Skip to main content

MEE

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 316 through 330 (of 1,424 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: MMA poistele ka siis film valmimas #147264
    MEE
    Member

reaalsuskauge on nii ju… the world does not allways work like this. Mulle isiklikult meeldib kui FILMIDES pahad poisid ka võidavad, hea vaheldus. Pigem “päris elus” võiks see “hea pool” rohkem võita.

aga noh, maitse asi.

in reply to: MMA poistele ka siis film valmimas #147259
    MEE
    Member

see on haige, et alati mingi Van Damme või Chuck Norrise filmis ja nagu ka siin alguses saab peksa, siis treenib oma kuukese ning mees nagu mägi valmis, kes kõik ettejäävad laksust nokki lööb.

inimestele meeldib draama, draama läbi tekivad kangelased. Enamus USA action jama baseerub sellele, sellepärast on võimalik alati ka enamjaolt ette aimata kuidas film lõppeb.

in reply to: Fight Science: Mixed Martial Arts #147258
    MEE
    Member

kaua ta nii on?

See pühapäev peaks olema MMA liidu koosolek Tartus, kui oleme seal asjad läbi arutanud saan ehk antud asjas selgust tuua. Ma tean, et Priit on tõstnud ümber aegu ja päevi (vist nüüd osad päevad on MMA päevad) aga kuidas see funktsioneerib praktilisest küljest ma veel ei tea. Pole ise kahjuks saanud mõnda aega trenni minna.

Aga eks me hoiame teid kõiki ikka kursis <_<“>

in reply to: Fight Science: Mixed Martial Arts #147137
    MEE
    Member

antud hetkel vast ennekõike Tartus, hetkel Tallinnas on MMA treening kergel reformimisel.

in reply to: Mida teha? #147111
    MEE
    Member

kirjuta palun lahti kuidas näevad välja ja mida sisaldavad need “õgimishood”

in reply to: Toitumine #147108
    MEE
    Member

tellisin toitumiskava, puhtsalt 140 eek läheb toiduainetele päevas + elekter ja viitsimine toimetada, nii et suht kallis

140*30 = 4 200 .- /kuus … 50 400.- aastas..

in reply to: Toitumine #147103
    MEE
    Member

probleem on selles, et kui Sul pole 500.- kuus, et osta endale korralik kava siis on suhteliselt raske Sulle soovitada, et söö seda ja teist mis aga suhteliselt kallis. St toit mida soovitatakse on suure tõenäosusega looduslik ja võimalikult vähe töödeldud, mis omakorda on poehindu vaadates Sulle probleemiks.

Piima ja lihatooted (fileed) on kallimaks läinud märgatavalt. Kalast ma ei hakka rääkimagi. Kvaliteetrasvad on ka paras kogus taskuraha.

Sööma peaksid 3-4 korda päevas, mina seda iga 2-3h tagust söömist ei propageeriks. Aga noh, ma pole ka kulturist <_<“>

in reply to: Fight Science: Mixed Martial Arts #147095
    MEE
    Member

streetfighterid ja niisama tänavalambad on sellele spordile häbiplekid. MMA on sport mitte kaklus or whatsoever.

in reply to: parim harjutus tuhara treenimiseks #147022
    MEE
    Member

kükk ja intensiivne rulluisutamine, uisutajatel on ühed parimad ääsid spordimaastikul.

in reply to: Toidukaubad #146420
    MEE
    Member

väärt ettevõtmine. Minu hääl antud.

in reply to: Uus organisatsioon? #146330
    MEE
    Member

Pride vanadelt tegijatelt uus liiga.

in reply to: Rasva ja lihast mõõtev kaal #146188
    MEE
    Member

omasin antud kaalu – kaalu näitab, muus osas näitab sajandeid ja kurgi külvamisperioode.

in reply to: MMA poistele ka siis film valmimas #146085
    MEE
    Member

Kas selle Honori kohta on kellelgi saiti, kust alla laadida?

selline tegevus oleks illegaalne ja käesoleva foorumi reeglitega vastuolus. Selleks tasuks kasutada PM vastava foorumi inimestele, kes võiksid midagi teada. Muus osas palun jätta selline jutt rääkimata

in reply to: Hularõngaga keerutamine #146079
    MEE
    Member

See pidi aitama kõhuümbermõõtu vähendama! Kas see on tõsi?

igasugune treening vähendab kehaosade ümbermõõtu kui kulutatav kaloraaž on suurem kui tarbitav.

Hularõngal kui sellisel otseselt “kõhu vähendamise” effekt puudub, küll aga aitab see toniseerida keskkohalihaseid ning parandada puusa liikumise koordinatsioonitunnetust.

in reply to: MMA poistele ka siis film valmimas #146068
    MEE
    Member

ma ei kasutaks üldse kogu selle teema juures sõna “kaklus”, korrektsem oleks pidada seda “võitluseks”

Viewing 15 posts - 316 through 330 (of 1,424 total)