McNeo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
McNeo
MemberKas keegi ehk oskab öelda, milline see ideaalne vahekord võiks olla? Rasva ilmselt võimalikult väike %, aga kui väike on piisavalt väike?
McNeo
MemberKas nüüd kaalujälgijate teooria aktiivse sportimise juurde kuulub, selles julgen veidi kahelda.Sama siin. Aktiivse spordiga muutub üsna palju ainevahetuses. Teine asi on see, et kaalujälgijad arvestavad “tavalise” inimesega ja selle energiavajadusega. Ehk siis seda, et aktiivse spordi puhul võid nii mõnegi koogi lisaks südamerahuga pintslisse panna ja jääb veel puudugi.
McNeo
MemberPrr tean, et mul saab ikka väga raske olema, sest tahtejõudu ja kannatust pole palju antud, seega tuleb ka seda treenida
McNeo
MemberMina selle kava pointi küll välja ei jaga.Selle kava eesmärk on, et ennast rihmaks tõmmata ja kujutada ette, et midagi kasulikku sai ära tehtud. Aga meenutab takistusjooksu küll, hantel kätte, hatntel maha, järgmine pukk, pukilt maha, kang kätte, kang maha, järgmine pukk..
Ehk bodybump oleks mõttekam?
McNeo
MemberTäpsustuseks veel seda, et massilisajat on kasulik tarbida vahetult peale treeningut, siis kui organismis energiavarud otsakorral ja taastamist vajavad. Selleks siis, et organism iseennast lammutama ei hakkaks energia saamiseks, saab ta seda süsivesikute kaudu. Ja nii see mass kasvabki. Energianälg rahuldatakse süsvesikutega ja lihaste taastamiseks/kasvatamiseks valgud sealtsamast joogist. Valgud massilisajas on reeglina kiiresti imenduvad.
ps. piltlikult kujutades saad massilisajat ka ise teha. Võta üks lahja kodujuust, lisa sinna mõned supilusikatäied suhkurt, sega ära ja ongi valmis. Vahe tegelikult “päris” massilisajaga on see, et tolles olevad ained imenduvad ja seeduvad kiiremini.
McNeo
Memberet siis pole üldse mõtet enne jõusaalis käima hakata kui mingi põhi all ja toitumine tipp-topp korras..või saab selle põhja ka jõusaalis endale alla teha?
McNeo
MemberSöögiisuga on ka minul raskusi. No lihtsalt ei suuda sisse ajada seda valguhunnikut mis peaks, kuigi üritan toitu mitmekesisena hoida. Kui ikka korralik valgulaks käes, siis pool päeva kõht täis. Ja pisemate portsude kaupa kah ei õnnestunud. Samas aga isu siiski mingil määral kasvab, kui olen eelmisel päeval füüsilist koormust saanud. Ja noh, valgusheigid aitavad kah kaasa. Vedelat on lihtsam tarbida.
Ehk alustaksid mingi metsajooksuga? Rahmelda kuskil paar tundi, nii et oled läbi mis läbi. Kindlasti ära unusta vitamiine, mis samuti söögiisu mõjutavad. Valgusheigid jäta selleks ajaks, kui sa juba suudad jõusaalis ennast rihmaks tõmmata, nii et kaks järgmist päeva lihased valusad. Enne seda toimub oma keha õppimine, tunnetamine, et ikka õige lihas õige koormuse saab, mitte ei vehi niisama tühja.
Ehk siis teisisõnu ära esialgu massi kasvatamisele üldse mõtle. Proovi üldine võhm paremaks saada, ehita põhja tugevamaks. Muidu võid veel endale lausa viga teha, kui vale raskusega ukerdama hakkad.
Olen küll jõusaalis isegi algaja, aga midagi hakkab meenuma ka maal elatust, kus tuli heina ja metsa teha. Lihas kasvab, tuttavatele enam ei pea ütlema, et jõusaalis käin, näevad tulemust isegi.
McNeo
MemberLeidsin siis ühe huvitava massilisaja ja tahaks teada, kas keegi on seda juba proovinud või oskab muidu soovitada (või hoopis vastupidi). Hind on päris krõbe, aga kui toime on selline nagu kirjas, siis pole ka midagi hullu. Kas selliste asjadega terviseprobleeme ei või tekkida või siis muid kõrvalnähtusi?Paistab suht tavaline massilisaja koostis olevat, kuigi valgu/süsivesiku suhe võiks küll valgu suhtes suurem olla. Põhiosa võtab enda alla süsivesik ~60%. Kreatiin teadagi mis teeb ja C vitamiin kah asjalik lisand. Aga hind paistab küll üle pakutud. Sama raha eest saad näiteks 3 Fast’i HT-R’i (kokku 3900gr). Vahe ongi valgu/süsivesiku suhtes, ja multivitamiini tablette saab ka apteegist.
McNeo
Memberoota sa mr anderson oled ikka tüüp eks?siis mis eesmärgiga sa treeningsaali tuled, kui sa tahad naisega koos treenida siis ma loen sellest välja et sul nagu muud tagamõtted.
Tagamõtteid on tõepoolest. Ja kavasid ei ole sugugi tarvis üksühele sobitada ega ka kogu aeg jutustada. Ah.. mis ma hakkan siin seletama.
McNeo
MemberMesi on Revali suurimaid härgasid!Suurimal härjal, keda mina olen näinud, on nagu oma naine olemas vist, kes kah seal käib. Ei tea kas ongi see äkki. Aga mõned žestid on ka tema puhul mulle silma jäänud. Mhjah.. suurte poiste nilbed naljad.. ei selle pärast nüüd küll ole vaja klubi vahetada.
McNeo
MemberMina ei viruta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minuga võib küll koos trenni teha 
jätan meelde

McNeo
MemberTeine teema, mis tõeliselt häirib, on ahisamine. Ise puutun sellega kokku vaid kaudselt, laviini all on sõbranna, kellega tihti koos trenni teeme (Revalis siis). Taevalik keha pole just alati õnnistuseks…Sosistatakse, passitakse, kommenteeritakse poolvaljul häälel. Mitte midagi negatiivset, aga sõbranna kaalub tõeliselt klubi vahetamist. Suuresti tänu Mr.Mesile, aga loomulikult leidub veel teisigi maarjamaa pullikesi, kellel kohe ninasõõrmed vahtu ajama hakkavad.Hmnjah.. kahju küll siis. Ma just proovisin hiljuti otsida kedagi naisterahvast trennikaaslaseks ja siis soovitati, et vaata kohapealt. No kuda ma lähen.. tere neiu, ehk teeksite trenni koos minuga.. virutab veel millegagi.
Aga samas, no on ju ilus vaatepilt kui naisel pepu trimmis, kõht lame ja selg nõgus. Kuda sa saad nii, et ei vaata, ikka vaatad.
Kesse Mr.Mesi veel on? Käibki ringi ja kommenteerib?
McNeo
Memberseina peal on SUURED sildid, et pange hantlid tagasi jne.See, et hantlid mööda põrandat laiali on, ei meeldi mullegi, aga see et jalapressi peale ülemäära asju jäi, pole minu arust probleem. Kui just jah, pool tonni peale ei jäänud. Aga üldjuhul jääb ju peale selline raskus, kuhu kas lisad või võtad ära paar ketast ja on paras raskus olemas.
McNeo
Memberveidi teemast kõrvale, aga olen kuulnud teooriat ühelt mu tuttavalt sportlaselt, et üks õlu peale trenni vähendab hilisemat lihasvalu
B vitamiinid ehk
McNeo
MemberMul on juba u. nädal aega jalgades selline imelik valu, see pole nagu lihasevalu, lihast nagu selle koha peal vist polegi.kõõluse venitus?
AutorPostitused