MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
MemberSinu “tarkused” ajavad küll üle ääre lausa. Üks fitness.ee moderaator ei tohiks nii loll olla.Sa jälgi parem , et keegi sinusugune siin jama postitama ei kukuks ja hoia oma nokk kinni asjade kohalt millest sa essugi ei jaga. (vabandan väljendusstiili pärast aga see vend ajab üsna igas oma postis kangesti “tarka” juttu)
oplaa… vot sulle siis…
nii kurjad ei tasu ka olla..
MEE
Memberei tahaks küll viriseda a mida krt sa seal karate-s 5a tegid kui essugi ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Memberpo**ui on üldlevinud vene keelne ropp sõna. Keelatud on ropendada, ja see ei ole põhjendatud, et ropendad vene keeles. Samuti nagu on keelatud ka inglise keelne F-tähega sõna on ropendamine in general keelatud. See foorum on multikultuurne mis eeldab, et ta peab olema puhas vähemalt eesti, vene kui ka inglise keeles.
MEE
MemberTANK reeglid kehtivad ka Sulle @ po**ui
MEE
MemberLihtsalt küsin huvi pärast, miks hakkavad inimesed omast vabast ajast(mida siin mõnel ei olegi) moderaatoriks? Küsin sellepärast, et ise pole kunagi olnud ja mis kasu te sellest saate(loogiline on, et ei pea saama alati kasu!) või miks ikkagi teete seda või kuidas te sellele teele sattusite?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma olen siin “cruisinud” 2003 aasta lõpust, jätsin suitsetamise ja lauslolluste tegemise maha ning mõtlesin, et mõistust nagu hakkab tekkima, võiks siis raam ka tugev ja terve olla.
modereerimine.. ermm.. ma olen võrreldes alessandroga väga passiivselt liikuv. Ta näeb ikka hulga rohkem vaeva ja jumal tänatud ka, et ma olen passiivne, muidu peaks ma koju minnes pidevalt relva kaasas kandma (ei taha, hõõrub rsk).
Ma olen siin ennekõike selleks, et end harida ja uusi suundi inimese füsioloogia arendamises tundma õppida ning muidugi ennekõike MMA ning loomulikult ka muude võitliskunstide mõttemaailma ning eripära “tutvustaja” jrx ja sweals abiga.
Kasu? ennekõike on kahju, enamus kipub meist halvasti arvama ega see popp “töökoht” pole aga noh… missioonitunne ehk?
MEE
Membertore on lugeda, et on ka ausaid kasutajaid kes tunnistavad oma vigu ning õpivad nendest.
müts maha teie ees mehed! keep up the good work.
MEE
MemberLoomulikult on nii, et kui sa mingi asjaga tegeled süva, siis jääb teisteks asjadeks vähem aega. Aga see kehtib ka enda vaimse harimise sees – oled pühendunud muusik, siis sul tõenäoliselt palju aega kõrgemaks matemaatikaks ei jää ja vastupidi.Aga ometigi ei näita treenimata keha haritud ja intelligentset inimest ning treenitud keha harimata ja rumalat inimest. Mõnele inimesele on antud füüsist, mõnele vaimu, mõnele mõlemat, mõnele ei kumbagi. Näiteks Eesti üks parimaid jõutõstjaid on ka näiteks kõva kabetaja. Iga inimene on ainulaadne ja eelarvamused lollide lohutus.
no see on juba filosoofia. Ka igal inimesel on õigus selleks arvamuseks ja ei saa ka väitmata jätta seda, et eks on siis põhjust nii arvata sportlaste kohta – ju me siis ei hiilga oma mõistusega. Eks erandeid on alati, enamus on aga nagu ta on. Ise ka sportlane ja püüan tõestada vastupidist, suudan nii mõistust kui keha harida.
MEE
MemberTaekwondo on olümpia ala, kas taipoks on ka ?Ma ei väida , et see oleks mingi ime ala, tänaval pidavat taipoksist palju rohkem kasu olema.
10 aastast pole siin juttu, aastad jäävad 18 – 20 aastani, Treener omab ka 7 * ( * = Surmavõte )
Kickboksis on ka Eesti meistriks tulnud vist, kui ma ei eksi, Kui tal oli punane vöö ja ise õpilane oli, siis omas esimest kohta maailmas oma kaalus.
TAEKWONDO on tavaline võistlussport , streetfight-i elemente on seal väga , väga vähe .
Aga ma toon selle ala seepärast välja, et siin enam isikuid pooldavad / propageerivad MMA-d ja TAIPOKSI.
TAIPOKS võidule tõesti, aga kui oled midagi taekwondo-s saavutanud see aitab ka sind.
MMA on funktsionaalsuselt üle.. muu mind ei huvita. St minu jaoks on tähtis, et ma saaks ka võitluskunsti oskusi kasutada enesekaitseks mitte lihtsalt “kiai-master” olla.
Lihtne näide, vehid vehid a kui ma su maha slämmin niiet kops õhust tühi mis sa siis küll edasi teed kui maasvõitlust ei oska. Ja püstivõitlusest rääkida siis minu arust kulutate te nii palju energiat selle mõttetult tiheda vehkimisega, et pärast 15 minutit sul kumm tühi ja nägu roheline. Kui inimene oskab end kaitsta siis teie vehkimist üle elada pole küll mingi kunst. Neid “kiai-master” vend igal pool kuuldud nähtud, kui tegudeks läheb siis on natuke kehvasti. ja btw – Muay Thai on MMA osa, niiet me usume MMA-sse mitte Muay Thai`sse kui üksikusse.
MEE
MemberMnjah. See on kõigi lödikehade unistus, et selline arusaam juurduks – oled sportlik, oled loll; oled ebasportlik järelikult tark ja mida lödim kere seda suurem vaim. Tegelikkuses nõder kere ainult õõnestab läbi komplekside vaimu.sellel on oma loogika, miks peetakse pidevalt treenivaid inimesi (sportlasi) rumalateks, asi on selles, et see kogu aeg kus sa magad, et taastud (päeval magades) näiteks või treenid oma 4-6h päevas on see aeg kus sa võiksid tegelikult tööd teha või õppida või raamatut lugeda jne. Seega on inimesel kellel keskmise inimese kõht ees ka rohkem aega tegeleda eelnimetatud tegevusega. Sellepärast ka selline eelarvamus, et mida spordialtim inimene seda rumalam.
Palju on räägitud sporltaste saavutustest laval või väljakul jne. Peab hakkama rohkem propageerima oma teisi tulemusi. Kel mis haridus, kes mida töö-alaselt saavutanud.
Mind küll huvitaks meie esikulturistide ja võistlejate haridus
see näitab inimese huvisid, mis seda enam annab võimaluse fännil samastuda temaga. Võtta eeskuju if you will.MEE
MemberAga näed pärnus taekwon – do treener ütles, et minu trenni poisid ei pea jooksma .Mida me eeldame ? Õpid võistluskunsti ikka põhjalikult.
Piisavalt korralik treener , staazi 10 aastat, Maailmas enda kaalus 3 . + must vöö.
Mingid TAIPOKSI ja MMA vendadel on ainult oskused vastu panna või loete oma saavutused ka ülesse.
/ Vastuse üleval postis, edu löökidega.
sellist möla pole mõtet küll siia panna, näitab vaid postitaja rumalust võitluskunstide maailmas.
MEE
MemberHey,I started bodybuilding about a year ago and moved to Tallinn (permanently) about a month ago.
I’ve used Pirita Top Spa and Viimsi Spa gyms (they’re the closest to my house). Of these two I prefer Pirita Top because it has a wider range of equipment, but there are a few things I don’t like.
One is that they don’t have any free weights under 5kg (!?) and another is that the place seems to be empty just about all the time.
What I’m looking for is recommendations on which gyms I should try next. If there’s a well-known gym that Tallinn’s bodybuilders prefer then I’d like to go there. I could do with a better workout atmosphere and even to exchange a few words with some locals.
Although I live in Pirita I can drive to anywhere in Tallinn.
Any and all help would be most appreciated!

Cheers,
try Reval Sport, its a place well-liked
mai 14, 2008 at 11:23 e.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #154031MEE
Memberühinen CharlesRoos`iga
MEE
Membermeil trennis esineb lihaskrampe soolade vähesuse tõttu (intensiivne higistamine mis viib soola kehast välja) äkki on Sul ka sama probleem, et liialt vähe soolasid su kehas? Samas kuna Sa räägid antud juhul venitamisest, mil lihas on nö sirgeks tõmmatud siis on ehk tegu hoopis lihase vigastusega? rebend or smt.
MEE
MemberRegulaarne kakleja on see, kelle enesealgatuslik või enese provotseeritud kaklemine kahel (hoiatus) või enamal (treeningult eemaldamine) korral ületab uudisekünnise läve. Uudisekünnise siis kas pressi, politsei või minule subjektiivselt usaldusväärsete rääkijate suus.i like when you talk dirty to me
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
MEE
MemberTegu on jah v’ikelinnaga, kui ta viimati kakles sai teise tüübi maha ja peksis ta jalaga knockouti, mis on muidugi väga hale. Niipalju siis et rusikatega ja jalaga oskan lüüa. Ega ma teda ei kavatsegi maa alla peksta vaid enesekaitset rakendada. Ise pole kunagi kakelnud, alati olen sõnadega hakkama saanud, kuid selle vennaga kaklust on võimatu vältida. Lihtsalt jagage infot mida enesekaitseks vastu talle teha, et teda vigaseks ei löö. Asi selles, et tal võhm lõppeb kiiresti ära, kuid kellel ei lõppeks kakluses, see võtab väga läbi seda vähemalt olen näinud.probleemiks pole mitte see, et meil poleks soovitusi. Usu mind – on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga asi on selles, et sa ei omanda neid oskusi üle öö. Lihtne loogika on selline, ta on stand-up fighter siis vii ta maha. Samas nagu ma aru saan siis maasvõitlusest sa ööd ega mütsi ei jaga. Püsti aga tema on rohkem treenitud kui sina. No siis kasuta väledaid jalgu kui jamaks läheb ja tee kõvasti trenni ja siis kui valmis oled tema jaoks siis ära enam ära jookse vaid stand your ground. Pipragaas on selline jama vahend, et kui tuule suund muutub siis võib ikka suhteliselt kehvasti endal minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused