mdisain
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mdisain
MemberVabandage, et vana teema ülesse kaevan aga kas trenn veel toimub ja mis tingimused sinna tulemisel on ?
Väga Nüri capoeira on all olemas aga viimati sai trenni tehtud 4aastat tagasi. Jalad ei liigu ja kõik muu on ka nüri aga oleks soov millegiga pihta hakata ja jälle vormi saada.
M.
mdisain
Memberja teie jutu point on seal, et ma peaksin lampi treenima ?!
mdisain
MemberMassi ja jõutreeningu eristamine on natuke kunstlik minu meelest.ei saa hästi aru, mida ta selle all mõtlete.
mdisain
Membervanust 17 ja spordiala puudub, noorena sai 5a järjest Capoeiraga tegeletud aga hetke spordialaks on “php + sql ja xhtml”.
mdisain
MemberHAHAHa
nalja peab saama .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mdisain
Memberkas 10 kg ketaste kinnitamine hantlile on mõtekas või on need liiga suured ja muudavad harjutuste sooritamise ebamugavaks.Oleneb ju loomulikult mida sa teed.
30cm on pirakas küll aga kui see sul lihase korrektset “liigutust” ei sega, siis ei tohik diameeter mingit rolli mängida.
mdisain
MemberEt veel rohkem juurde võtta ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa sööksid korralikult, samadel kellaaegadel ja mitmekülgset toitu, siis sa ei võtaks rohkem juurde.
mdisain
Memberma arvan et hakati tähele panema, et “raske” töö tegijad olid suurema kehaehitusega kui kontoris töötavad inimesed ja eks hakati siis nuputama, miks see nii on.
Raudselt on asjale natukene teaduslikum seletus ja minu oma on täitsa mööda aga hetkel on mu arvamus selline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mdisain
Memberaeg-ajalt juhtub, et närin ka huuli seeriate vahel aga õnneks mitte hullusti, väsimusest ei viitsi rääkida ka ja siis vaja midagi teha ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused