonsense IMO
MEE
MemberKoerte piinamine ja see aeglane ja piinarikas tapmine on halb jah, aga “stop killing dogs”.. Miks siis lambaid või sigu võib tappa ja koeri ei või? Koer on püha loom? Minu arust on koer loom nagu iga teinegi, ja inimene kasutab liha söögiks, see on fakt. See, et eurooplased ei ole harjunud koeraliha sööma, on üks asi, aga kui mõni teine rahvus on harjunud, siis miks peab neid halvustama?kui loomadel vahet ei oleks siis nad oleks kõik ühe nimetajaga nimetatud “loom” ja kõik, mitte antud igale ühele mingi muukõlaline tunnus.
Ja üldse, eks pane teinekord oma kodu siis siga valvama, või veel parem – lehm.
Koera ei anna võrrelda ükskõik millise loomaga. (IMO)
Koer ON inimese parim sõber, ex-koeraomanikuna võin mürki selle peale võtta, lojaalsemat ja altruistlikumat olevust pole minu silm näinud.
MEE
Membersuur vahe on nendel tätoveeringutel, mis on tehtud vanglas ja mis stuudios.
Esimesed on reeglina tumesinise tindiga (värvide omamine on vanglates keelatud) ja nad on tavaliselt väga keskpärased või “ebatavalised” samuti on nende asukohad ebaklassikalikalised.
enam levinud vangla viide on tätoveeritud “sõrmus”. Igal sõrmusel on oma tähendus ja klassikuuluvus. Kui inimesel on sõrmus või “nelja posti tätoveering” käes peal siis see viitab juba, et inimene on istunud.
Kuna “sõrmuseid” ei tehta väljaspool vanglat (võid lasta ju teha endale aga kui vahele jääd teatud kontingendile siis läheb kehvasti), kuna küsitaks kohe, kus sind “krooniti” ja kelle käe all vastuse puudumises on oma tagajärjed.
Stuudio tätoveeringud on reeglina erksavärvilisemad (ei uju laiali või muutu roheliseks nii kiiresti), ning asuvad üldaktsepteeritud kehaosadel teatud kohas.
Ei näe mingit põhjust, miks ei võiks end märgistada… kunst. Eriti vee kui tegu on ikooniga (ma ei pea siin silmas tribalit jms üldlevinud jama)
Kunst.. subjektiivne..
MEE
MemberKick-thai-boxi klubi “Garant” korraldab trenningukursused täiskavanutele.Kontakt 50 14 983
Ole mõistlik.. pane ikka lisainfo üles! Viide, kes on treenerid, mis teete ja kes olete jne. Ei hakka ju helistama kohe, eriti veel kui kontaktile pole lisatud isegi nime, kellega rääkida.
professionaalsust härrased, professionaalsust!
-
AutorPostitused