MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
MemberKükki tehes ei tohi põlved varvastest “üle” minna. Õige tehnika on siis kui selg on sirge või kergelt nõgus ja tagumik läheb taha nagu istuks millegi peale. Samuti põlvi ei tohi lasta sügavamale kui 90 kraadi. Paljud, kellel on põlved nii-öelda läbi, teevad kükki smithi kangiga (fikseeritud kang, liigub ainult üles-alla) ning hoiavad jalgu 20-30 cm ülakehast eespool. Selline asend võtab rõhu põlvedelt ära ja asetab tuharatele.olen täitsa teadlik küki aspektidest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> As i said, ei meeldi mu kehale kükk.MEE
MemberMa ei saa näiteks jalapressi üldse teha, sest alaselg hakkab kohe valutama. Küll aga saan teha hack-kükki ja eeskükki kangiga. Võib-olla proovid midagi muud? Jalapress ei ole ainuke jalgade harjutus maailmas.seda küll aga nii veider kui see ka pole, minu keha ei kannata eriti kükki :S Kükk annab põlvedele räige koormuse ja uisutajatele see hea ei ole… aga jalapress on seni olnud parim alternatiiv millega jõudu teha.
MEE
MemberKas jalaplaadi asendit (nurka) saab muuta? Ja jalgade asendit plaadil saad ka muuta ju, proovi erinevaid kõrgusi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>good point, katsetan täna ja annan teada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud kõigile!
MEE
Memberjep, jalapress indeed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hmmm.. no siit see dilemma tulebki, et kui lasta põlved vastu rinda siis alaselg (puusad) tõuseb aamen taevas ülesse poole. Pooliku amplituudiga tehes aga pole mõtet varbaid treenida IMO. Muidu poleks hullu aga kui raskused suuremad siis annab ikka päris mõnusa põntsu.
MEE
Memberjäägu selline lollu suletuks.
MEE
MemberKas kuskil Eestis müüakse MMA, Ufc riideid pükse, kindaid jne.Kas Tartus on kuskil selliseid trenne??
nagu ufc ja mma jaoks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tere
Saime just hiljuti Sprawli (http://www.sprawl.tv) Eesti ametlikuks maaletoojaks. UFC fännikraami kohta ei tea, et Eestis keegi sisse tooks. Ma ei välista, et tulevikus ka seda tegema hakkame.
Müüme hulgi edasi Euroopasse, jaemüüki Eestisse ei tule.
MEE
MEE
Memberei ole sel õllel midagi viga, paras peale trenni ära juua. Ise teen seda pärast eriti rasket trenni, kui enam banaani närida ei taha.
Õllekõhud tekivad liigsest õlle tarbimisest ja loomulikult snäkist, mis õlle kõrvale süüakse.
MEE
Memberpalun külastaja -shine-`il natuke puhata ja peeglisse vaadata, soovime talle kiiret paranemist ja ootame teda ikka tagasi
MEE
Memberma arvan, et Andrei ootas lihtsalt enamat kui MT, ehk ta lootis näha MMA-d. Aga sarkasmi võiks küll vähem olla..
MEE
Memberlooduslik laksatiiv on kiivi. Proovi – peaks mõjuma.
MEE
Memberkusjuures ise olen selle teooria pooldaja ja võtnud üle selle vanadelt karudelt venesõjaväe aegadest (combat sambo) ning minule see harjutus meeldib. Olen harrastanud seda harjutust ja teen seda ka edaspidi. See õpetab keha pöörama, hingamist säilitama ja löökidea harjuma.
Kõhulihaseid sellega vast ei kasvata aga poksis leian isiklikult, et bodyshottide vastuvõtu võimet arendab antud harjutus küll märgatavalt.
v-o new school olijad naeravadki selle välja aga ma olen kogu aeg uskunud back to the roots põhimõtteid.
Lõpetuseks: kui tahta kõhulihaseid, tee kehatõsteid v misiganes, kui tahad tõsta bodyshottide taluvust siis soovitan proovida.
MEE
MemberArvatavasti peab seda silmas, et poksist mitte kottigi teadev inimene ei harjuks valesti lööma(keha-käte-jalgade asend/liikumine), sest mõtlematult lihtsalt lahmides võib lisaks end lausa vigastada (randmed on käege löömisel nõrk koht). Aga kui tehnika selge, siis päris mõnus
. KAHJU, et jõusaalides pole praktiliselt kusagil poksikotti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.no nii hull see vast ka nüüd pole. Eks tehnika annab juurde aga harrastajana kotti taguda saab ka ilma treenerita. Eks siin tuleb jällegi common sense mängu, et kui peksad ühte moodi ja järgmised 2 nädalat randmed valutavad siis peaks ka ehk igaüks aru saama, et samal viisil kotti taguda ei ole mõtet.
MEE
Memberkulturistlikku toitumust polegi Sul vast vaja @ 7 korda päevas.
Lokaalset rasvapõletust enamlevinud teooria järgi pole olemas, rasvapõletus (samuti nagu rasva ladestumine) usutakse olevat DNA-ga reguleeritud. Sisuliselt kust tuleb ennem juurde läheb viimasena maha.
MEE
MemberTere.Mis harjutusi teha sõrmedele, kaelale ja randmetele(mitte käsivarrele, vaid just randmetele), et neid suuremaks saada.
Ülejäänud keha areneb korralikult.
sõrmed ja randmed saavad üldiselt tugevamaks suurte raskustega harjutusi tehes (üldiselt hoidmisharjutused) – eriti ehk talupojakõnd. Sõrmede võid veel kätekõrverdusi teha (viiel sõrmel ja siis vähemaks)
MEE
Membersul kuidagi linkidega nihu.. v mulle tundub?
PS! linkimist teistesse foorumitesse FightClub all pole mõtet, kuna kui arutada ühte asja siin siis seda siin ka teha, mitte öelda, et jätkame seal. Lingid lähevad kustutamisele.
AutorPostitused