MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
Memberpalun selgitust kuidas tõlgendatakse selle kava tegemise päevilihtne ju
tal on 5 esmaspäeva, 5 kolmapäeva ja 4 reedet … 14 päevase nädala orgunnimine on oskus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tegelikult ma pakun, et tegu on 2 nädala kavaga. st ta varieerib harjutusi või nende sooritamist.
MEE
MemberSelle põhjenduse pärast ei tasu küll ostmata jätta.Linaseemneõli on tumedas pudelis ja on võimalik ühe kuu jooksul ära tarbida.
see oli vaid minu subjektiivne arvamus, saan rasvad kätte ka ilma linaseemne õlita
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
MemberLoll küsimus, aga kuidas on kõige parem peksa saada? et kui on juba andmiseks läinud, kas siis ennast kerra tõmmata ja maha jääda või proovida anda niipalju, kui veel jaksu on ja teistele maksimaalselt kahju teha? kas vastu lõugu on parem saada suu lahti või suu kinni (hammaste lõualuude jm pärast)minu isiklik filosoofia: kui kõiki ei saa kaasa võtta siis võta üks kaasa (st löö üks vend nii ära (või murra luu jne ), et tema vähemalt mäletab seda elu lõpuni, kolaka saad ju anyway…)
suu kinni, siis ei jää keel hammaste vahele ning samuti pole muret, et hambad kokku löödaks mis võib nad katki lüüa lihtsalt.
ning jah, kui kiired jalad ja hea võhm siis aitab punumine ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Memberja miks kui tohib küsida?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei seisa eriti kaua ning on kallis ja ei kannata väga valgust.
Pigem võtta kalaõli, kalamaksaõli ja oliiviõli.
MEE
Membermina kannaks linaseemne õli mõtte maha
MEE
Memberkool on selleks, et see hallollus oskaks kirjutada sõna “intelligents” kahe “l”-iga. See aeg on möödas, kus Eestis saavad 8 klassi haridusega Jürid edukaks (tänapäeval pole enam BA-ga midagi suurt teha, iga teine on BA). Alati on erandeid aga noh… õpid ju mitte ainult selle jaoks, et parem töö oleks ja suurem palk. Ikka selleks ka, et arendada endast haritum inimene ning olla vaimselt arenenum kui niisama “hõk hõk, kõva-mees baarist-nädalavahetuse-lambad”
Isiklikult naudin õppeprotsessi.. vaadake filmi “Garden State”.. väga sisukas film, kes vaadata oskab.
MEE
Membernalja kõrvuni.. minge ehitusele, kontoris pole teiega küll midagi teha.
MEE
MemberRäägin ikka puhtast, ilmselt sellest samast mida Eiselt pakub FXBETA. Kas seda müüakse Eestis, mis selle hind on 400g purgil. Torgib, torgib .. minuarust on maitsetu.eks ta kuskil 800-ga liigu
MEE
Member“MEE”, sa räägid ka sellest acid killerist?ei mina mingit acid killerit söö, mina söön beeta-alaniini puhtal kujul mida toob minu teada maale Eiselt Research OÜ, fitness.ee-s seda müüa pole kahjuks..
maitse on hea, natuke hapukas.
kõrvalmõjud: torkimine (nagu “sureks” mingi kehaosa ära aga seda üle keha – varieerub muidugi, oleneb kuidas võtta)
Ise laen terve päeva jooksul – st võtan kuskil 6 korda.
MEE
MemberSee nr v6iks ikka madalam olla, aga ex sa ise tead!eks surm tuleb kiiremini kui tavalise südametööga inimesel.. aga no mis teha, seni olen terve ja tugev
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Memberütlen veel kord, et mul on väga hea meel, et sul on nii. aga see ei tähenda, et see ka teistele üle kandub.mu point algusest saati oli selles, et ta pole ainuke ning kui ta end nii hästi tunneb siis mina ei muretseks. Mina pole arst.. seega pole minu arvamuste teadmiseks võtmine obligatoorne.
MEE
Memberhästi tundmisele ei saa tõesti keegi vastu vaielda, aga ülejäänud küsimuse külgedele küll. koormustest koos hapnikutarbimise ning laktaadi mõõtmisega näitab ära konkreetsed treeningtsoonid mida arvesse võttes saab treeningu tulemuslikkust parandada ning teisest küljest ennetada ka tervisehäirete teket. nagu sa ka ise mainid, siis “omateada hea vorm” võib mõnikord ikka väga subjektiivne olla.no ma ei tea… kui inimene, kes sõidab 40-50km järjest kiiruisku üle päeva siis.. subjektiivseks seda oleks raske nimetada, sellest väitest tulenev järeldus oleks minu arust pigem objektiivne.
Ma olen oldschool… kui keha tunneb end hästi, uni on hea ja tervis on tugev siis mul savi mida numbrid ütlevad, ma kuulan oma keha mitte arste… võttes arvesse Eesti arstide kvaliteeti.
MEE
MemberKas sa Punu koormustesti oled teinud? Milline on lähtepunkt – s.o. pulss rahulikus olekus? Nende järgi saab vist individuaalselt sobivad koormus-pulsid teada. Neid “õigeid” pulsisagedusi ei tohiks võtta soovitatavatena. Minul ei tule “vere maitsega suus” ka selliseid näitajaid – vormis olles on rahulikus olekus pulss 36-38 lööki/min, “lebo-perioodil” 43-45.ma olen omateada päris heas kardiovaskulaarses vormis a isegi magades mu pulss pole nii madal, seega ma pole vormis v? Kui neiu tunneb end hästi 170 juures treenides siis ei minu spordiarst ega mina saa nõus olla, et see hälve oleks.
MEE
Memberjep, mul sama, mõju on tuntav. Teise vahenditega võib aega minna a selle kraami puhul on tõesti näha ja tunda kohe.
MEE
Membermee – nagu ma aru saan oled sa natuke ikka treeninud ka selliselt. või juba nö esimesest korrast alates sõitsid 175 pulsiga ning enesetunne oli OK? puhkeolekupulss 93 on siis kui sa lihtsalt päevaseid asju ajad ja ringi ka liigud eksju, mitte see kui sa rahulikult arvuti taga istud näiteks?või siis on looduse poolt antud head läved.
jah, uisku olen ma sõitnud ca 10a.
istudes on mul pulss 80-83 kanti. (suvel sai mõõdetud)
-
AutorPostitused