Skip to main content

McNeo

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 112 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: küsimus vaid spetsialistidele #106572
    McNeo
    Member

Nõnda tu kipub olema neh. Kui aga nakad nuid kollatseid süüma siis võip kakamine üldsigi miilest minnõ.

Vaja lihtsalt lisaks keefiri ja muus sarnast tarbida (greip vist kah mõjus hästi). Ja käib läbi täitsa korralikult. Vat 10 muna puhul ma enam ei ole kindel. Tegelt on asi ka selles, et on mõned toiduained, millest ei jää seedimisel eriti palju alles midagi. Juust ja muna näiteks ongi sellised.

Aga muna puhul mul tegelikult teine küssa, et selle kollases on palju kolesterooli. Kas äkki see midagi kurja ei tee liigsel tarvitamisel?

Bonsuna on võrumaa miis?

in reply to: RevalSport #106472
    McNeo
    Member

RevalSport on jõusaali treeningvahendite poolest parim jõusaal Eestis,kuid esmaspäevast kolmapäevani pole tipptundidel sinna närve mõtet rikkuma minna.

Tipptunni ülerahvastatus jah probleemiks. Ma tavaliselt kell 7-8 õhtul lähen ja kella üheksaks jääb juba vaikseks. Viimane kord sattusin sinna esmaspäeval kell 6, ja siis küll ei saanud aru mis toimub.. mingi miiting või rahvarahutused.

in reply to: Blondiinid jõusaalis :( #106374
    McNeo
    Member

Tartumaale sattudes võite lisaks sõnalisele selgitusele arvestada ka harjutust suunava mehekäega enda piha ümber.

jajah.. nii, et ise ei pea üldse midagi tegema

in reply to: Mida kõike välja ei mõelda #106373
    McNeo
    Member

Ah, ma jäin lihtsalt mõtlema, et kuidas see kehale mõjub. Liiga hea fantaasia mul, või lihtsalt rikutud mõistus. Igasugu vaakumabivahendeid pakutakse..

in reply to: Trenn ei anna tulemusi. #106344
    McNeo
    Member

/../ Seda liigutust saad teha kahte moodi pingutades rinnalihast ja suruda kätt üles pingutades triitsepsit. /../

Igatahes proovin järgmisel korral ära. Negatiivse kalde puhul ma midagi nagu vahet märkasin küll. Eks siis näeb, kas tulemustes kah vahet on.

in reply to: Mida kõike välja ei mõelda #106342
    McNeo
    Member

hõmm.. et siis vaakum alakehale? Ja kui kõht lahti juhtub olema..

in reply to: ületõmme #106249
    McNeo
    Member

ma teen ise ületõmmet mingi 60 kg hantliga. ja alati selja lailihasepäeval. pole aru saand et rind töötaks eriti. aga lailihas töötab nii.

rind ju töötab käsi surudes ette-kehast eemale (raskusega) ja kõrvalt-kyljelt ette keskele kokku viies…

ee.. hmm.. põhimõtteliselt idee on sama, kui sa teeksid lamades kõhulihastele jalatõsteid. sellisel juhul rakenduvad kõhulihased. aga nüüd teed nagu keha teisele otsale. ehk aitab, kui ette kujutada skeletti ja siis sinna panna üksik lihas, et skelett teeks mis soovitud. mina ei oskaks küll lihast mujale panna kui rinnale, ületõmbe jaoks.

in reply to: Blondiinid jõusaalis :( #106219
    McNeo
    Member

mõne blondiini olen nõus ka ise järje peale aitama.. juhul kui Revalis käib

in reply to: Trenn ei anna tulemusi. #106206
    McNeo
    Member

Minul on rinnaga nii, et negatiivse kalde puhul on väike progress olemas. Seitsme nädalaga sai 5 kilo juurde lisatud, ehk siis nüüd teen 45 kiloga. Positiivse kaldega aga ei paista suurt edu olevat. Teen Kiivikase massitsüklit. Tundub, et ma pole õiget tehnikat ikka veel kätte saanud. Kohe üldse ei ole tunnet, et rind koormust saaks. Negatiivse kalde puhul siiski seda tunnet veidi on. Põhiliselt väsib ära triips, kuigi proovin hoida laialt.

in reply to: ületõmme #106204
    McNeo
    Member

Mulle tundub et pullover paneb suurema rõhu selja lailihasele. Vähemalt mul, sest rinnale ta mul absoluutselt mõju ei avalda. V-olla rinnale on ta hea venitamiseks.

Ehk raskus liiga väike olnud? Alguses mul kah nagu ei mõikand, aga siis sain paraja raskuse ja õige võtte vist kätte. Nüüd on ikka tunda kuidas eriti rinna keskelt lihased nagu kitarrikeeled pingule lähevad ja kõhulihased saavad kah oma koormuse kätte. Või mõtled, et massi ei lisa?

in reply to: Blondiinid jõusaalis :( #106081
    McNeo
    Member

hmm.. blondiin ja kõht ees? siis ikka pole päris blondiin.

aga ikka julgelt treeneri käest küsima, saate järje peale.

in reply to: Umbkaudne 80% kindel toitumiskava. #105971
    McNeo
    Member

HALVAD rasvad mida TÄIELIKULT tuleks vältida on inimese poolt tehtud “trans” rasvad, ehk hüdrogeniseeritud taimerasvad. Saiakestes, koogikestes, shokolaadis, margariinis jms asjades.

Miks nad halvad on?

in reply to: treeningjärgne lihasvalu/pinge #105623
    McNeo
    Member

No see pole eriti võõrsõna :roll: aga see selleks, igatahes laktaat ehk piimhappesool kuhjub sulle treeninguajal, kuid see mis su lihased haigeks teeb, pole kahjuks see mida sa arvad :o

Hmm.. näet, enne kui vanaks saan, saan targaks kah niiviisi. Aga samas ega siis iga signaal mis keha saadab, ei tarvitse tähendada, et selle järgi tegema peab. Kui ma näiteks raskust tõstan, siis minu keha küll ütleb, et jäta poiss järgi, see on liiga raske. Aga ikka pressin hambad ristis.

in reply to: treeningjärgne lihasvalu/pinge #105619
    McNeo
    Member

Sa mõtled nagu laktaati w?

Ilmselt. Ma neid võõrsõnu nii ei tea, aga see kui pole pikalt trenni teinud ja siis peale mingit rasket füüsilist tööd või pikemat jooksu järgmistel päevadel kere valu täis on. Parim ravim ikka olnud, et liigutada vaja. Mitte just sama rasket koormust millega valu tuli, aga veri liikuma, lihas tööle.

in reply to: treeningjärgne lihasvalu/pinge #105610
    McNeo
    Member

Mina olen kah kogu aeg teadnud, et valu tekitab piimhape, mida treenimata organism ei suuda nii kiiresti väljutada. Ja selle vastu on alati aidanud kergem võimlemine. Vigastused on muidugi jah hoopis teine teema.

Muideks viimane trenn mis tegin, oli mul selja päev. Ja viimane harjutus siis seljasirutajale. Tulin pukilt maha ja tunnen, et selg on hullult pinges.. vaat et tuim valu. Venitasin ja väänasin ja lõdvestasin aga ei midagit. Lonkasin riietusruumi ning mõtlesin, et nüüd sai küll liiast. Saunas istun ja ikka selg sihukse pinge all et jube. Visaksin siis selili ja kümne minuti pärast läksin pesema.. kõik pinge oli kadunud ja järgmine päev normis. Seega kõik mis oli vaja, oli seljale lõdvestumist ja sooja.

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 112 total)