Mcken
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mcken
MemberHuvitav. Mul on viimasel ajal just vastupidi. kunagi olid mul pidevalt lihased valusad, järgnevatel päevadel. Nüüd on vahest isegi nii juhtunud, et on tehtud tugev trenn ja venitus sootuks ära jäänud, ning järgneval päeval pole mitte mingit valu. Sooviksin isegi teada millest see sõltub?. Ise pole mitte midagi muutnud peale selle et nüüd manustan glutamiini ja tauriini. Muu on sama!Äkki peaksid kava vahetama, kui mul enam tükkaega lihased valusaks ei jää siis ma vahetan kava või suurendan raskusi.
Mcken
MemberMa olen siiamaani piima joonud söögi kõrvale ja joon ka edasi, millegipärast üldse need keefirid, pettid ei maitse
Mcken
Memberkuna leidsin sellise VÄRSKE teema, ei hakka uut teemat tegema. Küsimus üldiselt suitsetatud toitude (kana, liha ,kala jne.)toiteväärtuse säilimise ja tervislikuse kohta. Kas on väga hull?Toiteväärtust saad ju pakendilt vaadata, ja siis võrdle
Mcken
MemberB.A oleks võinud keegi Dexter Jacksoni sugune olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arust oleks võind vana B.A alles jääda, ta isegi kandideeris aga jah. 50cent tahtis ka vahepeal B.A rolli
Mcken
MemberSelle nimi on Platseebo, inimmõistus on sisestanud endale, et toimib ning hakkab vastavalt tegutsema..naljakas, aga pidavat töötamaSee käib veel treeningu kohta ka, kui keskendud ainult sellele lihasele mida parasjagu treenid siis on ka tulemused paremad kui mitte millegile mõeldes
Mcken
MemberMulle meeldib ka arvatavasti oldschool rohkem
Mcken
MemberKuskilt lugesin, et mõnes katses toimis treenimise aktiivne ette kujutamine sama hästi kui treenimine. (Oli vist korvpallis korvi tabamine)Jah, meil õpetaja rääkis kunagi koolis veel, et kuskil haiglas tehti katse kus haigetele anti õigete tabletide asemel sarnase välimusega komme ja tulemused olid samad mis õigete tabletidega kuna haiged uskusid, et said õigeid ravimeid ja saavad terveks nüüd.
Mcken
MemberKui ma ei eksi siis tal on fyysiline defekt, aga ta on õnneks suutnud selle oma kasuks pöörata.(Vaadake ta teist kätt)
Mees väidab, et on kuus aastat ainult ühtkätt treenides saavutanud sellise käe…
mõni inimene on ikka imelik
Mcken
MemberSiis teen nagi E.K.N AGA PUKEPÄEV PEAKS VAHEL OLEMA ?Kui sa treenind samu lihasgruppe iga trenn siis võik ikka jah üks puhkepäev vahel olla
Mcken
MemberPoleks uskunudki, et selline asi võimalik on neil peavad ikka väga tugevad käed olema
Mcken
MemberOmeti jätkub neil raha sellise sita reklaamimiseks…Mõned ohmud ikka ostavad kes ennast liigutada ei viitsi ja arvavad, et saavutavad sellega telekaeest tõusmata hea vormi
Mcken
MemberÄkki on nendest abi:
Mcken
MemberTeen ikka 4x nädalas jõusaalis trenni aga massi perioodil teen veel 2x aeroobset ja mitte jõusaali treeninguga samadel päevadel.
Mcken
MemberSea toitumine korda ja söö vähem kaloreid kui keha põletada jõuab ja tegele regulaarselt aeroobse treeninguga.
Mcken
MemberKui põlved ei kannata jooksmist siis kõnni, sõida rattaga või käi võimalusel ujumas
-
AutorPostitused