Mcken
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mcken
MemberVõta lihtsalt see puu maha ja JOKK
Mcken
MemberTee kõigepealt endale selgeks põhitõed
Kui sul aega on siis sa võiksid siin foorumis ringi käia ja artikleid lugeda.
Mõnikord aitavad teadmised rohkem kui kallid toidulisandid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mcken
MemberKuidas tõrjuda mesilasi puu seest??Teema ei käi küll spordi kohta aga äkki keegi teabMul on üks küsimus, et miks sa peaksid mesilasi puu seest välja ajama??
Mcken
MemberTänan teid vastuste eest, jõusaaliga on muidu selline asi et pole sealnagu varem käinud (ainult korra kehalise tund oli seal) et ei oska eriti
midagi peale hakata ja kas see tasuline pole ja kas minusugusel oleks sinna asja?
Kodust trenni ma järg järgult nagu suurendan ja harjutan kätekõverdusi
vastu seina ja lauda (järgmine loogiline samm oleks maapind
)Ma söön jah liiga vähe ja valke pean ka rohkem tarbima ma proovin
seda parandada.
Jõusaali on kõigil asja, kui sul eesmärk silme ees siis lihtasalt asu seda teostama
Ja uuri kindlasti välja kas jõusaal on tasuline või mitte, sest meie koolis on igastahes jõusaal õpilastele tasuta
MemberMa olen oma metsas rasket tööd teinud, ega see palkide tõstmine lapse mäng ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>peaasi, et selga ära ei tõmba.
Meil kahjuks helikopterit võtta ei olnud, me vedasime ikka traktoritega puid välja
Mcken
MemberLõi venna pikali ja siis andis ka veel kaks litti vasta vahtimist
MemberMinu jaoks ikka mass ja jõud
Mcken
MemberSellest on abi ikka aga kui sa jõusaali minna ei saa siis sa võiksid vaadata tööristade alt neid treening kavu ja kombineerida midagi nende järgi, ja
kasuta ka keha raskust, nagu kätekõverdusi ja lõuatõmbeid tehes.
ja see on hea, et sul järjepidevust on see tuleb kindlasti kasuks jõualadel
Mcken
MemberTervist!Olen 189cm pikk ja olen võtnud juurde 15 kg,kaal on 115 kg,poole aastaga,trenni teen vähem lihtsalt söön tervislikult aga lihased on kõhnemaks läinud ja peegelpildist oleks naq tubli 10kg alla saand kaal näitab et olen juurde võtnud.Nüüd teen trenni 4x nädalas ja on toitumiskava,kaal pigem tuleb juurde või jääb samaks.Parim vorm oli 100kg kus nägin palju suurem välja,mis oli aasta tagasi.Küsimus siis et tavaliselt läheb kaalu suurenemisega paksemaks kusilt vöökoht on läind ainult 4cm paksemaks ylejäänd lihased väiksemaks.Millest see tuleb?
Võibolla oled siis rasva arvelt juurde võtnud ja lihaseid kaotanud
Mcken
MemberOhutum? ma usun, et ohtlike massilisandeid ei ole olemas, kuni korrektselt kasutad.
Korralik toitumine on ikka kõige “ohutum” massi lisaja
Mcken
MemberSa võid ju teha 30min aroobset peale jõu treeningut.
Ja kui sul toitumis kava on siis võiksid ka treening kava endale sebida, mida sa saad ka siit lehelt
Mcken
MemberKäsitsi võid neid käesidemeid ikka pesta, või vees leotada, et vähemalt haisust lahti saada
Mcken
MemberKooli jõusaalis 4x nädalas, tasuta.Täpselt sama siin
Mcken
MemberKuni 3h, kui filmi vaatan siis läheb rohkem
Mcken
MemberSa võid proovida laiema haardega surumist, sest see vähendab triitsepsite tööd ja suurendab rinnalihaste üldist töötamist
erinevate haarete kasutamine aitab rinnalt surumises paremaid tulemusi saada
proovi rinnalihaseid parema tulemuse saamiseks treenida iga nurga alt, erinevate pingi asentitega (Horisontaalne, positiivne, negatiivne)
AutorPostitused