mechanic
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mechanic
MemberMina tegin nii, et algul läbisin 5 päevase laadimiskuuri. Pärast aga toimisin nii, et võtsin trennipäevadel 5g kreatiini enne ja pärast trenni koos proteiini ja süsivesikutega (kui täpsema olla siis koos glükoosiga). Nendel päevadel millal trenni ei teinud, ei võtnud ka kreatiini. Ostsin 300 grammise topsi ja võtsin järjest nii kaua kuni tühjaks sai. Toime oli väga hea ja hästi tuntav
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mechanic
MemberIse kasutan maasikamaitselist. Lisan ka glükoosi, mis teeb asja veidi magusamaks. Seda kokteili võib minuarust küll lausa isuga juua. Ühesõnaga julgen soovitada!
mechanic
MemberKas kreatiini võib võtta ka teiste süsivesikutega, näiteks maltoosiga? Või mõjub koos glükoosiga siiski kõige paremini?
mechanic
MemberAnnate ehk vastuse ka mu kreatiini küsimusele?
mechanic
MemberKas kreatiini 5-päevase laadimiskuuri jooksul tuleb kõik päevad trenni teha või ei juhtu ka siis midagi kui viiest päevast mõne vahele jätad? Kui nii, siis kas trennivabal päeval tuleb ka 20g ehk siis 4x5g kreatiini võtta?
mechanic
MemberLingid on head küll, aga ma otsisin just eestikeelseid, inglisekeelseid on jah palju, nendega ei viitsigi tegeleda.
Uurisin natuke inffi ka pakutud raamatu kohta, suutsite vist ka mind asjas veenda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui poest üles leian, siis ostan vast ära ka.mechanic
MemberVõimalik, et tulevikus muretsen endale selle raamatu ka, aga esialgu oleks hea kui netistki midagi leiaks.
Kas raamatu pealkiri ongi “Jõu, tervise ja ilu anatoomia”?
mechanic
MemberLase puhtalt,seda parem sulle!:)Usu mind.AGA…kas oled ennem kreatiini tarvitanud?Kui ei ole siis ma soovitaks sulle alguses seda FASTI toodet: http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=306 MIKS?Sest hind on tal hea ja pärast,kui tekib juhus,et kreatiin ei anna tulemusi(nagu seda minulgi juhtus) siis pole sa temasse matnud mingit eluhinda.Kaldusin ise sama toote kasuks otsustama. Selles suhtes on sul õigus, et kreatiin ei anna igale inimesele ühtemoodi head tulemust ja kui ei toimi, siis pole vähemalt suurt raha maha visatud.
mechanic
MemberLõpetaks siis selle teema konkreetse küsimusega, et millist kreatiini siis osta soovitate, millist keegi ise kasutab?
mechanic
MemberSiis kui kretiini saad kätte siis võta algul 4x5g nädala aega,ise jaota päevade peale ära kuidas sul mugav oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Monohydrate creatine 100% on hea,sooviatan

Kas mõtlesid seda Kreatiini. Kui ei, siis annad ehk selle lingi, mida sa mõtlesid.
Kas kreatiini hind ja toime on omavahel ka mingis seoses või oleneb lihtsalt tootjast?
mechanic
MemberEga asi nüüd nii hull ka vist ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Proteiin, süsivesikud ja kreatiin on kõik tervisele ohutud ained ja hullemaks nad vaevalt midagi teevad. See, kas keegi mingeid aineid tarbib, on vast ikka ta individuaalne probleem. Praegu ma tundsin huvi ikka selle vastu kuidas oleks kõige õigem neid lisandeid tarbida, mitte kas ma peaksin neid kasutama või mitte.
Ootan kogemustega inimeste arvamusi, kes on juba ise asja katsetanud või teavad sellest.
mechanic
MemberSain muidu tellitud kraami kätte. Segan 50% Whey Goldi, 25% dextrot ja 25% maltot kokku. Whey Gold Standardi tellisin maasikamaitselise. Maitse on väga hea ja samas ka lahustuvus. Eks siis nüüd pole muud midagi kui kõvasti trenni teha ja tulemusi oodata
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mechanic
MemberMa tellisin Dextro, Malto ja 100% Whey Gold Standardi juba ära. Järgmine nädal saab siis seda kraami proovida, ma tõesti loodan, et sellest on kasu
mechanic
MemberKas dextrot ja maltot saab ka tellida fitness.ee poest? Kas keegi on sellist kokkusegatud “kompotti” juba proovinud?
Kui toimib ja on hea segu, siis oleks mul vist mõttekam kõik asjad korraga ära tellida.
mechanic
MemberKui suur vahe ja mis vahe massilisajal ja proteiinil on? Minu teada peaks proteiin ka põhinema valgul ja valk soodustab lihaskasvu. Ise ma kilosid taga ei ajagi, pigem tahaks, et lihased tuleks ilusti esile ja kasvaks väheke. Palju pole ma küll jõusaalis käinud, aga isegi ilma proteiinita on lihase kasvu näha.
AutorPostitused