MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
MemberMMA..
kuigi ta on pigem uus suund, liik, filosoofia. Ta on universaalne ja hõlmab kõike mida teistel vajaka on.
Kuigi see “parem” on halb sõna selles, küsimuses, sest mis asi on parem? Kas ta on funktsionaalne? ilus vaadata? füüsiliselt raske? kerge? püsti? maas? relvadega? ilma? 110 tõlgendust on sellele “parem”-al.
MEE
Membervahed olenevad eesmärgist ikka.
Jõukaval ja kulturistil või HIIT tegijal on intervallid drastiliselt erinevad.
MEE
Membervaatasin eile BTB @ UFC 82 ja mulle jäi tugev mulje Hendersoni suhtes ning Kongo.
Laupäeval on nii Fight Night III kui ka UFC 82, what a night
veebruar 26, 2008 at 2:10 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Katariina Takkinen – rind ja biitseps #142601MEE
MemberOk aga äkki saaks ikkagi rahumeelselt ja sõbralikult asju ajada või kui tõsti vaja kuskil kellelegi ära panna, siis teha eraldi teema vms.Jaanus1 kommentaari tuleks tegelt võtta mõnel (loe Aktivistil) pigem komplimendina, sest ta eesmärk on näha hirmuäratav välja ja fakt on see, et kõigile ei saagi meeldida ja peale pressida, et vot sulle nüüd peab meeldima. Minu arust jutt vajus üldisemaks – sorry kui ma päris täpselt aru ei saanud – ma ju kulturist bljääd.
Aga kui pildil on näiteks kaks kulturisti, miks ei võiks seda ühte lihtsalt kiita? Või peaks olema normaalne, et see kellel väiksem biitseps, seda peab mõnitama ja maha tegema kuna sõnavabadus lausa kohustab selleks?
Marko, Sa oled head tööd teinud, Aktivisti vorm on paranenud tunduvalt. Ja hea oli vaadata kuidas Katariina ja Aktivisti tehnika ning raskused olid kui öö ja päev.
Aktivist, endiselt tuletan meelde, et see mida küla juku või alevi taavi arvab EI OLE tähtis. Sul hea mees olemas, mis vahet seal on kes mida piuksub.
Seekord ei tulnud Tegija Treeningu kui artikli kohta ühtegi paha sõna ju !
Noored – kõik on fine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2008 at 1:51 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Katariina Takkinen – rind ja biitseps #142595MEE
MemberMis see siia puutub kui tegeletakse otse solvamisega? Kui ma hakkan igas krdi postituses lahmima, MEE-L on rõve lõust, MEE-l on paks p-se, MEE naine on lits, MEE haiseb nagu skunk, MEE on impo jne ja poen lihtsalt ilusa fraasi taha – Eestis on sõnavabadus ja et mul pole silmi MEE ilu jaoks, sest tal on tra keset nägu … mõtle ka natuke enne kui kutsud oma fänne omale järgima ja neile ette näitama mis on halb ja mis on hea, mis ilus ja mis mitte.Üks asi on sõnavabadus, teine on ajuvabadus, millel sa ilmselt vahet ei tee.
PS! Nende “tõdede” väljaütlemisega ei mõelnud ma neid nüüd nii nagu mõtlen. Nii et ära võta isiklikult.
PS2! Ei pidanud siin silmas ainult Tegijate Treeninguid.
no solvamisena ma seda küll nimetada ei saaks, mida Jaanus1 kirjutas. No minu poolest lahmigu kes tahes ja mida tahes, ega see väidet tõeks ei muuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sõnavabadusest ja mõttevabadusest olen ma kuulnud ajuvabadusest ma ei tea midagi (loll siis loll, kes see ikka vaielda jõuab)Isiklikult pole midagi võtta.
Minu poolest olgu aktivist kõige ilusam naine maailmas ja joker kõige suurem/tugevam/armsam who cares mida mina arvan?!
pingutate üle noored… Siin foorumis on mul kõike muud kui fännclub, mul on arusaam eetilisusest ja ma seda ka väljendan, seda kas see Sulle meeldib i dont give a ****, see pole ju Sinu arvamus vaid minu.
Kui keegi arvab, et inimene peaks oma suu kinni hoidma kuna see kellelegi ei meeldi siis mina arvan selle peale, et edu ning fu** you very much and have a nice day – aint gonna happen

MEE
MemberSiin sa panid lihtsalt teemast mooda, sest ma ei naidanud kuidagi oma soosingut climatcontroli suhtes, Venice beachil trenni teha oleks mu unistus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vabandust, ma enam sinuga ei diskuteeri.
MEE
MemberKui see neiu minu poole selle kysimusega poordub, siis teen seda meeleldi!Aga arvan et parim oleks siiski Frediga kontakteeruda, usun et ta seletab ka ilusti asja lahti

PS! Viimases tegijate trennis ei ole kyll naha et naised 6ues aeroobset teevad

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui sul on valida, kas teha õues (VÄRSKES ÕHUS!) trenni või saalis kus on climatcontrol ja sa valid saali siis ma kaldun arvama, et sa oled oma juurtest palju kaugemale läinud kui enamus tegevsportlastest.
veebruar 26, 2008 at 1:22 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Katariina Takkinen – rind ja biitseps #142576MEE
MemberJah kui läheb jälle asi isklikuks ja väiklaseks, siis panen ise teema lukku ja ei ava enam. Vut.Olgem positiivsed rohkem. Artikkel on Tegijate Treening, milledes Aktivistid ja Jokerid on nö kõrvalised isikud ja lihtsalt õpilased või nii ja keda tõesti ei pea kommenteerima, eriti ala sellise alatooniga, et soeng ei meeldi vms. Mõtetu ju.
sõna- ja mõttevabadus on Eestis. Ja kuidas te noored küll areneda kavatsete (kõik kulturistid in general) kui teile ei öelda mis on kõrvalseisja arvates ilus ja mis mitte. See kas kriitika konstruktiivne on, on iseasi.. siis ei pea seda tähele panema.
Kasvatega endale paksem nahk… selle portaali hüüdlauseks on “tervis, jõud, ilu- kõik on siin” terved te võita olla, jõudu võib ka teil olla a vot ilu on see mis on vaatajate silmades.
MEE
MemberHead soovitused: Frediga kontakteerumine ja fatburnerist loobumine aga peale neid laheb jutt vaga algeliseks ja valeks!kui vale siis võiks ka põhjendada.
veebruar 26, 2008 at 1:08 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Katariina Takkinen – rind ja biitseps #142569MEE
Membermaitse asi… jeebus küll. Andke aru endale.. ei viitsi seda paugutamist lugeda.
Kõik me teame et joker ja aktivist on koos, no milleks teha sellest nr siis et aktivist kellelegi ei meeldi.. keda lubatakse lõikuma hakata, kes on muidu liiga väike.
MEE
Memberoliiviõliga praadida mõtet ole, ta on pigem kahjulik kui kasulik siis. Selleks soovitaks kasutada taluvõid.
Vorsti võiks poodi jätta ja süüa midagi toiteainerikkamat, singi või filee näol.
MEE
Membertoitumine: hommikune pudru unusta ära, võta süsikaid vähemaks. Pärast kell 21 mitte söömine on ka lollus, süüa tuleb siis kui kõht tühi. Fat burner unusta ka ära, keemiapomm (hunnik E-sid) – rasvast saab lahti ka ilma selle tarbimiseta.
Trenn: kõhulihaseid võid teha kasvõi iga päev. Vahe on selles, et kui teed kõhulihaseid iga päev ning raskuseta siis kujundad endale ilusad tihked lihased ( mitte suured) kui teha aga nagu kulturist 20tk koos raskusega ja 2-3 nädalas siis saad endale suuremad aga nõrgemad lihased. Vend Vähk kes on kõhulihaste poolest kuulus tegi mingi ajaperiood lausa iga päev.
Selleks, et sale olla ei ole vaja hulluks minna ja palju raha kulutada, lase endale kokku panna toitumiskava. Ning ise liiguta end päevas tunnike, niiet nahk märg oleks ja küll need tulemused ka tulevad. Suveni on aega pm 3 kuud, selle aja jooksul oleks võimalik tervislikult kaotada 6-9kg.
Panusta rohkem valgule ja rasvale kui süsikatele ja ära karda süüa, küsimus vaid mida ja millal.
Kirjuta F.Antsonile ja las ta teeb sulle toitumiskava. Need 500 on palju paremini kulutatud kui fat burnerit kaanides ning jõusaalis rassides. Jõusaal on ennekõike koht lihaste kasvatamiseks, sale keha tuleb aeroobsest trennist õues (saali ma ei soovitaks, kui vähegi võimalik siis õues. Ilmad on ju ka juba vastavad)
MEE
MEE
Memberconcept2 mul saalis ka olemas. Hea on küll jah, aga hind 24 900, see on way over my paycheck
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yeah, aga mida sa teed selle 3k-se nökatsiga mis annab sul otsad 2a pärast (kui mitte varem) kallim küll, aga kasutegur on suurem nii aastates kui füüsise paranemises. Selline on vähemalt minu loogika. Pigem kallim aga et oleks kasu

MEE
Memberconcept2 pidi olema selles valdkonnas parim. Pole mõtet sodi kokku osta. Kui teha investeering siis pikaks ajaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused