Mcken
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
185cm, 80Kg ja 16a
hahahha Vend karjus: Moma!, Momaa!!
Tundub väga põnev saade tulevat!
Aga kus nad võidu lasevad? maal, vees, või õhus?!
Selle aasta veebruarist saadik kokku läind 3568 EEKU ja 90 senti
Reco 2 on korralik taastaja, ma kunagi alustasin sellega.
Nagu ka ütleb: Sobib ka noortele harjutajatele, kellele on piisav pool täiskasvanutele mõeldud kogusest.
Ei saa siin vajelda kas toidulisandid õigustava ennast või mitte.
Inimesed on kõik erinevad, kõigile ei mõju need ühtemoodi, mõne jaoks see toimib mõne jaoks aga jällegi mitte.
Käisin arsti juures ka. Arst ütles, et “nii ja naa” mandlid pole väga hullud aga kurk natuke punane ikka. Pakkus välja et kirjutab antibiootikumid, aga võib ka niisama üle minna. Ei oskagi nüüd midagi arvata.. Esialgu loobusin antibiotsist.
Mul lähevad ka mandlid külma saades suureks ja punaseks, väiksena taheti ära lõigata aga jäi tegemata aga mull pole midagi hullu minuarust
Noh nüüd pole ka paar aastat külma saand. ei mäletagi õieti millal viimati haige olin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hea sportlik teema!? Ma tean kah et nii tehakse, Aga kel huvi see proovigu ise j2rgi.
Mis teha, mesi tervisele kasulik ja selle saamiseks tuleb kasutada kõiki võimalike võimalusi
palju ma vett peaxin päävas jooma…ja ma küsin väga rumala küsimuse vist et kuimul ei lähe see vesi nii kergelt alla ja siis õhtu käes kas korraga võib juua mingi koguse ja palju on norm…palju peaxin jooma päävas..
Minu arust pidi inimene tarbima kuni 50ml vett kehakaalu kilogrammi kohta päevas tarbima ja siis kiireneb ka ainevahetus.
Korraga joo nii palju kui kulub, ei ole mõtet üle ka pingutada
Ja kui tahad rasva põletada siis lihtsalt söö vähem kaloreid sisse kui keha põletada jõuab
Kui sa äkki õhtul vähem sööd siis äkki hommikul suurem isu…Nende snäckide ja võileivade asemel võta puuvilja nt: banaan, õun või kohupiima, kodujuustu. Vett võiksid rohkem juua ja kindlasti puhata rohkem(magada)
Pakun et ta ikkagi mõtles tavalist puud. Et mesilased on sinna pesa teinud ja kuidagi vaja sealt mesi kätte saada.
Siis lihtsalt võrk pähe, suits sisse mesi välja
Siis sul vedant kui leidnud sellise puu. 10 liitrit on ikka hea saak
oleks vaja mesi kätte saada sealt:Dsealt saab palju mett,ükskord puu seest 10 liitrit mett sain:Dmingit mürki ei tahaks panna aga jah välja suitsetada ainuke parim varjant vict:D
aa… nagu mesipuu, mesipuu seest, mul olid omal aias mesipuud. Paned selle võrk maski ette, võtad kärje välja ja lased selle suitsu masinaga kuni mesilased uttu tõmbavad ja kogu moos
Kas see on tõsi, et snus “lõdvestab” lihaseid. Kuskil olen kuulnud sellist juttu, et kas selles on mingi iva?
Ma ei usu, et se midagi sul lõdvestab.
Öeldakse, et suits lõdvestab närve, Suits ei lõdvesta närve
Ma ei saa aru üldse mida suitsus leitakse, mulle küll ei istund ja mõne mahviga ei saa sa ka mingit sõltuvust, et maha jätta ei saa
Rootsis tehakse ka snusi allapanemis võislusi, kellel kõige rohkem snusi ( muda kujul ) mokkade alla läheb , pannakse nii alla kui üles!![]()
Lisaks olen kuulnud et rootsis saab teha mingit oppi, et rohkem pattju alla mahuks!
aga muidu ühel mu tuttaval kes teeb igapäev snusi juba mingi 5 aastat regulaarselt, tal on ikka küll suht kole seal huulte taga!
Rootslased puha ära pöörand
Muidu Olen proovind, ei ole meelt mööda