Mcken
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mcken
MemberMuusika ja soendus on ikka kõige paremad abimehed
Mcken
MemberInimene on ikkagi see mida ta sööb
Mcken
MemberMa arvan, et keegi ei taha siin lihtsalt endast tugevamat naist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mcken
MemberTäitsa kenad sääred
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mcken
Memberkas Eestis ka sellist aparaati leidub ?
Parem mõõda stopperiga
Mcken
MemberRinna, biitsa ja kõhu kolmainsus jääb aegade lõpuni pühaks
Jah, olen näinud jõusaalis uusi tüüpe kes teevad igapäev rinda, biitsa, kõhtu kuuaega ja siis järgmine aasta jälle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mcken
MemberTore sinu arvamust teada.
Mcken
MemberRinnalt surudes lase alla aeglaselt ja ülesse kiiresti, smith masinal saab lausa üles minnes kangi õhku visata
Ja kükki saab üleshüppega teha
Mcken
MemberMagneesiumi puudus, veresuhkru tase, stress, Vedlikupuudus
kui kramp lööb säärde siis suru varbad nii kõrgele kui saad, alguses on valusam aga siis läheb üle
Mcken
MemberAi seal videos jalgrattur failib hästi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas selle alumisel pildil on kang ära paindund või ongi selline??

Mcken
Membermul ka üks küsimus.Lugesin, et peale trenni taastub kõigepealt närvisüsteem(24h), peale seda alustab alles lihas taastumist ning kasvamist.
Miks siis peaks üldse vahetult pelae trenni valku sööma?
Äkki peaks oopis midagi sööma, mis närvisüsteemi taastab…?
Ma ei tea närvisüsteemi kohta aga fakt on see, et vahetult pärast trenni on valku ja süsivesikute söömine vajalik, sest kahjustunud lihased imevad endasse nii valku kui süsivesikuid, et kasvada ja taastuda.
Mcken
MemberSuur aitäh sulle. Aga kas enne trenni on ikka väga vaja vadakut võtta. Praeguse MASU ajal pole see just rahakotile kõige kergem?Kohupiima ja kodujuustuga saab ka hästi hakkama
Mcken
MemberKana/sea liha koos ahjukartulitega on päris mõnus õhtusöök
Mcken
MemberEga üks Valgu sheik paha ei tee, saad Eestist kaasa osta
Mcken
Memberma ei tea kas ma mäletan õieti aga oli vist nii etlihtsuhkrud ehk monosahhariidid imenduvad kiiresti, nt puuviljad ja muu selline?
liitsuhkrud ehk polüsahhariidid imenduvad aeglaselt nt kartulis olev tärklis?
Kui ma õieti aru sain siis mul oleks enne trenni vaja võtta aegalselt imenduvaid süsivesikuid. Kas selleks nt kaerahelbed sobiksid, kuigi neid jama süüa, mingi pulber oleks hea koksina juua koos kreatiiniga.
Viisteist või 30minutit enne trenni söö 20grammi valgupulbrit vadakujoogi või muu valgusegu kujul ja tarbi 30-40 grammi süsivesikuid, et olla kogu trenni jooksul võimeline tugevalt treenima. ja jää aeglaselt seedivate süsivesikute hjuurde nagu:oakliid, kaerahelbed, rukki või-täisterajahust leib
AutorPostitused