MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
MemberVale jutt mees! Eestis aitab sind Fred Antson!Jah, olen Fredi arvamustega tutvunud. Kui Sul on midagi öelda peale selle, et midagi on vale siis ütle aga ole kena ja PÕHJENDA. Oma lolli iba pole mõtet tulla ajama foorumisse kus inimene otsib abi.
MEE
Memberlokaalset rasvapõletust tänase seisuga Eesti spetsialistid ei tunnista. Seega kas kirurgiliselt või üleüldise keha rasva % langetamise näol peaks leidma probleem lahenduse.
MEE
MEE
MemberMitt all the way…
MEE
MemberKas on tõsi et võib hakkata neerudele?ei ole tõsi. Kuigi pulbreid ja muud nö sünteetilist kraami ei soovita nii palju tarbida kui “tavatoitu”. Tavatoidu valk Sulle kindlasti halba ei tee.
MEE
Membervaatasin ka täna filmi ära ja mulle meeldis, inspireeris ka natuke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noh krt siis peaks ka ära vaatama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Memberisiklikult eelistan ellipsit. (miks? kuna ellipsi puhul on inimene püsti, rattal ta istub, seega koormus üldfüüsilisele on suurem ellipsil kui rattal)
soovitatavam oleks osta kallim ja kvaliteetsem masin, odavad kipuvad otsi andma intensiivsel kasutamisel.
Aga jõudu ning hea meel näha, et sellises vanuses inimesed hoolitsevad oma kaalu ning kardiovaskulaarse heaolu eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Memberpalun ära enam dubleeri oma alustatud teemasid.
Mina olen teinud nii mõlemat ühel päeval kui erinevatel päevadel. Isiklikult eelistan teha mõlemaid samal päeval.
MEE
MEE
MemberMa pole küll selgeltnägija
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kuid mis point sellel lausel siin teemas on ****** (seda liigitunnust võid Sa ise kanda) edited by MEESinu jaoks on siin point, et Sa teaks, et ma ei lase Sul teha mida tahad, kui Sul peaks tahtmine tekkima.
Tema jaoks, kes selle postituse tegi on see vägagi arusaadav millest jutt on.
Undisputed, Sul pole vaja kõike teada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aitab sellest, kui on teada, et kasutaja rikkus reegleid.MEE
MEE
MemberKas keegi oskaks soovitada koduseid harjutusi kõhu ja rinnalihastele? Jõusaalis pole endal aega ega raha, et seal käia ja väga palju on päevas istuvat tööd, ligi 10-12 päevas. 6-packide jms asjade jaoks eriti soovi pole, soov on lihtsalt vormis püsida.lihtsalt vormis püsida vaid kahele lihasgrupile suunatud harjutustega väga võimalik ei ole.
Kodused harjutused aga oleks järgnevad: kõhulihaste jaoks saad maas teha (klassika) või jalad voodi peale visates (90 kraadi), lisaks saad rippudes jalatõsteid teha kui kinni hoida on millestki. Rinnale vana hea kätekõverdus (tee mingite kastide peal ja võimalikult aeglaselt ja madalalt) …oleneb mis vahendid Sul olemas on kui on.
MEE
MEE
MemberSEDA ASJA EI SAA NIIMOODI ÜLDISTADA!Mina kes ma tahan minna Airport Jamile, olen “jahu” vastu ja nende ainete kasutajatega ühes seltskonnas ma viibida ei kannata.
Klassivend mul, selline rohkem Rabarocki mees, teeb “jahu” ja teeb “kommi”. Kõige rohkem meeldib talle muidugi oma seltskonnas kuskil üritusel seda teha, nii et need, kes omadega rappa kisuvad ärge tulge siia paukuma kui te midagi ei tea.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.. me ei räägi siin mitte “eranditest” vaid enamusest… niiet pole mõtet induktiivselt küsimusele läheneda
Memberise kuulan ka seda mida need “karvaste orgiad” kuulavad. Adun alkoholismi rohkust rocki tandril ja keemialembust dnb,trance, techno üritustel.
Samas kui objektiivselt midagi öelda, siis pigem võtaks kast õlut ja oleks pohmas kui nuusutaks tolmu ning laseks oma kesknärvisüsteemi taevasse, käiks krigistaks hambaid või peaks hommikul de-tox`i läbi tegema :S
Õllega samas hommikul ärgates ja uue avades kaovad mured
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (st peavalu ja muu kehv olek) Alkoholismi ei propageeri aga tudengina ei saa ma ka ütlemata jätta, et õlu+tudeng+alma mater = parimad mälestused üldse
MemberTundub et veel kannatavad,kus Tallinnas treeningud toimuvadantud hetkel toimuvad mustamäel, sealt saad info http://www.3dtreening.ee
MEE
MemberMMA on mind alati köitnud. Ise pole veel asjaga tegelenud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küsimus aga selline et kas MMA mõjub liigestele kahjulikult (kui ma otsustan trennis käia, kuid mitte võistelda). Treeningul vist liigeseid ei lukustata lõpuni? Siis ei tohiks vist olla või kuidas?MMA on üllatavalt turvaline, st “tapout” on üks hea asi. St kui Sa tunned, et lukk on piisavalt kaugel siis tapid kaaslase peale või tapid verbaalselt ja kaaslane laseb lahti luku. Ning trennis tehakse aeglaselt ja kontrollitult, meil murdjad ja muud kangelased kaua trennis ei püsi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
MemberMa üldiselt tarvitan tunduvalt asjalikumaid tekste kui tootekirjeldused, ja sageli enne ei usu kui täpset põhjendust ka tean.Mingi udune asi on mälusopis, et kofeiin ja kreatiin koos ei ole probleemiks, aga kindel ei ole. John Berardi kodulehel oli pikk kofeiiniteemaline arutelu.
Kiivikas kunagi seletas mulle seda “kahju” nii, et kreatiin hoiab vett kehas kinni ja kohvi väljutab selle. Seega nad nö neutraliseerivad teineteist.
Ise tudengipõlve tõttu teatud perioodidel tarbin 3-4 purki red bulli, kui keha harjub rediga, siis lähen järgmisele etapile – battery… sest kohvi selleks ajaks enam ei mõju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meil ülitähtis kontsentreerumisvõime olemasolu pika aja jooksul
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Memberma saan täitsa hea meelega neid sportlabi kirju aeg-ajalt … pole midagi paha öelda.. mõni üsna soodne pakkumine ka ikka leidunud.küsimus on reklaami viisis, mitte sellest mida v kui paljuga pakutakse. Kui ma tahan neid saada siis ma ronin sinna ja palun neil mind lisada listi mitte ei tule mingi lammas mu kontakte teisest foorumist röövima ja siis ei saada sinna igast sodi.
sellise äriga kaugele ei jõua… järelikult neil seal müügipoole peal asjad väga halvasti, et selliseid trikke kasutama peab.
-
AutorPostitused