Skip to main content

mechanic

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 46 through 48 (of 48 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kas tasub proovida seda massilisajat? #105158
    mechanic
    Member

Uurisin anatori kohta natuke infot ka teistest foorumitest. Toode ei pidavat mõjuma ja on ülehinnatud. Seega jääb see kraam ostmata.

Midagi oleks aga vaja ja tahaks, et inimesed, kes on kasutanud, soovitaksid midagi. Praegu on jäänud silma 100% Whey Gold Standard ja Extreme XXL. Kumba soovitaksite osta ja kumb toob lihased rohkem esile/kumb teeb lihased suuremaks?

in reply to: Kas tasub proovida seda massilisajat? #105035
    mechanic
    Member

Tuleb siis välja, et anatori polegi keegi proovinud??

in reply to: Kas tasub proovida seda massilisajat? #105011
    mechanic
    Member

Tegelikult ma väga kaua jõusaalis käinud ei olegi ja samas ei ole mul probleeme ka sellega, et lihas ei kasvaks. Probleem on pigem selles, et ma kardan, et suvel jääb jõusaalis käimine pooleli, sest siis pole kohta kus käia ja tööl käimine võtab ka suure aja ära. Tahaks lihtsalt ennast mõne kuuga korralikult vormi ajada, plaanis on jõusaalis käima hakata 4 korda nädalas, siiamaani pole nii tihti jõudnud.

Kui arvate, et hind on liiga kallis ja toime pole üldse selline nagu kirjas on, siis ehk oskate soovitada midagi paremat, mis kiiresti ja ohutult toimiks. Sel juhul kui antud massilisaja oleks hea toimega, käiks ma raha välja küll.

Viewing 3 posts - 46 through 48 (of 48 total)