mck
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mck
Membersee naine teeb kyll 15 kilostega 5×5 seeriaid
ja samuti teeb selle naise eeskuju:

mck
Memberkysimus: mis siis teha kui naisel on loodusest antud a vôi b-korv. Mis on siis parem: treenimatu kôhn + a-korv; vôi nn fitness-keha + a-korv. Raskekaalubodybuilderid jätaks mängust välja. Seal on tegu keemiaga.
mck
Memberhttp://www.pakkotoisto.com/Gallery/bodyfitness.htm
kas ka siit lehelt ei leidu ehk mônigi näide sellest et sobival määral kuid piisavalt lihast on ilus…
mck
Memberblokil teen kah 55-60, kang on tavaliselt 35 aga vot preacherit tehes yle 15 kg hantliga ei lähe. minu jaoks kôige raskem biitsa harjutus… blokk ja kang isiklikult tunduvalt kergemad…
mck
Membermitut naist tead kes teevad biitsa (preacher curl) 15 kgste hantlitega (st siis 1 käsi ja 1 hantel 15 kg per käsi)… ei tea, ehk olen lihtsalt aeglane areneja aga selle 15ni on ikka aega ja vaeva läinud areneda…………..
mck
Membermees peab olema mehe välimusega. massi ja jôudu! mingeid hernekeppe ja silutud poisikesi ei kannata!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mck
Memberkuigi biitsi läheb 15 kg hantlitega, jalga surun 250 jne jne ei ole veel kapistumist kogenud.
november 14, 2006 at 10:59 e.l. in reply to: Erinevad rasva% mõõtmised, sellest tingitud suur erinevus #95010mck
Memberendal môlema tehnikaga môôtmisel tulemused suht sarnased: omroni masinaga 13,8 ja kaliiper meetodil 12,9… ei tea kumb siis täpsem on vôi mida usaldada… môlemad sama head meetodid (naine olen muide…)
mck
Memberjah, kõhulihaseid ei tehta mitte jõusaalis vaid köögis
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see toitumine on sul ikka praegu väga paigast ära. Ma ise elanud pikkasid perioode välismaal ja suutnud poest ikka kohupiima üles leida. Seda ka inglismaal elades – quark`i oli seal igas suuremas marketis.
ja võta tõesti puuvilju kotti kaasa kui trenni-tööle lähed ja see õhtul suurte hulkade söömine on just see mis su kaalul alaneda ei lase. sellisest toitumisest aeglustub ainevahetus ja siis õhtuti, kui ainevahetus juba veelgi aeglöustub (hakkab magamiseks valmistuma) annad sa veel sellise energialaksu peale…
kindlalt vajad ka rohkem valku oma menüüsse ja juurvilju…
mck
Memberaktivist: täpselt minu m?te
??:”>mck
Memberjah ega v?istluskunstid ju naistele ei sobi ja k?ik on j?le b?kid kohe loomulikult
poksi MM h?be järgneval pildil
mck
Membermck
Member1) Missuguste raskustega treenid?
soojendus: 5+5
kykk:17,5+17,5
rind:5+5
selg:10+10
triits: 5+5
biits:5+5
väljaaste:15+15
6lg: s?ltub kavast
2) kui tihti raskusi lisad?
enam eriti ei lisa, pigem teen üks kord nädalas kergema ja üks kord raskema trenni
3) kaua BP oled käinud?
3a
4) Tulemused?
jalalihaste relieefsuses olen k?ige rohkem muutusi märganud.
mck
Memberps. aktivist, kui loed eelmisel lehkyljel kommentaare märkad ka mehi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mck
Memberbiitsale hantel 14kg, kang 25kg, plokil 45… se ju kõige lihtsam kah… paha tunde teeb sisse kui valetajaks tembeldatakse aga ise tean kes või mis olen ja end kaitsta ei viitsi. jalapressist nii palju et harjutuse põhimõte on sooritada nii mitu kordust kui võimalik ilma lihaseid lõdvestamata st pidevas pinges lihastega. kui lasta põlved kurgu alla lõnksu ja sealt surud on esiteks suur vigastuste oht ja harjutusest vähem kasu kuna lihased ei ole selles asendid pinges. kõige tõhusam on teha harjutust aeglasemalt ja sellise amplituudiga et lihastest pinge ei kaoks, tähtis ei ole mitte see et jubeda jõu ja kiirusega põlved kurgu alt sirgeks pressida… ärge end vigastage…
AutorPostitused