Mcken
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mcken
MemberMul teeb see laul tuju kohe parmaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mcken
MemberTuleks odavam kindlasti
video ka valmistamisest:
http://www.youtube.com/watch?v=VR4v80kGy58
ma mäletan, et kunagi sai neid soomest odavamalt siis sai neid ikka ostetud
Mcken
MemberVõid osta neid proteiin bar-e need on head toitvad, kasulikud ja kallid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võid osta ka küpsiseid, kuiva hommikusööki jms.
Mcken
MemberKui sa tahad kaalust alla võtta siis soovitav oleks teha rohkem söögi kordi päevas (5-

See kiirendab aine vahetust ja sellega väldid ühel söögikorral ülesöömist
jaota kalorid enamvähem võrdselt toidukoradele ära ja jälgi, et sa sööksid vähem kaloreid kui keha põletada jõuab.
Mcken
MemberMa arvan, et makrobiootilise dieedi viga
Mcken
MemberMillegi pärast ma arvan, et siin ei ole tegu photoshopiga
Mcken
MemberIga aastaga tulevad uued ja suuremad dopingu kasutajad ei tea kui suureks üks inimene üldse muutuda võib?
Mcken
MemberEi tea kas ilma steroiditeta/dopinguta oleks võimalus selliseks kolliks saada?
Mcken
MemberKohupiima toru rosinatega ja Säästu kohukesed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mcken
MemberSee esimene pilt on nagu Batman ja Robini koomiksi kaanepilt
Mcken
MemberKui sa edasi ilusti treenid ei juhtu sul midagi
Mcken
MemberToitumine peaks kindlasti korras olema ja ma soovitaks sul siit korralik kava valida, et trennist kasu ka tuleks
Mcken
MemberNumber 6 oli jah täitsa kobe eit, kuid kõik teavad ju, et Eesti naised on kõige ilusamad
Mcken
Memberno aga mõni 30ne aastane 50 kilone lükkab selle eest 30 niiet mass loeb ikkagi natuke:DNo aga mõni 30 aastane 100 kilone lükkab äkki 30 rinnalt. Kui massi on see ei tähenda, et veel lihasmassi on.
Jõud tuleb lihastest mitte rasvast, ega sa rasvaga ei pane käsi tööle. ja need kes suruvadki suuri raskusi nad ikka kaaluvad ka päris palju ja võib tunduda, et mass on siin võtmeks, kuid lihased kaaluvad rohkem kui rasv sellepärast suudavad rasked mehed raskustega paremini toimetulla kuna nad on varustatud raskest materjalist lihastega aga kui nende lihaste asemel on rasv siis on jokk
Ja ma olen täiest veendunud, et keskmiselt treenitud inimene kes kaalub umbes 60kg surub rohkem kui mitte treenitud paks umbes 90kg poiss kuna mu sõber kes on umbes 70kilone surub palju rohkeb kui 100kilone paks poiss ja see on fakt
juuli 26, 2009 at 4:46 p.l. in reply to: Väsimus peale jõusaali, treenimine peale pikka joomis pausi. #209253Mcken
MemberMa arvan, et sa võiksid proovida taastusjooke. ja alguses asja rahulikult võtta pole mõttet ennast ära ka tappa ja siis vaikselt edasi liikuda suurema intensiivsuse poole.
-
AutorPostitused