Mcken
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mcken
MemberKeegi oskaks öelda mulle mida(mis toodeteid?) ja kuidas kasutada, et kõige kiiremini ja efektiivsemalt lihaseid kasvama panna?Ette tänades Rene.
Ega nende ime pulbritega ka sul midagi juurde ei tule kui sa korralikult ei treeni ja ajad rämpsu näost sisse.
alguses ikka söö ja treeni korralikult ja kui tulemused enam ei parane siis võid lisada lisandeid,
alguses ajavad asja ära ka piima ja liha tooted
Mcken
MemberKoorealuses kihis asuvad just need kõige tähtsamad vitamiinid, aga jah poes on koorepeal veel muid huvitavaid asju
Mcken
MemberProovi teha rahulikult aga korralikult, ilma nõksuta.
Üles tõmba kiiremini ja alla lase vaiksemalt
Võid koolikoti veel selga panna ja teha vähem kordusi aga suurema raskusega
Mul aitas kõvasti.
Mcken
MemberEi tea kui paljud üldse neist ellu jäävad ja pühakuteks saavad
Mcken
MemberNeed sidrunikoogid on väga maitsvad ja apelsiini koortest tehakse isegi moosi.
Sidrunit on hea süüa koos koorega, sest sidruni koor sisaldab pektiini.
Sel on kiuline tekstuur ja maos muutub see geeliks, mis katab sisikonna seinad ja ei luba organismil suhkrut kiirelt imada.
Ja pektiin suudab summutada näljahäda neljaks tunniks.
Muidugi kui tahad, kaalust alla võtta
“>Aga minu arust kõige parem rohi on ikka soe piim meega, laksab alati
Mcken
MemberVaata, et üle ei pinguta, ülepingutamisel ka ei teki arengut, sa võiksid vahepeal puhata paar päeva ja siis uuesti alustada
Mcken
MemberSeda päevats vajadust pole kindlaks määratud. Ühes artiklis on võta 2.5g/kg kohta, teises on võta 1.5g/kg kohta.Ma arvan, et see 2.5 oli selleks, et suurendada lihasmassi
Mcken
MemberSilikoon rinnad on ilusad aga see 8pack ei ole nii õige lihase moodigi üldse,
talle oleks võind panna siis muud “lihsed” ka sinna naha alla.
Minu teadmistega ei ole sellist asja nagu “kergelt 8pack” olemas, 8pack tuleb ikka oma higi ja pisaratega
Mcken
Memberno nati imelik kui täisväärtusliku toiduga piisavalt valku ei suuda koguda….Suurema lihasmassiga inimestel suureneb valgu tarbimine ja puhtalt toidust ei ole seda nii lihtne kätte saada
2.5g/kg kohta oli vist see päevane vajadus
Mcken
MemberSee mees on üldse puhas kuld:)Ta on jah suht tegija
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu see ülemine kossulaul^: put it on the line see ka päris kõv
Mcken
MemberMul on muidu ka sheiker ja valgupulber pikemateks reisideks kaasas, lihtsalt osta piima või pane vett ja vsjo
Mcken
MemberSee armumise koht on mingi nali või?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et se mis ta öelda tahtis on see, et kui armud siis hakkad ka keha rohkem vormi ajama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 27, 2009 at 8:45 p.l. in reply to: Väsimus peale jõusaali, treenimine peale pikka joomis pausi. #209699Mcken
MemberTubli oled, see tuli sulle ainult kasuks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mcken
MemberMidagi tavalist ja igapäevast:
Everyday Normal Guy
Everyday Normal Guy 2
Everyday Normal Crew
Mcken
MemberMa ei tea õlle snäki riknemise kohta palju kuid ma tean, et need on päris maitsvad
Ja need võro grillsnäkid neid on hea nosida ja nad säilivad ka kauem kui õlle snäkid.
-
AutorPostitused