mck
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mck
Memberloogiline, et fatburner söögiisu ei vähenda. ei ole ju selleks m?eldudki nagu…
mck
Memberlihasmälu kaob umbes paari nädalaga. alusta ikka väiksemate raskustega… taastumine on tavaliselt kiire… m?ni esimene trenn tee lihtsalt veits väiksemate raskustega…
mck
Memberkindlasti ei tohiks vahet eriti olla, pulss tuleb ju liiga alla… tee ikka ühtlase intensiivsusega pikemat aega järjest ja siis on ka tulemusi…
mck
Memberikka ahjus on etem. pannil k?rvetades tekitad juurde ebavajalikke aineid (kantserogeene) ahjus tehtud toit on ikka tervislikum… minuarust…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mck
Memberjep, ise kasutan ka fatburnerit. m?jub. ainult vahepeal viskas maitse üle. siis pidin vahet pidama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mck
Membermulle meeldis eriti see, et biic ei ole selline kiirustamine ja vehkimine kui on viimastes kavades olnud. Saab suuremate raskustega rahulikult lihase tööle kontsentreeruda.
mck
Membertule bodyzone´i. igati hea koht. ja treenerid ka tasemel.
mck
Memberhih… venitused, et lihas punni ei jääks

kah neiu ja käinud j?usaalis (tegelend fitnessiga) ikka korralikult 2 aastat… ja kui ikka testosterooni ei ole (mis teha kui ei ole mees) siis on ikka suht raske lihast punni saada (kui just steroide, kasvuhormoone ei kasuta)
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> peale korralikku trenni on pump küll, kuid see ju kaob poole tunniga. lihaste defineeritus on küll ja rasvaprotsent väike ja vaskulaarsust isegi veits aga punnis lihaseid ikka pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuigi tahaksmck
Memberkui ikka korralike raskustega treenida ei päästa ka kindad su kätukesi rakkudest. ise ka naine, kuid trenni teen ikka korralike raskustega. ise kasutan nike`? kindaid ja olen rahul.
mck
Member1,5-2 h päevas, 4-5 päeva nädalas
mck
Membertallinn-bodyzone
helsinki-lauttasaaren liikuntakeskus
mck
Memberise ka neiu ja rasvaprotsent m??deti 13%. Ise olen enamvähem rahul, kuid k?hulihased ei ole veel väljas nii nagu tahaksin…
mck
Memberise ka teen 3 bp nädalas + 2 jõusaali ja 3 aeroobset. peale jõutrenne läheb ikka sheik ja spordijook. tahket toitu kodus paari tunni möödudes ja midagi valgurikast… kana ja juurviljad või nii… ja lihas on ikka kasvanud küll. u 10 kuuga on lihast tulnud 4 kilo juurde, rasvaprotsent 13.
mck
Memberno bodyzone näitex 860.- kuu. ja parim koht kus ma olen käinud siiani, arcticud ja fitestid jne proovitud ka.
mck
Memberise käin Helsingis olles Lauttasaaren Liikuntakeskus`es. Hind 30 euri koos. Väga korralik koht.
-
AutorPostitused