Mcken
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mcken
MemberKreatiin on iseenesest otsas kohekohe ja hetkel plaan mitte rohkem võtta, vähemalt mõnda aega.Mida ma võiksin süsikate saamiseks siis sinna lisada ? Või peaksin hoopiski viinamarjamahlaga jooma ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võid ju dextrot lisada või siis viinamarja mahlaga ega erilist vahet pole, dextro on lihtsalt viinamarja suhkur, kuid mõju peaks ikka sama olema
Mcken
Memberkuskil nägin kuuenädalast rinalt surumise kava mis põhines viie korduse maksimumist
hakkab 60% (viiest kordusest) siis 70 siis 80 siis 90 ja siis 100%
Ja järgmine nädal 60,70,80,90 ja siis 102,5% ja nii kuus nädalat.
Iga nädal läheb siis 2,5% raskemaks
Mcken
MemberKui sa tahad taastamiseks siis oleks sul kindlasti süsivesikuid rohkem vaja, sest heras neid suht vähe ja kui nagunii
kreatiini võtad siis peaksid süsikaid juurde segama.
Kui tahad kaalu hoida siis võtta ainult peale trenni. Kuigi kaalu tõus ei ole välistatud. Küll aga lihaste arvelt.
Ja kui hera maitsetu on siis ikka ju kannatab ära, sest maitset nagunii ei tunne Lased lihtsalt nagu vett.
Ja kui sa nagunii pead süsikaid juurde segama siis võid panna moosi või midagi ja siis ka maitse probleem lahendatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mcken
MemberVäga lihtne, söö lihtsalt rohkem kaloreid kui keha põletada jõuab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mcken
MemberMul sõber tarvitas serious massi ja sai täpselt samapalju kilosi juurde kui pakis pulbrit oli. pluss veel 10kilo rinnalt surumises
ja tema sõnul ei tulnud ka rasva
Kuigi kõigeparem on ikkagi massi toitumis kava
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2009 at 5:08 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #224488Mcken
MemberMul on lõutõmbamise ajal viimase pingituse ajal ja siis kui maa peal seisan siis veri lendab järsku pähe.
Selline tunne nagu nagu lagi tõmbaks pead ligi aga surudes ei ole seda tähele pannud.
Mcken
MemberPaar aastat tagasi tegin peaegu iga päev kama. petti ja suhkruga tuli ikka jõle hea.
Nüüd pole ammu teinud peaks proovima.
Mcken
Memberwc vahet olen ma kindlasti tihedamalt käind, kuid und ei ole küll segand.
Mcken
MemberRind, selg ja õlg millegipärast aeglasemalt
Mcken
Memberma ei saa käega katsudes aru täpselt kas nüüd ülemise kõhulihase juures on valu või siis ribi juures. panin tähele, et kui ennast välja sirutada ja hingata siis lööb rohkem valu kui lihtsalt istudes ja tavaliselt end hoides.Mine käi arsti juures
Mcken
MemberMeeldib joosta nii kaaslasega kui ka üksi. Korralikus sörgitempos rääkimine pole probleem, vorm on piisavalt hea. Kui üksi, siis kuulan ka muusikat, mõnus motivaator. Ilma muusikuta hakkab oma enda sammude “müra” segama – tean, et olen veider:)Ega jah, pooltundi järjest samasrütmis sammude kuulamist tüütab ära ikka
Muusikaga joostes on hea, annab nagu võhma juurde
“>Lased muusikaga samas rütmis
Mcken
MemberÄkki sa oled hakkanud rohkem trenni tegema ja sellest tekkind energiakaole ka rohkem sööma.
Kui ei, siis hakka rohkem trenni tegema, et põletada rohkem kaloreid kui sööd, siis on kõik korras
Sammuti ma ei usu sellesse kella kuue dieeti. Saan aru, et enne magamaminekut ei ole hea süüa, sest keha ei seedi
ära seda jne… aga kui sa näiteks kell 11 alles magama lähed siis 5 tundi + veel magades umbes 8 tundi
siis kokku 13 tundi söömata ei ole just hea varjant, eriti kui ei taha lihast kaotada. 1-2 tundi enne magamaminekut on paras
Kuskil. + veel sul aeglustub ainevahetus, rasvapõletusprotsessid ja keha hakkab talletama rasva, näljast tingituna
Mcken
MemberÜksi on parem ,Rääkimine jooksu ajal võtab palju energiat ära
Muusikat on ka hea kuulata joostes
Siis püsid oma tempos, keegi ei aeglusta sind!
“>Või keegi ei sunni takka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mcken
MemberNiisiis, mis maitse on kõige meeldivam proteiini pulbritest?Ise olen ainult joonud maasika oma, väga hää
“>ja kas maitsestamatta proteiini joogid on rõvedad?
Ma olen proovind vaarika ja ananassi, ei kurda maitse üle täitsa hea aga pikkajalisel kasutamisel viskab üle ikka
ja maitsestamata saad ju ise maitsestada kuidas tahad.
Mcken
Member825
-
AutorPostitused