MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
Memberreaalsuskauge on nii ju… the world does not allways work like this. Mulle isiklikult meeldib kui FILMIDES pahad poisid ka võidavad, hea vaheldus. Pigem “päris elus” võiks see “hea pool” rohkem võita.
aga noh, maitse asi.
MEE
Membersee on haige, et alati mingi Van Damme või Chuck Norrise filmis ja nagu ka siin alguses saab peksa, siis treenib oma kuukese ning mees nagu mägi valmis, kes kõik ettejäävad laksust nokki lööb.
inimestele meeldib draama, draama läbi tekivad kangelased. Enamus USA action jama baseerub sellele, sellepärast on võimalik alati ka enamjaolt ette aimata kuidas film lõppeb.
MEE
Memberkaua ta nii on?See pühapäev peaks olema MMA liidu koosolek Tartus, kui oleme seal asjad läbi arutanud saan ehk antud asjas selgust tuua. Ma tean, et Priit on tõstnud ümber aegu ja päevi (vist nüüd osad päevad on MMA päevad) aga kuidas see funktsioneerib praktilisest küljest ma veel ei tea. Pole ise kahjuks saanud mõnda aega trenni minna.
Aga eks me hoiame teid kõiki ikka kursis
“>MEE
Memberantud hetkel vast ennekõike Tartus, hetkel Tallinnas on MMA treening kergel reformimisel.
MEE
Memberkirjuta palun lahti kuidas näevad välja ja mida sisaldavad need “õgimishood”
MEE
Membertellisin toitumiskava, puhtsalt 140 eek läheb toiduainetele päevas + elekter ja viitsimine toimetada, nii et suht kallis140*30 = 4 200 .- /kuus … 50 400.- aastas..
MEE
Memberprobleem on selles, et kui Sul pole 500.- kuus, et osta endale korralik kava siis on suhteliselt raske Sulle soovitada, et söö seda ja teist mis aga suhteliselt kallis. St toit mida soovitatakse on suure tõenäosusega looduslik ja võimalikult vähe töödeldud, mis omakorda on poehindu vaadates Sulle probleemiks.
Piima ja lihatooted (fileed) on kallimaks läinud märgatavalt. Kalast ma ei hakka rääkimagi. Kvaliteetrasvad on ka paras kogus taskuraha.
Sööma peaksid 3-4 korda päevas, mina seda iga 2-3h tagust söömist ei propageeriks. Aga noh, ma pole ka kulturist
“>MEE
Memberstreetfighterid ja niisama tänavalambad on sellele spordile häbiplekid. MMA on sport mitte kaklus or whatsoever.
MEE
Memberkükk ja intensiivne rulluisutamine, uisutajatel on ühed parimad ääsid spordimaastikul.
MEE
Memberväärt ettevõtmine. Minu hääl antud.
MEE
MemberPride vanadelt tegijatelt uus liiga.
MEE
Memberomasin antud kaalu – kaalu näitab, muus osas näitab sajandeid ja kurgi külvamisperioode.
MEE
MemberKas selle Honori kohta on kellelgi saiti, kust alla laadida?selline tegevus oleks illegaalne ja käesoleva foorumi reeglitega vastuolus. Selleks tasuks kasutada PM vastava foorumi inimestele, kes võiksid midagi teada. Muus osas palun jätta selline jutt rääkimata
MEE
MemberSee pidi aitama kõhuümbermõõtu vähendama! Kas see on tõsi?igasugune treening vähendab kehaosade ümbermõõtu kui kulutatav kaloraaž on suurem kui tarbitav.
Hularõngal kui sellisel otseselt “kõhu vähendamise” effekt puudub, küll aga aitab see toniseerida keskkohalihaseid ning parandada puusa liikumise koordinatsioonitunnetust.
MEE
Memberma ei kasutaks üldse kogu selle teema juures sõna “kaklus”, korrektsem oleks pidada seda “võitluseks”
AutorPostitused