MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
MemberMuidu vormi osas nagu takistust ei tundu olevat, vähemalt rattal tehes. Enne olen kardiot teinud lihtsalt nii kõrgel pulsil kui jaksan. 170-185 pulsil 10-15 min teha pole probleem. Üle 190 pole tahtnud lasta. Millegipärast tundub, et äkki oleks südamele paha vms. Ma olen muidu üsna noor ja väike ka, nii et kõrge pulss peaks minu puhul normaalne olema. Max pulss on 198.mina Sinu asemel ei muretseks. Ma ise olen ka täpselt samas seisus, st ma sõidan uisku ja mu pulss on keskmiselt 175 or smt ja mu enesetunne on väga hea. Maks pulsi olen saanud 202, st siis kui ma end rajal ribadeks tõmmata tahan. Pulss taastub kiiresti nö normi (mul 10-15 sec ja olen tagasi oma “keskmise” peal). Puhkeolekus on mu pulss ca 93 kanti.
F.Antson arvas ka, et pole mõtet muretseda, see on lihtsalt selline iseärasus. Kõrgel pulsil töötame me paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2008 at 12:15 p.l. in reply to: Keegi teab kust saab riideid osta, mis ka istuvad normaalselt #145013MEE
MemberKas Tallinnas on ka mingi pood mis neid GASP-i tooteid müüb?Eiselt Research OÜ tegeleb sellega minu teada, st ma olen sealt ostnud.
märts 10, 2008 at 10:48 e.l. in reply to: Keegi teab kust saab riideid osta, mis ka istuvad normaalselt #145002MEE
MemberGASP-il on head teksad jõusaaligurudele, ise kannan pusasid ja väga head on.
MEE
Membernaistel koguneb rasv ennekõike alakehale (tuharad, jalad), seega, kui Sa tahad, et Su kõhulihased rohkem välja paistaks või siis reied oleks peenemad siis pead rasva% kukutama. Harjutused on ennekõike vormimiseks, toit on rasva% reguleerimiseks.
Iseasi kas see on kohane nii noorele tüdrukule…
Keyra on küll ilus tüdruk aga minu subjektiivne arvamus on, et sellel pildil on ta … mitte just oma parimas vormis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Post Scriptum! kui kaotad rasva kehalt siis mingi hetk vähendab see ka rindu, selles suhtes on nokk-kinni-saba-lahti situatsiooniga tegemist.
MEE
Membermina tahaks tänada Helenit, kes on tõestanud oma sõpruse MMA`katega ning ootan temaga edasist koostööd.
Parim FN üldse !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Membernetist kättesaadaval… kus ja kuidas ma siin rääkida ei saa

Member8:45 äratus, kell 9:00 oled tööl.
Vot mina ei saa aru kuidas sa mees jõuad süüa, hambad pesta, pesus käia,wc -s käia ja tööle MINNA. Ja seda kõike 15min jooksul. Tõsimeeli võtaks Sinult koolituse kohe !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liikuv töö? või istuv? sest mulle tundub, et alakaloraažiga on tegu. Kohvi viib küll vee kehast välja aga kui tarbida teist nii palju siis on suure tõenäosusega sul juba harjumus kujunenud ja ta ei mõju nii nagu mõnel.
ja kas tõesti lõuna on viimane söögikord? < ei leidnud õhtusööki su päevaplaanis
MEE
Memberok… ja miks me seda nüüd vaatama pidime? st point gde?
MEE
Membersellel müüdil on tõepõhi all muide, keelatud ainete kasutajatel pidavat tõesti munandid vähenema ja ka sugutile endale pidavat mõjuma see pärssivalt (Seoses suurte testosterooni kogustega)
Olen sellekohast dokumentaali näinud. Kuigi noh, selles dokumentaalis oli ka pidev sõda, et üks tõestas midagi ära siis teine tõestas vastupidist ja lõpuks vajus asi selleni, et oli vaidlus kellel on TEADUSLIKUM uurimus ja kellel mitte ning kes kelle uuringuid üldse TEADUSLIKENA aktsepteeris ja kelle omi mitte.
MEE
Memberma usun ,et nii kiirete kätega jõuab ka nii mõndagi korda saata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>meie Tallinna treener, Priit Mihkelson tegeles sellega mingi aeg päris süviti ja tema praegune seisukoht on – it doesnt work..
MEE
Membertavaliselt ei kasuta ma mingit aikidot ega midagi taolist, jalad rusikad ja vahel ka nukid!kiirem tee trellideni… way to go..
MEE
MemberOk, jäägu sulle su arvamus, loodan, et saad seda omal nahal kunagi tunda
Väike vihje sulle siis, pakun , et see vana on selle alaga juba nii kaua tegelenud, et ta mäletagi kuna ta alustas
good point @ Kiai master
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>üks mu lemmikutest
MemberAikido tänaval ei tööta kahjuks… järgi proovitud
MEE
Memberühesõnaga the most deadlyest !!!!(käte ja jalgadega)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Püsti Muay Thai
maas Brazilian Jiu Jitsu
koos MMA
MEE
MemberLloyd vabal ajal, trennis paljajalu (mitte jõusaalis). Jõusaal on kodus (A)
-
AutorPostitused