McNeo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
McNeo
MemberSaabus rahu ja vaikus maa peale. Ehk siis mu kõht jättis mulksumise ja vetsus käin ikka asja eest, mitte niisama rahvale huvitavaid kuulmiselamusi pakkumas. Mis nüüd mulksumisprotsessi peatas, ma ei oska ütelda. Sõin nagu ennegi, enamvähem samu asju. Kuigi jah, muna sai küll lisatud menüüsse märksa rohkem kui varem. Ja keefiri puhul piirdusin ühe klaasiga, terve liitri asemel.
Arvan, et eks elustiili muutus lõi organismi varasema rütmi sassi. Kui varem oli suits, 6 tassi kohvi, 1,5 liitrit õlut või siidrit, pakisupp (nuudlid) ja tugitoolisport, siis nüüd on pea peale kõik pööratud. Küllap siis need rõõmsad bakterid, millest Mumuu keefiri paki peal räägitud, mu kõhus kontrollimatult vohama hakkasid. Või midagi sellist.
McNeo
MemberAga mida sa sööd? Minul oli ka pikalt kõhulahtisus, lõpuks sain aru, et sõin liiga palju kiivit, see tegigi kõhu lahti!Üritan nagu mitmekesist toitu süüa. Ikka supp ja praad ja puuviljad. Vahetevahel toorest kapsast, porgandimahla. Ühel päeval ühtesid asju, teine päev natuke teisi. Sinna vahele mahub mõnikord ka hamburger ja friikartulid.. maitea.. nagu ei tea midagi nimetada mis tugevalt domineeriks. Peab vist ikka paar kuivikupäeva tegema. Tobe on see, et suurem osa teavad nimetada vähemalt kolme asja mis kõhu lahti võtab, aga mis kinni paneks, seda nagu ei teata.
ps. arstil pole käinud. no eks näeb. kui väga kaua kestab, siis vist tuleb tohtri käest abi küsida.
McNeo
MemberMinu tuttavad küll meeldivalt üllatunud, et jõusaalis käin. Ja tajun naisterahvaste pilke järjest rohkem
McNeo
MemberKui tahad massi juurde saada (5 kilo paari-kolme kuuga, nagu sa ütlesid), siis ei tohiks sa peaaegu üldse aeroobset teha.Aga sihuke küssa, et kui vaadata näiteks Kiivikase tehtud trennikavasid ja võrrelda näiteks jõutsüklit ja massitsüklit, siis jõutrennis on väga vähe aeroobset ja massi omas jällegi märgatavalt rohkem (3-4x nädalas 30–40min). Oskab keegi kommenteerida?
McNeo
MemberSihuke häda mul vahest, et mõnda harjutust tehes vastikud naksatused läbi käivad liigestest. Probleem mul juba pikemat aega näiteks lõualuuga mis hommikuti naksub kuuldavalt. Seda naksumist ka vahel kätes, seljas jne. Et kas ja millega saaks seda vähendada. Ilmselt vist mingi apteegikraam õlitamiseks ja liigeste soojendus?
McNeo
Memberkas see on normaalne kui ma käisin esimest korda jõusaalis eile ja täna on mu õlavöönd väga valus, tegin küll peale trenni venitusi ja aeroobset.muig.. kui sa ütleks, et mitte midagi pole viga, siis küsiksin, mida sa seal üldse tegid. aga muidugi on normaalne, et kuskilt valutab. aga hea oleks siiski kahtlase valu korral mõnele treenerile või kogenumale sõbrale rääkida. mõnikord võid ennast lollimoodi vigastada ja vigastusega edasi treenida.
McNeo
MemberJah, selles suhtes küll et jooksmine tõesti lõhub… aga kõik oleneb sellest et kuda sa jooksed.Ma ise pole küll vist piisavate kogemustega, aga tõepoolest, jooksusammul ja jooksusammul on vahe sees. Mitte raksaki kand maha, vaid pehmelt mööda jalalaba välisserva veeredes. Ja pinnas samuti oluline. Metsa vahel rahulikult pool tundi kuni tund nohisedes lipata väga mõnus. Siis lõpus annab tunda mis osa ihust nõrgem on. Kas ei jõua kopsud järgi või kipuvad lihased valutama või miskit sees torgib. Ja areng on tuntav täiesti – ilma põlvede purukspeksmiseta.
AutorPostitused