MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
MemberShogun näitas end tõeliselt heast küljest. Mulle meeldis, ilus ja korrektne lähenemine.
Silva.. no tema matše ei viitsi enam isegi vaadata, nii ego täis ja tühjad on. UFC võiks talle lõpuks asjakohase vastase anda, mitte solgutada nagu Bispingit, et ainuüksi oleks keegigi eesotsas, kellest võiks uued turud huvitatud olla.
Muud otseselt silma 97-s ei hakanud. Liddell võiks olla realist ja teha seda mida temalt tegelikult oodatakse, asutagu oma klubi ja retire. Raha on tal piisavalt juba, seega nälga ei jää ja järgijaid on tal ka kõvasti. Niiet win-win, selle asemel, et käia ja piki pead saada pidevalt.
Liddell oli omal ajal väga huvitav võitleja, teda oli hea vaadata aga tema puhul evolutsioon lõppes ja ta sai sellest aru liiga hilja. Nüüd liituda ATT-ga, et treenida on natuke liiga hilja, eriti 39a vanema härrasmehe jaoks. Ei tasuks šnitti võtta Couture-ilt, et käia 44 aastasena ja paugutada octagonis.
MEE
Membervõiks numbrite asemel pigem proportsioonidest lähtuda. Suur biitseps segab.. Pigem siis juba keskendu triitsepsile..
MEE
Membereks oleneb vist eesmärgist. Ma ise kui tõmmet või surumist teen siis ühte harjutust ja väsimuseni ja reeglina püramiidi.
MEE
Membertugevad vennad, mis ma ikka oskan öelda..
MEE
MemberSilva vs Leites oli väga hmm, kuidas seda õelda – huvitav, Silva oli peajagu üle samas tiba häiris see et ta isegi ei üritanud mängu maha viia..
Chuckist on kah kahju, loodab et ta ikkagi ei loobu ja saab uue võimaluse..
Esimese kommentaari kohta jagan arvamust, minu arust oli tõsiselt igav – aeg oleks vast talle lõpuks asjakohane vastane määrata?
Teise kommentaari kohta nõus ei oleks, viimased matšid näitavad, et oleks aeg kas vahetada training campi või siis retirement. Vanal pole enam sama särtsu, mis kunagi IMO.
MEE
Memberpärast kükki või jõutõmmet (5×5) oleks päris keeruline muud teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … mul oleks vähemaltMEE
Memberise olen sõitnud ca 10a.
Mugavuse järgi uiskus osta on suhteliselt keeruline, esiteks kõik uued uisud hõõruvad alati jalad ära, kuni papud kohenduvad Sinu jalaga. Edasi, Rollerblade on väieldamatult parim läbi aastate olnud, ise olen kõikvõimalikke uiske proovinud (tootjaid) ja lõpetasin lõpuks RB peal.
Hea uisk ei lõhu jalga ja laseb jalal hingate ning ei šokeeri kõõluseid. Seega parem investeerida korralikku mudelisse, mis teenib Sind 3-4a, kui osta praegu odav mudel, keerata jalad tuksi ja ka uisk 2a pärast minema visata.
MEE
MemberNoh aga soovita midagi paremat selles hinnavahemikus ja, et oleks tallinnas saadavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ükskõik milline “speedmachine” – vaata mudeleid SIIT
MEE
MemberTere,Tahan täna minna osta uiske valik on seba fr1 ja twister 243 vahel, mida soovitate ?
Seba unusta ära- pigem twister. Kuigi mul tekkis küsimus, miks sellist rämpsu osta ? (palun mitte pahandada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)MEE
Memberkasteet on külmrelv Relvaseaduse mõttes.
Ja siin alafoorumis paluks jätta sellised teemad, kus propageeritakse selliste vahendite kasutamist või turustamisvõimalusi.
MEE
MemberSul Pole käsi?ära nõmetse!
MEE
MemberValgud + süsivesikud + rasvad = 100 % päeva kaloraaž.Edasi lahenda ise oma võrrandit, et jõuaks trenni teha ja tulemused ei langeks.
Igaks juhuks mainin, et suuremad lihased kulutavad rohkem energiat ja süsivesikurikas toit tõstab kiiresti kehakaalu.
oma vastuses keskendusin lihasekaotuse aspektile. Kaloraaž goes without saying.
MEE
Membervõimalik on: viia lihased kataboolsesse seisu, kus nad ise end nö hävitama peavad. Ehk rasket trenni ja valgud minimeerida.
MEE
MemberIsomeetriline. + nelipead koormab ikkagi rohkem. Ma lihtsalt tahan öelda, et see on asi, mida kindlasti peab jälgima selliste harjutuste juures – vbla laskma mõnel füsiol ära hinnata lihastasakaal vms. Kui juba tehtud ja jälgid siis kõik ok ju.Ja loomulikult 20 minutit venitust alati peale trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma üldse jalgade puhul püüan hoomata kasvu, ehk hoida seda minimaalsel tasemel. Ega see nelipeagi nüüd teabmis suur pole.
Ma olen enda jaoks avastanud venitused seeriate vahepeal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
MemberKuidas sa kakspead treenid? Jalapress + uisutamine = nelipea räme üleareng kakspea suhtes = potentsiaalsed lihasrebestused, põlvevigastused ja seljavalud.Kiiruisutamise asend on enamasti poolkükk, biceps femorise arengu üle kurta ei saa.
-
AutorPostitused