McNeo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
McNeo
MemberÕnnitlused ka klassivennalt Elvarilt.
ps. kahju et sind klassi kokkutulekul polnd, õed ohkasid su järgi.
McNeo
MemberKoik masinad kasutan ara, niiet ulejaanud voimalused tuleks ainult hantleid kasutades teha. Kuid- on ulakeha treenimist liiga palju?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jääb selline tunne tõesti. Kõhulihased kannatavad väga palju koormust, ülejäänud mitte nii palju. Ja kui jalad peenikeseks jäävad, siis üldmulje suht rikutud. Arvestada tuleb ka seda, et taastumine on samuti tähtis. Ega siis lihas kasva trennis vaid taastumise perioodil.
säärelihastele kah midagi teed?
McNeo
MemberAlgajale pigem HT-R. Hiljem võib juba ise komponente kokku keerata. Lihtne ja garanteerib korraliku trenni korral kasvu kindlasti.
ps. mõtlesin korraliku trenni all massitsüklit
McNeo
MemberKreatiini on ehk kahe korra kohta päevas liiga palju. Aga muidu.. asi õigustab ennast.
McNeo
Membersee on sees kindlasti, kaeva sügavamalt. aga silma järgi vaadates üks kulp umbes üks korralik supilusikas
McNeo
MemberVastan nii palju kui tean. Jõu saavutamiseks tehakse maksimum raskustega, vähe kordusi. Mõnikord isegi kaks või üks kordust. Seeriaid umbes kolm. Massi saavutamiseks maksimumi peale ei panda, pigem selline, millega jõuad 8-12 kordust teha. Seeriaid umbes neli. Reljeefi suhtes ma ei tea.
Jõudu tehes võib lihas kasvada, aga ei tarvitse. Massi tehes üldjuhul jõud kasvab, aga mitte väga kiiresti. Reljeefi puhul jällegi ma ei tea.
McNeo
Memberkui oled väga kõhna kas siis on võimalik ennast suureks pumbata. sõber vaidleb vastu, et enne pead paksuks sööma ennast…mis tähendab “suureks pumbata” ja mis tähendab “paksuks sööma”? Kui mõtled, et hakkad nii ngu vaja trenni tegema ja toituma, et siis mingi aja pärast näed välja nagu vend vähk võistlustel? Nii see tõesti ei käi. Teataval määral koguneb ikka rasva kah alguses. Ainult puhast, ilma rasvata liha kondi külge kasvatada.. hmm.. mission hardcore.
McNeo
MemberMeil on siin sõpradega pidevalt olnud vaidlus. Nad väidavad, et ei ole võimalik keha üles pumbata kui oled kõhn. Kas see on tõsi.Mis tähendab “üles pumbata”? Kas pumpamise kestusest kah juttu oli, või üksnes seda, et kas üleüldse on võimalik. Üleüldse on võimalik. Olen (olin) ise üks sellistest kiludest, kelle tuttavad tunnustavalt noogutavad. Kogusin kolme kuuga seitse kilo. Aga see tuli ka raske tööga. Tegin massitsüklit – 5 päeva nädalas, ning ennastületav õgimine.
McNeo
MemberMul vist sama häda. Siiamaani polegi pihta sanud, mis mul kõhu podisema paneb ja selle mis tahke, vedelaks muudab. Aga vist on tõesti kohupiim. Pole nüüd mõned päevad kohupiima tarbinud ja on nagu kergem küll. Või äkki mingi kombinatsioon valkudest? Suht tavaline menüü sisaldas mul jogurtit, keefiri, kodujuustu, kohupiimakreemi, piima, kala, liha, muna. Mitte et iga päev kõike, aga enamus nimetatust küll. Ja hädad ikka siis algasid, kui üritasin nö. normi täita – 1,5-2g valku kehakilo kohta süüa. Vaatan, katsetan nüüd, ehk jätan piimatooted üldse mingiks ajaks välja.
McNeo
Memberet siis kogud massi aga vähendad rasva? kindlasti võimalik, aga vajab ilmselt spetsialisti sekkumist. toitumine ja treening. üldjuhul vist suht mission impossible.
McNeo
Memberproportsioon ülejäänud kehaga on oluline. kui selle juures reied treenitud on, siis on super. meenub üks ratsutaja kellega sai voodis hullatud.. ohsamumeie..
McNeo
MemberMina väga ei põdenud kui käima hakkasin, kuigi vahe ülejäänud rahvaga oli suur. Aga nüüd kus juba särgi alt näha, et mul rinnalihas kah olemas, on mind nagu rohkem vaatama hakatud. Ehk siis seda, et kilude vastu keegi suurt huvi ei tunnegi. Osad rahmeldavad, osad jäävad ja kasvavad. Ja häda sulle kui irvitama hakkad – vaat võib sinust möödagi minna. Kellel muskel juba olemas, teab kust ta ise alustanud ja mis on selle hind olnud.
McNeo
MemberMa ise tarbin HT-R’i peale jõusaali. Et kas kreatiini liiga palju ei saa kui AC-C’d kah tarbima hakata?
Muideks minul on hästi laksanud väike juustuburger kakaoga vahetult enne jõusaali. Kiire seedimine?
McNeo
MemberVahest tundub, et sihukse kaaluga mehed ei pea jõusaalis enam kangi kasutamagi; juba see, et hommikul ennast püsti ajab, on pool trenni tehtud.
McNeo
Memberüldiselt sprint peaks elukatele hästi peale minema
-
AutorPostitused