maza
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maza
MemberPäeval käin jõusaalis ja kui õhtu biitsepsit punnitan siis lööb ka krampi.Muidu korras,vast tuleneb siis treeningust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maza
MemberSeeriate arv oleneb eesmärgist.Näiteks mina teen hetkel kordusi vahemikus 1-6(jõu eesmärgil)
maza
MemberTere, oleks vaja massikava. Jõusaalis olen käinud poolaastat. kaalun 65 kg ning jõusaalis käin 3x nädalas. Uue kava järgi tahaks hakata 4x nädalas jõusaalis käima . Praegult teen Harjutustepank>Treeningkavad>Edasijõudnute kava jaotatuna kolmeks järgi.Siit samast foorumist saad ka oma kava,otsi natuke kirjuta otsingusse ntx “massikava” v6i “treeningkava”
maza
Memberhttp://www.powerman.ee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maza
MemberHey…Mul on selline asi et…ma tahaks teada et kudas õieti valke võtta…ma tarvitasin yhe 62% valgukontsentraadi purgi ära juba(1kg, Biolab i oma)…aga nu ei saa tõesti aru kudas ma valguga käituma peaks…ma kaalun mudu 100 kg umbes …surun rinnalt 105 kg(hehe…muuseas ytsin nagu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(A))….et nagu mitu korda oleks soovitatav seda päävas võtta ja kui suures koguses…ja kas peale trenni või enne trenni…või vahet ei ole???Olex väga tänulik kui keegi targem mees mulle asja tiba selgemaks teeks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>peale trenni võta kindlalt üks sheik

maza
MemberHmmm…soovitaks sul enne postitust otsingut kasutada,sealt saad oma vastuse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maza
MemberTundub tulevat hea võistlus,tahaks isegi osa võtta,kui elaks seal kandis:P
maza
MemberNo1 ja trauben zucker:)
maza
MemberVanus:15
Haridus:Lõpetamas 9.klassi
Amet:õpilane
maza
Memberise olen ka 182cm ja kaalun 78kg
maza
MemberPole uurind seda asja eriti,aga puhas poiss ta vist just ei ole
maza
MemberÜhes vanemas teemas öeldi ka,et Ronnie alustas umbes 25aastaselt.
maza
MemberAga küsimus ikkagi,et te ju peaks teadma kuidas selga rohkem painduma panna nö “silda”.Või on see mõnel loomulik,et ta nii palju paindub?
maza
MemberMa ei tea kas see on üldtuntud aga see Kaido Leesmanni jõukava oli küll muidu väga hea…
maza
Member@P2rt-ehk sa tead mingisuguseid üldtuntud jõukavasi,või teab ehk keegi teine?
Ja siit ka veel üks teine küsimus,et äkki keegi teab kuidas panna selga rohkem painduma,just rinnalt surumisel,et kuidas ja mis venitus harjutusi ma peaks tegema?Sest võistlustel näen,et surujad painduvad ikka suht jõhkralt…ja endal nagu ei taha see selg eriti ülde painduda
AutorPostitused