mc-getostyle
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 11, 2009 at 3:09 p.l. in reply to: +Fit.ioksjon on tagasi! Oksjonil on (09-13 veb.) Fitness.ee kindad randmetoega ning Fitness.ee shaker #183498
mc-getostyle
Member175
veebruar 10, 2009 at 2:23 p.l. in reply to: Fit.ioksjon on tagasi! Oksjonil on (09-13 veb.) Mineral Plex All Stars ilt #183372mc-getostyle
Member400
veebruar 10, 2009 at 2:20 p.l. in reply to: +Fit.ioksjon on tagasi! Oksjonil on (09-13 veb.) Fitness.ee kindad randmetoega ning Fitness.ee shaker #183371mc-getostyle
Member100
mc-getostyle
MemberPalju õnne
mc-getostyle
Membermina vist ostsin oma esimesel kangile anttilast need kettad, ja katki nad ka kergelt ei lähe sest mul kukkund nad piku betooni ja piku teravat ora aga katki ei läind, tuli ainult mõlk.
veebruar 9, 2009 at 10:39 e.l. in reply to: Fit.ioksjon on tagasi! Oksjonil on + (09-13 veb.)100% Whey Gold Standard 918g #183189mc-getostyle
Member400
veebruar 9, 2009 at 10:37 e.l. in reply to: Fit.ioksjon on tagasi! Oksjonil on + (09-13 veb.) UUS Reco2 Fast ilt #183188mc-getostyle
Member400
mc-getostyle
MemberMul selline kava, oma peaga panin kokku, andke nõuEsmaspäev- Rind, Triitseps, kõhusirglihased
Teisipäev- Selg, õlg, biitseps, küljelihased
Neljapäev- Rind, Triitseps, kõhusirglihased
Reede- Selg, õlg, biitseps, küljelihased
Andke nõu, millega koos oleks õige biici millega triici teha. kas sirg ja külje lihased eraldi päevadel hea idee?
Ma ei taha jalga teha eriti. Kas taastumisaeg on piisav jne. lisage oma mõtted siia.

KIndlasti ei soovita teha sul õlga teisipäeval ja rinda kohe peale seda neljapäeval sest õlad ei taastu ära.
mc-getostyle
MemberElan Jõgevamaal ja treenin kodus, pole veel kunagi kuhugile linna saali jõudnud . Kodus vajalik inventar olemas.
mc-getostyle
Member200 fit”i
mc-getostyle
MemberKindlasti ära tee seda viga et hakkad näiteks vasakule käele raskema hantliga tegema tee sama raskusega ja jälgi tehnikat,mis on kõige tähtsam kui tahad järgi arendada. ja kui teed hantliga biitsepsit siis tee vasakuga ennem ja siis paremaga . Ma isiklikult arvan et sul on vasak käsi natuke nõrgem kui parem.Edu.
mc-getostyle
Membermul oli ka sama jama kindlasti on üks õlavars tugevam, kui teine ma soovitan sul raskust natuke alandada ja hakata jälgima tehnikat,eriti käte liikumist et nad võrdselt liiguks. Edu
mc-getostyle
Member1)rinnal surumine- 110kg
2)kükk- 140kg
3)jõutõmme 160 kg
Tõmme tehtud varustusega ja rinnalt surumine, ilma mingisuguse sillata ja varuśtuseta. Ja kükk ka ilma varustuseta.
vanus 19 a, pikkus 180 cm ja kaal 88kg.
mc-getostyle
Membersee sinu nii öelda kuuspakk tulev õige toitumise ja ka treeninguga ja loomulikul on vaja ka kannatust.Kindlasti ei tee kodus treenimine halba.Ise olen treeninud juba üle aasta kodus ja pole midagi hull tulemused on väga head lihast tuleb ka .Ausalt öeldes pole ise kuskil linna jõusaalis kunagi käind nii et ei näe probleemi miks peaks kodus treenimine halb olema.Nii et edu sulle.
mc-getostyle
Memberendal kah lamades surumises kang rinnale jäänd nimelt 100kg aga mul nagu probleemi pole nende alt välja tulemisega tõusen lihtsalt kogu 100g kangiga püsti ja ongi kõik. olen harjund koguaeg üksi trenni tegema sellepärast pole ka probleemi.
-
AutorPostitused