MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
MemberFranklinVelasquez
Swick:)
Teaserina viskan välja selle, et KUI kõik läheb hästi, siis saab homme päeval enne showd juba väikest eestikeelset arutelu kuulata;)
netiraadio?
MEE
Membervõidavad:
Wandy
Kongo
Saunders
Crocopisse enam eriti ei usu
Vaatasin eile countdown to UFC 99 ja sealt jäi mulje, et Franklin endiselt on ebakindel endas. Üllatusena tuli see, et tal on wandy vana teami kaaslane treeningpartneriks (Anderson Silva), tundub, et ka nende vahelt on must kass läbi jooksnud.
Kongo has balls, nii vähese etteteatamisega vastuvõtta matš.
Saunders on üks crazy MF
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Swick võib ka võita, aga eks see paras swinging to the fences saab olema.. kellel rohkem õnne ja tehnikat ning eeltöö tehtud see võidab.MEE
MemberTere, saaks keegi õelda, kust saaks osta või tellida jõusaali tarvikuid ? Hea oleks kui saaksite õelda veebisaiti kust saaks tellida.oleneb, mis Sind huvitab. Kui otsid masinaid ja pinke siis on mitmeid võimalusi, nii kallimaid kui odavamaid.
MEE
MemberTere.Ma sooviksin teada, palju on kaloreid oma lehmapiimas. Ning kas kasulikum on süüa poest ostetud kodujuustu või isetehtud?
väga raske vastata, kuna rasva % on erinev. rasva kalorsus on 9kcal grammi kohta, niiet kui rasva % kõigub siis jääb ka väärtus vahemikuna.
Minu seisukoht on isetehtud kodujuustu suunas. Mida vähem toit on töödeldud seda parem.
MEE
MemberIMDB andmetel on keskmine hinne 7,3 ja natuke üle 20 000 hindaja. 7,3 on normaalne. Tõsiseld head filmid on 8,5 ja üles.
trailer jäi lahjaks IMO
MEE
Memberei kuulu ühtegi erakonda, seadus keelab.
MEE
Memberkui kellelgi on linki sellest saatest siis oleksin tänulik, vaataksin kah üle selle leidliku mehe üllitused.
MEE
MemberNaturaalne valk ei saagi sul meeldiva maitsega olla,sealt kõik keemia ja muu pudi välja võetud.Se samahea kui ostad poest maitsetut ja rasvavaba kodujuustu,seal ka maitse suurem asi pole.su analoogia ei tööta, naturaalne kodujuust ei ole rasvavaba. Naturaalne kodujuust on IMO väga hea maitsega.
MEE
MemberIgaljuhul proovisin täna shokolaadi reflex natural whey-d ainult veega (vett~3-400ml. tavaliselt lisan ~30g dextrot ja 30g maltot).Maitse oli päris kehvavõitu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .süsivesikud teevad maitse palju paremaks.ma joon piimaga, igati mõistlik maitse.
MEE
MemberTere, oskab keegi öelda, kuidas leevendada tugevast päikesepõletusest tekkinud punast ja äärmiselt valulikku nahka ? Mingigi vihje..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii valus on,et ei saa korralikult magadagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>proovi oldschooli, 20% hapukoor. Jahutab ja pehmendab. Apteegikraami puhul – Burnshield. Ise olen kasutanud, ka aitab.
Said laupäeval päikeselt peksa jah?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! just soovitati mitte, panna – olen nõus, juhul kui see peale jätta. Ise aga olen lasknud seista ja siis enne tahknemist maha pesnud külma veega.
MEE
Membersellega saab ju ainult kitsast lõuatõmmet teha.. mõistlikum oleks vast kohe osta selline kus saab nii kitsast kui laia teha, muidu pärast pead veel ühe ostma.
MEE
MemberOT: Kes ja mis põhjusel koguaeg minu paranoid.pri.ee linki siin teemas ära kustutab??mina kustutan, kuna meil siin on eraldi foorum selliseks vestluseks. Infot võib jagada (kopides sealt info siia) aga jätaks selle foorumi ikka eesmärgipäraseks, mitte ei kasutaks seda mingi teise foorumi promomiseks eks?
Ma eeldasin, et kui 2 korda maha võtan saad ise aru, et pole lubatud aga näe võta näpust

MEE
MemberAga näed tuleb ka sinu jutust välja et ei olegi vaja tänaval liikumiseks võitluskunste osata.Kolakat võib saada kui ise väga otsid…. näiteks raskes joobes hilisel kellaajal ja tavaliselt ei piisa ka sellest.
Ma ei taha öelda et võitslukunstid on mõttetud. Vastupidi.
Samuti ei käi ju Kaitseliitlased nädalavahetusel metsas märki laskmas et tänaval inimesi lasta.
Iga asi omal ajal omas kohas.
yeah.. no point, milleni ma jõuda tahtsin on see, et pigem osata kui vaja kui olla olukorras kus oleks vaja osata ning mitte osata. (tuli vähe väärakas lause aga loodan, et ei panda pahaks)
MEE
MemberNo enesekaitse on väga imelik vabandus.Kui tihti läheb sul vaja MMA-d tänaval?
Need kelle elu tõesti on ohtlik nõuab enese kaitset kasutavad kuulivesti, tulirelvi ja sõidavad soomustatud autoga.
Siin väike näide võitluskunsti kasutamisest tänaval.
See ei ole vabandus, see on põhjus. Võitluskunst kui sõna juba viitab selle päritolule, oleks naiivne lahutada löömise või vigategemise oskus võitlusspordist. Kui ajalugu vähegi tunda siis saad isegi aru.
Ise tänaval ei toimeta. Lähtun sellest, et parim võitlus on see, mis pidamata jäi. Lisaks ma ei lävi sellistes seltskondades.
See pole võitluskunst, millele sa viitad @ video – see on paadunud alkohoolik deliiriumis.
Nagu ma ennistki ütlesin: tee endale mõisted ja mõistete elemendid selgeks ja siis proovi uuesti argumenteerida oma seisukohta.
MEE
MemberTaekwondo-s on hea kui spagaadiga algul hakkama saad… see vast kogu eeldus.Aga mis puutub taipoksi ja muudesse aladesse, siis ei saa ju valida ainult selle järgi mida tänaval vaja on.
Me ju ei ela ja ei tee kõike selle mõttega et mida tänaval vaja on… nii mõtlevadki ainult kaagid ja tülinorijad.
Näiteks jooksja, kulturist, maletaja, pingpongi mängija, motosportlane ja ma arvan et ka enamus võitluskunstidega tegelejaid ei vali ala selle järgi millega tänaval kõvem mees olla….. ???
Paljudel võitluskunstidel on suurem rõhk näiteks vaimsel osal.
Võibolla on mõne jaoks rohkem tähtsis liikumine, tasakaal, vaimne areng kui teistel lõusta ära tampimine.
Tegelikult ma ei tea… eks igaüks teeb ikka ise oma valiku.
PS. ise ei fänna ühtegi ala. Kakluses kasutan vanu traditsioonilisi lööke “külamehe-haak”, “lõuahaak” ja “sõidan-täiega-sisse”
Tegelikult ei tegele isegi tänavakaklusega.
Ei ole Sinuga nõus.
Esiteks: väide, et tanavõitluse aspektile võitluskunstis mõtlevad ainult kaagid ja tülinorijad on paljasõnaline ning alusetu.
Võitluskunst peaks olema funktsionaalne, ehk teda võiks saada harrastada nii võistlustel kui ka tänaval (ehk enesekaitseks), mis oli ka esialgne võitluskunstide idee üldse.
teiseks: ei ole kohane võrrelda saabast ja tuvi.. (vihje võitluskunstile ja motorspotlasele).
see, et igal alal on oma lambad, kes treeningsaalis toimuva viivad klubidesse, baaridesse jms. Ega MMA-ski sellised puudu ole aga enamus on siiski need, kes harrastavad seda mõnel teisel põhjusel (näiteks oma perekonna turvalisuse tagamine, võistlussport, niisama üldfüüsiline heaolu jms)
Lõpetuseks: ehk ei tasuks kõiki ühte potti toppida.
-
AutorPostitused