Mcken
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mcken
MemberPaki putru saab teha mikrolaineahjuta, siis lihtsalt kuum vesi peale. Niimoodi ei lähe midagi ju kaduma…
Mcken
MemberOlen kuulnud ka, et piim võib põhjustada kiilanemist, on see tõsi??
Mcken
MemberHera80 karamell nii ära tüütanud juba, jube. segan igast möksi sisse, et maitset muuta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
lemmik ja parim minu jaoks whey gold siiski.
Heh, mul on juba teine pakk ananassi oma, see viskab üle… Kõik mida kaua kasutad viskab vaikselt üle
Mcken
Memberheh üks vend minestas ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mcken
MemberTahan näha inimest kes 10. aastasena pole midagi lolli kirjutand. See veel ei tähenda et IQ on madal. Leitsin paar kuud tagasi ühe bioloogia töö kus oli küsimus”Kuhu lähevad angerjad kudema?” Vastus oli Kõrbesse. Kuid ma arvan et see vasrus oli sellepärast kirjutatud et ma ei teadnud õiget vastust ning panin midagi naljapärast.Ma saan aru küll, et enamus on naljapärast kirjutatud aga need kirjavigadega on vähe kahtlased
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mcken
MemberArvatavasti põhikooli, sest gümnaasiumisse sellised ei tohiks saada.Siingi foorumis võib palju seesuguseid inimesi kohata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu kümnenda klassi bioloogias õppiti neid DNAd ja RNAd
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mcken
MemberKuule geeniusel võib ka sassi minna. Need on kogemattajuhtund apsakad mitte idiootide poolt kirjutatud.Arvad??
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik on seotud taimede paljunemisega ehk merisigadega.
Mcken
MemberDamn kui naljakas, mäletan isegi neid töid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mcken
MemberMina võtan seda peale trenni koos umbes 200 ml ploomi mahlaga. Maitse on nii hullult s*tt, et enne ei julge võtta..
Mcken
Membermiks sa arvat et millegi muuga ei või? lihtsalt vahetult enne trenni pole vaja süsivesikuidNoh pakipeal kirjas nii, et 5g päevas veega segatuna.
Mcken
MemberSai proovitud tuttava arginiini.Tal see pulbrina-Pean mainima et jube maitse.
Oskate soovitada toodet mis oleks kapslitena?Siit samast fitness poest.
Ei ole siin poes neid kapsiltena näinud ja ostsin ka pulbri.
Ja maitse on tõesti jube…
Küsiks veel kas peale vee ei tohi seda kindlasti millegi muuga võtta??
Mcken
MemberMcken
Memberkindlasti on ülemagamisel halb mõju.esiteks on väsimuse tunne ning seetõttu kipub trenn ka nõrk olema.vahel kui vaimselt väsinud ollakse tundub automaatsel kohe lihas ka nõrk kuid puudub lihtsalt energia et harjutusi korralikult sooritada.Ma ei tea mul just vastupidi. Kui kaua magan siis on värske tunne aga kui korralikult pole maganud siis jõusaali minnes on selline nõrk ja unine tunne, et viskaks pingile magama.
Nõrk tunne tekkib ka siis kui enne trenni ei ole midagi söönud.
Mcken
MemberMinarust 7-8 tundi oli soovitatav uneaeg. Aga ma ei usu, et rohkem magamine midagi halba teeb
Nädalavahetusel magan isegi 12tundi jutti siis olen ennast korralikult välja puhanud.
Mcken
MemberPiinlik see küll ei ole, vennal oli lihtsalt toss väljas kuna ta oli juba ka 2 korda maas käinud
AutorPostitused